kiyoshi Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Tolu czy to schronisko w Zamosciu jest duze? Ile tam jest mniej wiecej psow? Probowalam doczytac ale watek potwornie dlugi Quote
elik Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 O 23.08.2016 o 23:27, Tola napisał: . . . Każdemu kociakowi zrobiłam OLX na Warszawę lub Kraków; chcialam zrobić tez jedno wspólne, ale po raz 3 usuwaja mi z OLX O 25.08.2016 o 14:27, Tola napisał: . . . Ela - podaj mi maila, bardzo chętnie skorzystam, z Krkowa nikt jeszcze nie dzwonił... Ogłoszenie na Kraków http://olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html Dzisiaj ogłoszenie będzie jeszcze w miarę wysoko, a jutro opłacę odświeżanie na 7 dni. Tylko proszę o przypomnienie, bo ostatnio mam bardzo gorące dni :) Quote
Tola Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 10 godzin temu, kado napisał: Na wizycie p/a uprzedzałam nowych Państwa Igi - Kropki,że malutka może na początku gorzej jeść. Mama Pani Anetki była tym bardzo przejęta i mówiła,że nie wie,jak ona to wytrzyma jak malutka nie będzie chciała jeść.Jestem pewna,że co chwilę podsuwa jej jakieś smaczne kęski:) Wspaniali ludzie bardzo przejęci wszystkim,co dotyczyło Malutkiej. Cudowny dom, cudowni ludzie:) Cudowna rodzinka - to fakt, tak bardzo ciesze się, ze zamojska sunia tam trafiła :) Jej mamuśka zreszta też :) 7 godzin temu, kiyoshi napisał: Tolu czy to schronisko w Zamosciu jest duze? Ile tam jest mniej wiecej psow? Probowalam doczytac ale watek potwornie dlugi Dokładnej liczby nie znam, ale zazwyczaj jest około 200 6 godzin temu, elik napisał: Ogłoszenie na Kraków http://olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html Dzisiaj ogłoszenie będzie jeszcze w miarę wysoko, a jutro opłacę odświeżanie na 7 dni. Tylko proszę o przypomnienie, bo ostatnio mam bardzo gorące dni :) Dziekuje elik - kochana jesteś Quote
elik Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 3 minuty temu, Tola napisał: . . . Dziekuje elik - kochana jesteś Cichooooo wieeeem Oby był efekt :) Quote
Tola Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 Dzisiaj nasz nowy psiak - Dior miał zabieg kastracji. Okazało się, ze ma ok. 2 lat, więc nie jest to syn Sagi (został znaleziony w tym samym miejscu, z którego zabraliśmy sunie - Sagę i Igę). Quote
Tola Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 11 godzin temu, mari23 napisał: nadrabiam "zamojskie zaległości" i bardzo, bardzo ciepło pozdrawiam :) Od nas tez cieplutkie pozdrowienia :) Mam wieści z warszawskich domów - Kajetanek został Arielem i w nowym domu od razu czuł się jak u siebie :) Rudzia została Lunką - rozrabia, wyjada z miski starszego rezydenta ;) Rodzina obiecała zdjęcia. U Fiodorka tez wszystko dobrze, pierwszego dnia były niewielkie spięcia z równie młodym rezydentem, ale już jest dobrze. Również czekam na zdjęcia. Quote
Tola Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 20 minut temu, elik napisał: Cichooooo wieeeem Oby był efekt :) No i jak tu Cię nie kochać, nie da się Quote
elik Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: No i jak tu Cię nie kochać, nie da się No to miłość jezd obopólna, bo ja Ciebie też kofam Quote
Anecik Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Psiaki już w drodze do Katowic z przystankiem w Bochni, Inka też mknie ku Katowicom. Bardzo się cieszę że - odbierając suńkę dla Gabi - poznam prawie wszystkie (oprócz elikowej sunieczk). Bardzo mi szkoda że nie udało się jechać mimronkowej :( 1 Quote
Tola Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Wszystkie sunie dotarły szczęśliwie na miejsce, informacje i zdjęcia na ich wątkach :) Wątku na razie nie ma sunia od elik, ale Ela obiecała, ze już niedługo i zobaczymy maleńką ;) Dotarły pozdrowienia z DS z Warszawy od Fiodorka - z rezydentem dogadał się znakomicie - obaj w tym samym wieku ;) 1 Quote
Tola Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 I jeszcze Kajetanek w warszawskim DS - tez już zaprzyjażniony z rezydentem :) 1 Quote
Tola Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 A w schronisku kolejna mała piękność :( Quote
Gabi79 Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 2 minuty temu, Tola napisał: A w schronisku kolejna mała piękność :( Faktycznie piękność, a ta druga bidusia taka pospolita, pewnie utknie w schronisku na wieki. Jak tu się nie załamać? Quote
Tola Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 8 minut temu, Gabi79 napisał: Faktycznie piękność, a ta druga bidusia taka pospolita, pewnie utknie w schronisku na wieki. Jak tu się nie załamać? Widok pełnych, schroniskowych boksów przeraza, załamuje i wiem, ze wciąż ratujemy jednostki, ale ważne jest każde uratowane psie życie Na razie inaczej nie da się pomóc Quote
Gabi79 Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 1 minutę temu, Tola napisał: Widok pełnych, schroniskowych boksów przeraza, załamuje i wiem, ze wciąż ratujemy jednostki, ale ważne jest każde uratowane psie życie Na razie inaczej się nie da się pomóc Ja sobie doskonale z tego zdaję sprawę Tolu. Jak Zulka znajdzie dom zdecyduję się wyciągnąć kolejną bidę z Zamościa 2 Quote
elik Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Wpadłam na chwilkę, bo goście mają swoje prawa :) Jeśli sprawy potoczą się tak, jak na to wygląda, to nie wiem czy zdążę założyć malutkiej wątek Byłaby to najszybsza adopcja w mojej karierze, a maleńka trafiłaby do wyjątkowo zwierzolubnej rodziny, którą znam od lat :) Więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć 1 Quote
Tola Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 1 minutę temu, elik napisał: Wpadłam na chwilkę, bo goście mają swoje prawa :) Jeśli sprawy potoczą się tak, jak na to wygląda, to nie wiem czy zdążę założyć malutkiej wątek Byłaby to najszybsza adopcja w mojej karierze, a maleńka trafiłaby do wyjątkowo zwierzolubnej rodziny, którą znam od lat :) Więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć Elik - trzymamy mocno kciuki, ale napisz chociaż parę słów o małej - prosimy ;) Quote
Gabi79 Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 4 minuty temu, elik napisał: Wpadłam na chwilkę, bo goście mają swoje prawa :) Jeśli sprawy potoczą się tak, jak na to wygląda, to nie wiem czy zdążę założyć malutkiej wątek Byłaby to najszybsza adopcja w mojej karierze, a maleńka trafiłaby do wyjątkowo zwierzolubnej rodziny, którą znam od lat :) Więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć Elu, trzymam kciuki za ekspresową adopcję sunieczki!!! 1 Quote
elik Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Mała jest urocza i bardzo sprytna :) Ujęła swoją osobowością wszystkich gości. Ładnie chodzi na smyczy,prześmiesznie szczeka :) Lgnie do ludzi, jak tylko ktoś się schyli, żeby ją pogłaskać, natychmiast wywala się do góry koła,mi i pokazuje brzucholek. Niestety ma bardzo brzydkie ślady po sterylizacji :( Ranka jest nabrzmiała i zaczerwieniona, zakończona podskórnym jakby malutkim balonikiem :( Jutro spróbuję znaleźć dyżurującego weta. Malutką nazwałam roboczo Misia :) 1 Quote
Tola Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 6 minut temu, elik napisał: Mała jest urocza i bardzo sprytna :) Ujęła swoją osobowością wszystkich gości. Ładnie chodzi na smyczy,prześmiesznie szczeka :) Lgnie do ludzi, jak tylko ktoś się schyli, żeby ją pogłaskać, natychmiast wywala się do góry koła,mi i pokazuje brzucholek. Niestety ma bardzo brzydkie ślady po sterylizacji :( Ranka jest nabrzmiała i zaczerwieniona, zakończona podskórnym jakby malutkim balonikiem :( Jutro spróbuję znaleźć dyżurującego weta. Malutką nazwałam roboczo Misia :) Zmartwiłam się, oby pomogły ogólnie dostępne preparaty przyspieszające gojenie rany :( Quote
Havanka Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Wygląda na to, ze ona jedna nie stresuje się nową sytuacją w jakiej się znalazła. Gdyby tak udało się ją wyadoptować do znanego domku, to byłaby ekspresowa adopcja nie tylko w Twojej Elu karierze, ale chyba na całej Dogomanii! No to zaciskam kciuki za ten ekspres ! 1 Quote
Gabi79 Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 7 minut temu, elik napisał: Mała jest urocza i bardzo sprytna :) Ujęła swoją osobowością wszystkich gości. Ładnie chodzi na smyczy,prześmiesznie szczeka :) Lgnie do ludzi, jak tylko ktoś się schyli, żeby ją pogłaskać, natychmiast wywala się do góry koła,mi i pokazuje brzucholek. Niestety ma bardzo brzydkie ślady po sterylizacji :( Ranka jest nabrzmiała i zaczerwieniona, zakończona podskórnym jakby malutkim balonikiem :( Jutro spróbuję znaleźć dyżurującego weta. Malutką nazwałam roboczo Misia :) Ojej, Misia - cudnie, jak mój tymczasowicz!!! Kochana maleńka!!! 1 Quote
elik Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 1 minutę temu, Tola napisał: Zmartwiłam się, oby pomogły ogólnie dostępne preparaty przyspieszające gojenie rany :( Z ranki jest nieduży wyciek. Nie wiem czy to ropa, czy tylko limfa. Bardzo chciałabym żeby zobaczył ją jutro wet. Jeśli mi sie nie uda zn aleźć czynny gabinet, to dopiero jutro. Teraz, Havanka napisał: Wygląda na to, ze ona jedna nie stresuje się nową sytuacją w jakiej się znalazła. Gdyby tak udało się ją wyadoptować do znanego domku, to byłaby ekspresowa adopcja nie tylko w Twojej Elu karierze, ale chyba na całej Dogomanii! No to zaciskam kciuki za ten ekspres ! Też bym chciała, bo sunia miałaby bardzo dobrze, ale nie naciskam. Teraz, Gabi79 napisał: Ojej, Misia - cudnie, jak mój tymczasowicz!!! Kochana maleńka!!! Misiu i Misia Quote
Gabi79 Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 9 minut temu, elik napisał: Z ranki jest nieduży wyciek. Nie wiem czy to ropa, czy tylko limfa. Bardzo chciałabym żeby zobaczył ją jutro wet. Jeśli mi sie nie uda zn aleźć czynny gabinet, to dopiero jutro. Też bym chciała, bo sunia miałaby bardzo dobrze, ale nie naciskam. Misiu i Misia Uwielbiam imię Misiu, chociaż może się wydawać takie zwyczajne. Mój ukochany 3 w życiu piesek miał na imię Misiu i był CUDOWNY!!! Quote
Recommended Posts