mar.gajko Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ładniej byłoby jej w chabrowym ;) nieprawdaż? 1 Quote
Havanka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Brawo dla Pani Doroty ! Dobrze, ze Wiolinka nie widzi sie w lustrze, bo byłaby zdziwiona swoim wyglądem . 1 Quote
b-b Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 13 godzin temu, mar.gajko napisał: Ładniej byłoby jej w chabrowym ;) nieprawdaż? 16 minut temu, Havanka napisał: Brawo dla Pani Doroty ! Dobrze, ze Wiolinka nie widzi sie w lustrze, bo byłaby zdziwiona swoim wyglądem . 1 Quote
elficzkowa Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Miodka - jaka piękna i szczęśliwa. Domek miodzio jej się trafił 1 Quote
Havanka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Jak miło ogląda się takie zdjęcia. Choć futerko pogniecione, ale w oczach błogostan ! Miodeczko, kochaj i bądź kochana ! 1 Quote
terra Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Cudowne koteczki, a Miodka ma już sporą kitę jak wiewióra :) 1 Quote
Tola Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 Proszę o pomoc w szukaniu domu dla 14 dorosłych kotów, którym zmarła właścicielka. Mam zdjęcia, czekam tylko na informację o płci i wieku. Wszystkie koty mieszkały w bloku, korzystały kuwety, były niewychodzące; maja książeczki zdrowia i zrobione testy. Quote
Gusiaczek Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Spore stadko .... oby jak najszybciej znalazły domy Quote
Havanka Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Na szczęście wszystkie koty są ładne i raczej zadbane. Mają duże szanse na nowe domy. Quote
terra Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Cudne koty, te długowłose powinny szybko znaleźć domki. Jest i biało niebieski, piękny. Czekam na jakieś dane o nich i będę ogłaszać. Quote
Alaskan malamutte Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Królewicz już u mnie. TZ dał mu na imię Maurycy, i chyba nie będzie szukał domu 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Jest cudny. Bardzo zestresowany, schował się do budki i nie wychodzi....Za rada Toli daliśmy mu święty spokój, nie dotykamy, nie głaszczemy....Serce się kraje... 2 Quote
elficzkowa Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Cudownie ! Maurycy, czy Ty wiesz, że masz już cudowny dom ! Powodzenia ! Piękny ten Maurycy, prawdziwy Królewicz. Quote
Tola Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 Domy mają już wszystkie koty długowłose i te krótkowłose w lepszej kondycji. Pozostały koty słabsze no i niestety te starsze. Reszta kotów zostanie w środę przekazana lubelskiej kociej fundacji i to oni zajmą się ich adopcjami. Koty są bardzo wystraszone, siedzą wtulone w siebie, tak mi ich żal :( Dzisiaj z TZ zabraliśmy najdrobniejszą koteczkę Szarlotkę, pojechała do gabinetu, będzie leczona (świerzbowiec) no i poproszę o pomoc w ogłaszaniu. Bardzo chciałam zabrać jeszcze jednego kota, byłoby im raźniej, ale niestety u wetki nie ma miejsca :( Koteczka ma ok. 3 lat, jet wysterylizowana. Quote
Tola Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 7 minut temu, b-b napisał: Mnie ten zauroczył :) Tego już chyba nie ma.... Na pewno pozostały koty białe i te biało - rude. Dzisiaj był tez biało czarny kocurek. Quote
b-b Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 U mnie kota nie może być bo mój Bobik by go zjadł. Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 O 8.02.2016o21:13, mar.gajko napisał: Piękne kociska. Zostało jeszcze 4 kocurki i trzy kotki. Quote
Recommended Posts