Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Havanka napisał:

Tolu, gdybyś podała wiek Tycjanka, zrobiłabym mu swój pakiecik.

Tycjanek ma ok. 3 - 3,5  mies.

A to kolejna porzucona koteczka - Tabaka, tez w podobnym wieku , może siostra Tycjanka?

20160919_213005.jpg

20160919_214440.jpg

20160919_215746.jpg

20160919_215751.jpg

Posted

Jakoś znowu stanęły adopcje, niby telefonów sporo, ale większość dzwoniących nie nadaje się na właścicieli czworonogów :(

Dom w Zamościu znalazła Burcia

2.jpg

Do nowego domu w Warszawie jedzie wkrótce Fionka

6.jpg

A bez domu nadal

Marysia

5.jpg

Stokrotka

unnamed.jpg

Filonek

3.jpg

Posted

Śliczne kociaczki i bez domów :(

W krakowskim ogłoszeniu usunęłam zdjęcia Burci i Fionci a wstawiłam zdjęcie Tabaki i Różyczki.

http://www.olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html

Wykupiłam im odświeżanie ogłoszenia przez tydzień. Podałam do kontaktu Twoje imię Tolu,  dlatego to do Ciebie skierowana jest informacja :)

logo.png?v=5

bg-2.png

Witaj Marta,

icon-refresh-2.png

Dziękujemy za wybranie Pakietu Odświeżeń.

Twoje ogłoszenie będzie teraz codziennie odświeżane - raz na dobę, przez 7 dni (zaczynając od dzisiaj).

Posted
13 godzin temu, elik napisał:

liczne kociaczki i bez domów :(

W krakowskim ogłoszeniu usunęłam zdjęcia Burci i Fionci a wstawiłam zdjęcie Tabaki i Różyczki.

http://www.olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html

Wykupiłam im odświeżanie ogłoszenia przez tydzień. Podałam do kontaktu Twoje imię Tolu,  dlatego to do Ciebie skierowana jest informacja :)

bg-2.png

Witaj Marta,

icon-refresh-2.png

Dziękujemy za wybranie Pakietu Odświeżeń.

Twoje ogłoszenie będzie teraz codziennie odświeżane - raz na dobę, przez 7 dni (zaczynając od dzisiaj).

Bardzo dziękuję!

Może tym razem się uda!

Posted
Godzinę temu, Tola napisał:

Ika vel Kropka pozdrawia z Opola

Kropeczka smacznie śpi i pewnie już nie pamięta dawnego życia. Tylko pięknych i kolorowych snów Ikuniu !

Posted
10 minut temu, Havanka napisał:

Asiu, czy przypadkiem nie nastąpiła zamiana misek?

Havanko, tu widać jak malutki jest Maurycy w stosunku do Kazanka  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_origKazanek ma troszkę większą miskę na wodę a mniejszą na jedzonko. Wbrew pozorom on nie je dużo, czasami nawet zostawia, z czego ochoczo korzysta Maurycy. Nie mogłam się oprzeć jak zobaczyłam, jak oni przy tych miskach wyglądają   k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,32_LI_orig.

Posted

Rzeczywiście, Maurycy wydaje się być maluchem przy Kazanie a przecież też ma niemałe gabaryty. Zwykle tak jest, że najlepiej smakuje cudze jedzenie, tym bardziej, gdy konkurencja jest tuż obok. Mój Misiaczek rzuca się na jedzenie, kiedy zobaczy chętnego do miski nawet w postaci muchy.

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Asiu, czy przypadkiem nie nastąpiła zamiana misek?

Stokrotka chyba też będzie miała dom !

Zrobiłam Tabace i Tycjankowi OLX, ale usunęli.

Już ma dom, szukamy jak zwykle transportu do Warszawy :).

Domek super; młodzi ludzie, a świetnie przygotowani do adopcji kota, nawet balkon osiatkowany.

Bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach!

Posted

Pozdrowienia od Morela vel Azyra z Wrocławia :)

Jego Pani napisała:

Witam.
Morel vel Azyr pozdrawia z Wrocławia. U nas wszystko dobrze Azyrek to nasze uparte słoneczko, przesyłam trochę zdjęć.

A oto i uparte słoneczko :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Posted

Przekazuję też pozdrowienia od Baldo - przystojniak został wykastrowany (jutro zdjęcie szwów), wcześniej odrobaczony, zaszczepiony p/wściekliznie i wirusówkom (wszystko na koszt ZEA).

Baldo jest radosny, uwielbia spacery i zabawy, tuli się w nocy do swoich ludzi ;)

V__46C7.jpg

V__55BC.jpg

V__F0BA.jpg

V__F7B8.jpg