wiolhelm170 Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Znalazłam prawie identycznego kota.Wiek wydaje się podobny.Gdybyście miały więcej chętnych , dajcie znać. Quote
Havanka Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Tolu, gdybyś podała wiek Tycjanka, zrobiłabym mu swój pakiecik. Quote
Havanka Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Tolu, gdybyś podała wiek Tycjanka, zrobiłabym mu swój pakiecik. Quote
Tola Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 11 godzin temu, Havanka napisał: Tolu, gdybyś podała wiek Tycjanka, zrobiłabym mu swój pakiecik. Tycjanek ma ok. 3 - 3,5 mies. A to kolejna porzucona koteczka - Tabaka, tez w podobnym wieku , może siostra Tycjanka? Quote
Tola Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 Jakoś znowu stanęły adopcje, niby telefonów sporo, ale większość dzwoniących nie nadaje się na właścicieli czworonogów :( Dom w Zamościu znalazła Burcia Do nowego domu w Warszawie jedzie wkrótce Fionka A bez domu nadal Marysia Stokrotka Filonek Quote
Tola Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 Białasek Arielka z niedowładem Różyczka - która jest w dt, jest cudowna koteczką i wciąż bez domu Quote
Jo37 Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Śliczne kociaki znajdujecie. I ten wysyp rudych koteczek. A co do dzieci ... Quote
elik Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Śliczne kociaczki i bez domów :( W krakowskim ogłoszeniu usunęłam zdjęcia Burci i Fionci a wstawiłam zdjęcie Tabaki i Różyczki. http://www.olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html Wykupiłam im odświeżanie ogłoszenia przez tydzień. Podałam do kontaktu Twoje imię Tolu, dlatego to do Ciebie skierowana jest informacja :) Witaj Marta, Dziękujemy za wybranie Pakietu Odświeżeń. Twoje ogłoszenie będzie teraz codziennie odświeżane - raz na dobę, przez 7 dni (zaczynając od dzisiaj). Quote
Tola Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 13 godzin temu, elik napisał: liczne kociaczki i bez domów :( W krakowskim ogłoszeniu usunęłam zdjęcia Burci i Fionci a wstawiłam zdjęcie Tabaki i Różyczki. http://www.olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html Wykupiłam im odświeżanie ogłoszenia przez tydzień. Podałam do kontaktu Twoje imię Tolu, dlatego to do Ciebie skierowana jest informacja :) Witaj Marta, Dziękujemy za wybranie Pakietu Odświeżeń. Twoje ogłoszenie będzie teraz codziennie odświeżane - raz na dobę, przez 7 dni (zaczynając od dzisiaj). Bardzo dziękuję! Może tym razem się uda! Quote
Tola Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Ika vel Kropka pozdrawia z Opola 2 Quote
Havanka Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Godzinę temu, Tola napisał: Ika vel Kropka pozdrawia z Opola Kropeczka smacznie śpi i pewnie już nie pamięta dawnego życia. Tylko pięknych i kolorowych snów Ikuniu ! Quote
Alaskan malamutte Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 "Jak pies z kotem w zgodzie żyją" 1 Quote
Havanka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Asiu, czy przypadkiem nie nastąpiła zamiana misek? Stokrotka chyba też będzie miała dom ! Zrobiłam Tabace i Tycjankowi OLX, ale usunęli. Quote
Alaskan malamutte Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 10 minut temu, Havanka napisał: Asiu, czy przypadkiem nie nastąpiła zamiana misek? Havanko, tu widać jak malutki jest Maurycy w stosunku do Kazanka Kazanek ma troszkę większą miskę na wodę a mniejszą na jedzonko. Wbrew pozorom on nie je dużo, czasami nawet zostawia, z czego ochoczo korzysta Maurycy. Nie mogłam się oprzeć jak zobaczyłam, jak oni przy tych miskach wyglądają Quote
Havanka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Rzeczywiście, Maurycy wydaje się być maluchem przy Kazanie a przecież też ma niemałe gabaryty. Zwykle tak jest, że najlepiej smakuje cudze jedzenie, tym bardziej, gdy konkurencja jest tuż obok. Mój Misiaczek rzuca się na jedzenie, kiedy zobaczy chętnego do miski nawet w postaci muchy. Quote
Tola Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Zdjęcie kazanka i Maurycego rewelacyjne :) A jeszcze niedawno Kazan musiał z daleka omijać pokój, w którym, przebywał kocurek ;) Quote
Tola Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Fioneczka pozdrawia z Warszawy :) Gdyby nie pomoc Alaskan w transporcie, koteczka nie byłaby jeszcze we własnym domku. Quote
Tola Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 2 godziny temu, Havanka napisał: Asiu, czy przypadkiem nie nastąpiła zamiana misek? Stokrotka chyba też będzie miała dom ! Zrobiłam Tabace i Tycjankowi OLX, ale usunęli. Już ma dom, szukamy jak zwykle transportu do Warszawy :). Domek super; młodzi ludzie, a świetnie przygotowani do adopcji kota, nawet balkon osiatkowany. Bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach! Quote
Tyśka) Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Świetnie, że ślicznota już ma dom :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 36 minut temu, Tola napisał: Już ma dom, szukamy jak zwykle transportu do Warszawy :). Coś się kroi na niedzielę, ale jeszcze nie na 100%. Quote
Tola Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 22 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Coś się kroi na niedzielę, ale jeszcze nie na 100%. To czekam z niecierpliwością! Quote
Tola Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Pozdrowienia od Morela vel Azyra z Wrocławia :) Jego Pani napisała: Witam. Morel vel Azyr pozdrawia z Wrocławia. U nas wszystko dobrze Azyrek to nasze uparte słoneczko, przesyłam trochę zdjęć. A oto i uparte słoneczko :) Quote
Tola Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 Przekazuję też pozdrowienia od Baldo - przystojniak został wykastrowany (jutro zdjęcie szwów), wcześniej odrobaczony, zaszczepiony p/wściekliznie i wirusówkom (wszystko na koszt ZEA). Baldo jest radosny, uwielbia spacery i zabawy, tuli się w nocy do swoich ludzi ;) Quote
Recommended Posts