Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Starsza suczka, podobna do Hany;( Przyjazna, cichutka - bardzo długo w schronisku,juz chyba nie wierzy, ze jej życie może się zmienić:( Czy da radę przeżyc kolejną zimę w zimnym boksie... Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Bardzo sympatyczne suczki - ta czarna długo w schronisku, pojawia się na większości zdjęć, podchodzi do siatki z taka nadzieją... Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Zrobię wszystko, nawet podam łapkę tylko mnie stąd zabierz... Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Starsza suczka, chyba od zawsze w schronisku Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Suczka podobna do Miłej, tak bardzo chciala podejść po głąski... Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Bardzo sympatyczna mała suczka, podobna trochę do mojej Florki... Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Kwarantanna Piesek? suczka? Biedaczysko ogromnie przestraszone, przywiezione parę dni temu... Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Kwarantanna - mała suczka, bardzo ładna Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Malutkie cudeńko - brudne, zaniedbane po okresie bezdomności:( Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 No i maleństwo, o którym wspominała Alaskan - jak wyjezdzałyśmy dzisiaj do schronu to mój TZ bardzo prosił, aby zobaczyć, czy to maleństwo jest - zauważył sunię, gdy ostatnim razem wyjeżdzały psy do szafirki... Suni nie było w boksie, za to próbowała sama opuścić schron... Może to znak, ze trzeba ja zabrać... Niestety - za chwilkę siedziała juz w zagródce dla szczeniaków... Sunia jest maleńka, szukamy dla niej pomocy... Quote
elficzkowa Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 23 minuty temu, Tola napisał: Czy ta sunia ma guza na brzuszku ? Czy tylko tak zdjęcie wyszło ? Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Przed chwilą, elficzkowa napisał: Czy ta sunia ma guza na brzuszku ? Czy tylko tak zdjęcie wyszło ? Ma guza:( Quote
elik Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 To straszne ile nieszczęśliwych istot jest w tym schronie, a przecież to nie jedyny i nie największy ze schronów 1 minutę temu, elficzkowa napisał: Czy ta sunia ma guza na brzuszku ? Czy tylko tak zdjęcie wyszło ? Przed chwilą, Tola napisał: Ma guza:( Trzeba ją koniecznie zabrać ze schronu. Tam z tym wielkim guzem nie ma szans. Odejdzie w cierpieniu :( Quote
elficzkowa Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Przed chwilą, elik napisał: To straszne ile nieszczęśliwych istot jest w tym schronie, a przecież to nie jedyny i nie największy ze schronów Trzeba ją koniecznie zabrać ze schronu. Tam z tym wielkim guzem nie ma szans. Odejdzie w cierpieniu :( Masz rację. Quote
Tola Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Taki wyjazd do schronu to ogromne przeżycie, wielka trauma, bo jak pomóc im wszystkim, one wszystkie zaslugują na lepszy los... Wiem, ze uda sie pomóc nielicznym, ale gdy jest nadzieja na odmianę losu chociaż dla jednego biedaka, to warto jeżdzić do tego psiego więzienia... Straszna jest świadomość, ze w każdym schronisku one wszystkie czekaja na zabranie:( 1 Quote
Recommended Posts