Tola Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 Dostałam od p. Agaty zdjęcia Arii z nowego domu w Krakowie:) Tak, tak - to nasza zamojska sunia ze schroniska - ta w typie belga:) Kolega też ze schroniska - krakowskiego:) 4 2 Quote
Jaaga Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 1 minutę temu, Tola napisał: W gabinecie z kotów pod moja opieką jest tylko Fiodor, Malinka pojechała do DS w Krakowie w niedzielę, Jeżynka do Warszawy trochę wcześniej. Z tego co wiem, to w gabinecie pozostało jeszcze sporo kociąt z matkami. Ja tez mam zgłoszenie o kotce z małymi, ale jak zwykle - nie mam na razie gdzie jej zabrać:( Karmę oczywiście podam, w czwartek będę dzwoniła to wszystko obgadamy;) Gdyby udało się nazbierać na sterylkę dla mamy i jedzonko oraz szczepienia dla małych, to ta zgłoszona rodzinka mogłaby też przyjechać. 1 Quote
Tola Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 2 minuty temu, Jaaga napisał: Gdyby udało się nazbierać na sterylkę dla mamy i jedzonko oraz szczepienia dla małych, to ta zgłoszona rodzinka mogłaby też przyjechać. Tylko ze ta rodzina, która jedzie do Katowic nie zabierze więcej zwierząt:( Będę myśleć...Dzięki!!! Quote
Tola Posted August 22, 2018 Author Posted August 22, 2018 Funcik pozdrawia - jest bardzo dobrze, tylko ten Pańcio jeszcze trochę straszny, mimo że się bardzo stara... 4 1 Quote
Tola Posted August 23, 2018 Author Posted August 23, 2018 Dzisiaj byłam na cmentarzu - ktoś porzucił albo zgubił psa beagle. Nie mam czasu teraz wstawiać zdjęć, bo mam pilny wyjazd do Tomaszowa, ale wysłałam koleżance na Adopcje Zamość i wysyłam Alaskan. Pies jest u administratora na cmentarza, to TZ mojej koleżanki - maja sie psem zaopiekować i ewentualnie zabrać na razie do domu. Szukamy na razie właściciela !!! Quote
Alaskan malamutte Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 55 minut temu, Tola napisał: Nie mam czasu teraz wstawiać zdjęć, bo mam pilny wyjazd do Tomaszowa, ale wysłałam koleżance na Adopcje Zamość i wysyłam Alaskan. Zdjęcia beaglusia Quote
terra Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Bigielek nie wygląda, aby długo się włóczył. Może komuś uciekł, bo poczuł trop, one takie są. Kiedyś u nas ze Słowacji piesek buszował . Może warto sprawdzić czip albo tatuaż. Quote
Tyśka) Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Ostatnio w lubelskim zgubiło się parę beaglów, jestem niemal pewna że to jeden z nich... dodam na lubelskie grupy... mogę podać namiary na Ciebie, Tolu? Czy na kogo? Quote
Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 Dnia 23.08.2018 o 21:59, b-b napisał: Oby to była ucieczka a nie porzucenie ! Tym razem to zagubienie, psiak wrócił do właścicielki. 1 1 Quote
Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 25.08. do DT do Jaagna pojechał Fiodorek, mam nadzieję, ze wszystko się jakoś unormuje, bo mam ostatnio sporo problemów. Fiodorek został znaleziony w Zamościu na jednej z posesji w bardzo złym stanie, atakowany przez 2 amstaffy, cudem przeżył. Przez pond miesiąc przebywał w klatce w gabinecie. Jaagna bardzo, bardzo dziękuję, mam nadzieję, ze wszystko się ułoży. Quote
Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 Tekilka u siebie - wciąż jest wszystko ok;) 1 1 Quote
b-b Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 11 minut temu, Tola napisał: Tym razem to zagubienie, psiak wrócił do właścicielki. To dobrze :) Quote
Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 26.08. do swojego nowego domu w Warszawie pojechała mała Fionka. Bardzo dziękuję Jo37 za transport koteczki do stolicy:) 1 1 Quote
Jaaga Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Fiodorek, u nas Piszczyk. Bardzo przylepny i proludzki, wyjątkowo łagodny kotek. Chęć kontaktu stale syglalizuje wydawanymi dźwiękami. Jedynie boi się psów, ale po jego doswiadczeniach, o których napisała tu Tola, to wcale nie dziwi. Na razie przekonuje się powoli do tych grzeczniejszych, dzis spał ze mna i z psami w łózku. Ma kolezankę Delicję, która nie przejęła sie jego dystansem i chyba przełamała zdecydowany opór przed psami. Na razie jeszcze nie ogłaszam go, bo ćwiczymy korzystanie z kuwety. 1 Quote
b-b Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Chciałam napisać co to za maluteńki piesio... ale po tym zdjęciu widać, że to kotek jest większy :) Quote
Jaaga Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 10 godzin temu, b-b napisał: Chciałam napisać co to za maluteńki piesio... ale po tym zdjęciu widać, że to kotek jest większy :) Pierwsze wrażenie trafne ;) Delicja jest mniejsza od niego i waży 1,2 kg. Piszczyk tak wyszedł na rękach w zbliżeniu, w rzeczywistosci to drobny kotek. Quote
Jaaga Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Dzis była pierwsza kupa w kuwecie, jesli dalej pójdzie tak dobrze, to chciałabym prosić pomocna duszę o ogłoszenia. Na zdjeciu wczoraj wieczorem przyłapani. 2 1 Quote
b-b Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 3 godziny temu, Jaaga napisał: Pierwsze wrażenie trafne ;) Delicja jest mniejsza od niego i waży 1,2 kg. Piszczyk tak wyszedł na rękach w zbliżeniu, w rzeczywistosci to drobny kotek. Matko! Okruszek maleńki :) 3 godziny temu, Jaaga napisał: Dzis była pierwsza kupa w kuwecie, jesli dalej pójdzie tak dobrze, to chciałabym prosić pomocna duszę o ogłoszenia. Na zdjeciu wczoraj wieczorem przyłapani. :D Quote
Tola Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 Piękne zdjęcia zrobiłaś Jagna Piszczykowi, jak chłopak ogarnie kuwetę to na pewno szybko wpadnie komuś w oko:). Zrobie chłopakowi OLX, poprosze tez Havankę o pomoc, robiła kocurkowi ogłoszenia, jak był jeszcze w lecznicy. A ja dostałam zdjęcia z warszawskiego domu Fioneczki:) Quote
Recommended Posts