Alaskan malamutte Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Zapraszam na wątek smutnej, chorej suczki. Ona bardzo potrzebuje naszej pomocy Quote
bakusiowa Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Byłam na wizycie poadopcyjnej u Kropki dawniej Sagi. Kropeczka wygląda bardzo ładnie. Swojej pańci nie odstępuje nawet na chwilę. Wszędzie za nią chodzi. Jest zaszczepiona na wirusówki i odrobaczona. Sierść snieżnobiała i dość obfita. Z rezydentką starszą sunią żyją w wielkiej zgodzie. A teraz uwaga, uwaga, to co najbardziej cieszy dogomaniaków. Legowisko Kropeczki to piękna skórzana kanapa na której jest rozłożony koc. Kropka tam wyleguje się. Widziałam na własne oczy. Pani powiedziała, że zdjęcia wysłała. 2 Quote
Tola Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Bakusiowa - bardzo dziękuje z tak dobre wieści, pani faktycznie zaraz przysłała zdjęcia;) Saga na włościach Quote
Tola Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 W piątek do swojego nowego domu do Krakowa jedzie Teoś 1 Quote
Jo37 Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Jeszcze o jednej dobrej wiadomości Tola nie napisała. Owczarek collie , przewijający się na zdjęciach ze schroniska, wyszedł wczoraj na wolność. Quote
elik Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 O Ty niedobra Toplu ! Taka wiadomość zatrzymać dla siebie ??? Jest u Murki ? Quote
Onaa Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 duża jest ta stara suczka bez oczka ? doczytałam w poście wcześniejszym że ona od dawna w schronie ? a jak ona się zachowuje ? jaka z charakteru ? Quote
Alaskan malamutte Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 24 minut temu, Onaa napisał: duża jest ta stara suczka bez oczka ? doczytałam w poście wcześniejszym że ona od dawna w schronie ? a jak ona się zachowuje ? jaka z charakteru ? Ona taka bardziej owczarkowata, spora. Jest mega przyjazna!! Podchodzi do siatki, delikatnie liże po ręce...Bardzo mnie rozczuliła, nie mogłam powstrzymać łez.... Ona tam jest bez szans zupełnie na adopcję...To starsza suczka, do tego bez oczka.... Quote
Onaa Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ona taka bardziej owczarkowata, spora. Jest mega przyjazna!! Podchodzi do siatki, delikatnie liże po ręce...Bardzo mnie rozczuliła, nie mogłam powstrzymać łez....Ona tam jest bez szans zupełnie na adopcję...To starsza suczka, do tego bez oczka.... założyłam jej wątek Quote
Onaa Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 10 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ona taka bardziej owczarkowata, spora. Jest mega przyjazna!! Podchodzi do siatki, delikatnie liże po ręce...Bardzo mnie rozczuliła, nie mogłam powstrzymać łez....Ona tam jest bez szans zupełnie na adopcję...To starsza suczka, do tego bez oczka.... założyłam jej wątek Quote
Onaa Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ona taka bardziej owczarkowata, spora. Jest mega przyjazna!! Podchodzi do siatki, delikatnie liże po ręce...Bardzo mnie rozczuliła, nie mogłam powstrzymać łez....Ona tam jest bez szans zupełnie na adopcję...To starsza suczka, do tego bez oczka.... założyłam jej wątek ... i nie mogę wkleić linku tytuł w,ątku: "jestem-stara-bura-nie-mam-oka-nie-mam-szans-na-adopcję" Quote
Jo37 Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Wklejam wątek suczki bez oka. http://www.dogomania.com/forum/topic/337259-jestem-stara-bura-nie-mam-oka-nie-mam-szans-na-adopcję/ Quote
Tola Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 Szukam osoby z dogomanii z Łodzi do wizyty dla kociaka w typie leśny norweski - znacie kogoś? Quote
Jo37 Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 http://www.dogomania.com/forum/topic/337259-jestem-stara-bura-nie-mam-oka-nie-mam-szans-na-adopcję/ Quote
bakusiowa Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 2 godziny temu, Tola napisał: Szukam osoby z dogomanii z Łodzi do wizyty dla kociaka w typie leśny norweski - znacie kogoś? Może mogłabym kogoś znaleźć. Jaka to jest ulica? Łódź to duże miasto. Quote
Tola Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 16 minut temu, bakusiowa napisał: Może mogłabym kogoś znaleźć. Jaka to jest ulica? Łódź to duże miasto. Ulica Bartoka Quote
Havanka Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Z samego rana mam dobre wieści ! Różyczka ma dom ! Więcej napisze Tola po powrocie z wizyty. Przy okazji zapraszam do Świnek: Quote
Anecik Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 A ja zapraszam na bazarek imiennyu dla chorej suczki http://www.dogomania.com/forum/topic/337305-chora-sunia-z-zamościa-prosi-o-tak-niewieleprosi-o-imię-do-2310godz2000/ Quote
Tola Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 Różyczka ma wreszcie własny dom - zamieszka w Starym Zamościu, w bloku, będzie kotka niewychodzącą. W środę jedzie do swojego domku. Jutro wrzucę zdjęcia kotów pod naszą opieką, które nadal szukają domów: Zrzuta, Śliwa, Arielka, Marysia, Tycjanek, Zorro. Quote
bakusiowa Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 W sprawie wizyty dla kota w Łodzi jeszcze nie mam odpowiedzi. Powinno coś być jutro. Quote
Recommended Posts