Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

49.jpg

Byłam na wizycie poadopcyjnej u Kropki dawniej Sagi. Kropeczka wygląda bardzo ładnie. Swojej pańci nie odstępuje nawet na chwilę. Wszędzie za nią chodzi. Jest zaszczepiona na wirusówki i odrobaczona. Sierść snieżnobiała i dość obfita. Z rezydentką starszą sunią żyją w wielkiej zgodzie.

A teraz uwaga, uwaga, to co najbardziej cieszy dogomaniaków.

Legowisko Kropeczki to piękna skórzana kanapa na której jest rozłożony koc. Kropka tam wyleguje się. Widziałam na własne oczy.

Pani powiedziała, że zdjęcia wysłała. 

• Upvote 2
Posted

Jeszcze o jednej dobrej wiadomości Tola nie napisała. Owczarek collie , przewijający się na zdjęciach ze schroniska, wyszedł

wczoraj na wolność.

Posted

duża jest ta stara suczka bez oczka ? doczytałam w poście wcześniejszym że ona od dawna w schronie ? a jak ona się zachowuje ? jaka z charakteru ?

Posted
24 minut temu, Onaa napisał:

duża jest ta stara suczka bez oczka ? doczytałam w poście wcześniejszym że ona od dawna w schronie ? a jak ona się zachowuje ? jaka z charakteru ?

Ona taka bardziej owczarkowata, spora. Jest mega przyjazna!! Podchodzi do siatki, delikatnie liże po ręce...Bardzo mnie rozczuliła, nie mogłam powstrzymać łez.... beksa_V6_orig.gif Ona tam jest bez szans zupełnie na adopcję...To starsza suczka, do tego bez oczka....

Posted
9 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Ona taka bardziej owczarkowata, spora. Jest mega przyjazna!! Podchodzi do siatki, delikatnie liże po ręce...Bardzo mnie rozczuliła, nie mogłam powstrzymać łez....Ona tam jest bez szans zupełnie na adopcję...To starsza suczka, do tego bez oczka....

założyłam jej wątek

Posted
10 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Ona taka bardziej owczarkowata, spora. Jest mega przyjazna!! Podchodzi do siatki, delikatnie liże po ręce...Bardzo mnie rozczuliła, nie mogłam powstrzymać łez....Ona tam jest bez szans zupełnie na adopcję...To starsza suczka, do tego bez oczka....

założyłam jej wątek

Posted
12 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

założyłam jej wątek ... i nie mogę wkleić linku

tytuł w,ątku:

"jestem-stara-bura-nie-mam-oka-nie-mam-szans-na-adopcję"

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Szukam osoby z dogomanii z Łodzi do wizyty dla kociaka w typie leśny norweski - znacie kogoś?

Może mogłabym kogoś znaleźć. Jaka to jest ulica?  Łódź to duże miasto.

Posted

Różyczka ma wreszcie własny dom - zamieszka w Starym Zamościu, w bloku, będzie kotka niewychodzącą.

W środę jedzie do swojego domku.

Jutro wrzucę zdjęcia kotów pod naszą opieką, które nadal szukają domów: Zrzuta, Śliwa, Arielka, Marysia, Tycjanek, Zorro.