Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Ci Jaaga za ogłoszenie. 🌹Maluchy są zaopiekowane i pod tym względem, zajęły się tym dwie młode osoby i to bardzo sprawnie, tym razem mam ogromną pomoc.

• Like 1
Posted
Dnia 30.05.2023 o 22:05, Tola napisał:

Dziękuję Ci Jaaga za ogłoszenie. 🌹Maluchy są zaopiekowane i pod tym względem, zajęły się tym dwie młode osoby i to bardzo sprawnie, tym razem mam ogromną pomoc.

Wspaniała wiadomość. Pomocnych serc nigdy za wiele 🙂

Posted
Dnia 30.05.2023 o 21:31, Tola napisał:

Nie zrozumiałyśmy się - testy jak najbardziej zrobię, jak zawsze.  Pisałam o dniu dzisiejszym, że dzisiaj nie dam rady.

To chlopiec

Ok. Myślałam, że w ogóle już nie zdążyłabyś.

Zasugerowałam się imieniem, że to suczka.

Posted

Mam teraz w promocji karmę RC dla dorosłych psów z białkiem wieprzowym oprócz drobiowego, z dodatkiem kwasówEPA/DHA i zeolitu na przewód pokarmowy, w tym na zapach i konsystencję kału. W klubie zamiast 259 zł za 17 kg, kosztuje 200 zł. Swoim psom zamówiłam na próbę, fajne nieduże krokieciki, bardzo chętnie zjadana. Może dla jakiegoś psa jeszcze zamówić?

Posted
Dnia 31.05.2023 o 12:09, Jaaga napisał:

Mam teraz w promocji karmę RC dla dorosłych psów z białkiem wieprzowym oprócz drobiowego, z dodatkiem kwasówEPA/DHA i zeolitu na przewód pokarmowy, w tym na zapach i konsystencję kału. W klubie zamiast 259 zł za 17 kg, kosztuje 200 zł. Swoim psom zamówiłam na próbę, fajne nieduże krokieciki, bardzo chętnie zjadana. Może dla jakiegoś psa jeszcze zamówić?

Czy dla Kody lub Luny ona się nadaje?

Posted
Dnia 31.05.2023 o 20:46, Jo37 napisał:

Czy dla Kody lub Luny ona się nadaje?

Dla Kody jak najbardziej, bo jej trudno utrzymac wagę. Dla Luny wystarczy tańszy Brit. 

Posted
Dnia 31.05.2023 o 20:59, Jaaga napisał:

Dla Kody jak najbardziej, bo jej trudno utrzymac wagę. Dla Luny wystarczy tańszy Brit. 

To zamów dla niej proszę.

• Upvote 1
Posted

Na prośbę Toli zrobiłam ogłoszenia szczeniaczkom z pierwszego, większego miotu:

Amiś, cudny szczeniaczek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl

Atica, ok 3 mies sunia do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl

Ami, najpiękniejszy szczeniaczek na świecie! Warszawa Ochota • OLX.pl

Ava, ok 3 miesięczna sunia do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl

Może jakaś dobra dusza wyróżni te ogłoszenia, chociaż na tydzień...🙏 .🙏  .🙏  .🙏 

Ja niestety nie mam zniżki aktualnie...

• Like 1
Posted
Dnia 31.05.2023 o 23:29, Alaskan malamutte napisał:

Na prośbę Toli zrobiłam ogłoszenia szczeniaczkom z pierwszego, większego miotu:

Amiś, cudny szczeniaczek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl

Atica, ok 3 mies sunia do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl

Ami, najpiękniejszy szczeniaczek na świecie! Warszawa Ochota • OLX.pl

Ava, ok 3 miesięczna sunia do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl

Może jakaś dobra dusza wyróżni te ogłoszenia, chociaż na tydzień...🙏 .🙏  .🙏  .🙏 

Ja niestety nie mam zniżki aktualnie...

Bardzo dziękujękwiat-ruchomy-obrazek-0133.gif

Posted
Dnia 29.05.2023 o 21:23, Tola napisał:

Maluszki dostały pomoc od kochanych Cioteczek z dogomanii i z Fb, pięknie dziękujemy

150 zł - hamam (24.05.) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

100 zł - Limonka 80(24.05.) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

100 zł - Poker 26.05.) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

100 zł - Grażka 123 (26.05.) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

100 zł - Jo37 (26.05.) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

qq6.gif

Poprawione, przepraszam za pomyłkę i jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję 

Posted
Dnia 29.05.2023 o 13:10, Tyśka) napisał:

Ktoś tutaj chyba pisał o transporcie na Śląsk? Szukam transportu dla Groszka. Od pani Kasi albo Rzeszowa do Katowic. Ma dom 🙂

I co z transportem? 

Ja nadal szukam dla tej małej suni ze wsi i jeszcze dwa kociaki od bezdomnej kotki mogą jechać do Jagny.

Dostałam namiary na kierowcę, który miał transportować kudłatkę z zamojskiego schroniska, ale okazało się, że wyjechał na 2 tyg.:(

To te kocie maluszki 

IMG_20230601_174125.jpg.5924936bff1a3ef37a3da8a5c70ea8ef.jpg

Posted
Dnia 2.06.2023 o 21:27, Tola napisał:

I co z transportem? 

Ja nadal szukam dla tej małej suni ze wsi i jeszcze dwa kociaki od bezdomnej kotki mogą jechać do Jagny.

Dostałam namiary na kierowcę, który miał transportować kudłatkę z zamojskiego schroniska, ale okazało się, że wyjechał na 2 tyg.:( To te kocie maluszki 

IMG_20230601_174125.jpg

Przepraszam... mialam odpisac a mamy chorobę w domu... wyleciało.

Moja znajoma nie jedzie akurat w ten weekend na trasie Tomaszow-okolice Krosna, aby mogła zabrać sunię.

Na razie nie wiem nawet kiedy Groszek jedzie, pytałam czy mogliby wziąć sunię, mieli dać odpowiedź... czekam. 

Posted

Przykro mi, Groszek dzisiaj pojechał, Państwo nie przekazali tego wcześniej tylko jak już jechali to się dowiedziałam. Szkoda. 😞 Może bali się wieźć dwa obce psiaki.

Posted

Z transportem jest ogromny problem. Dziś rozmawiałam z Martą Alicją. Jest już załamana ilością zgłoszeń. Jest malutki kociaczek wyrzucony z auta, który doznał urazu mózgu przy tym wyrzuceniu, a jego braciszek wykrwawił się na śmierć. Zaopiekowala sie nim 15 letnia dziewczyna. Malucha lekarze nie chcieli nawet przyjąć,  a w jego przypadku bardzo ważne jest szybkie podanie sterydu, zeby zapobiec obrzekowi mozgu. Wzięłabym go do siebie, ale nie ma jak dojechać. 

No i ta mała sunia też nadal bez transportu.

Posted
Dnia 3.06.2023 o 17:02, Jo37 napisał:

Ludzie są dziwni. Mogli od razu powiedzieć, że nie dadzą rady.

Mogli, ale też nie ja prowadziłam tej adopcji, prosiłam znajoma o przekazanie, ona zapytała. Może gdybym sama porozmawiała to bym zapytała inaczej. Ale szkoda bo teraz ciężko o transport....

Posted

Dnia 3.06.2023 o 17:41, Jaaga napisał:

Z transportem jest ogromny problem. Dziś rozmawiałam z Martą Alicją. Jest już załamana ilością zgłoszeń.

Tak, tych zgłoszeń jest ogrom. Mnie rozwaliły dwa pieski pod Tomaszowem...

Edit. Obaj mają domy już.

Posted

Kudłaty ślicznotek chudziutki. A podrostek ma tyle smutku w oczach, że serce pęka. Dramat z miejscami dla tych biedaków.

Może robić im ogłoszenia już. Żeby chociaż jeden znalazł dom.

Posted
Dnia 3.06.2023 o 23:10, Poker napisał:

Kudłaty ślicznotek chudziutki. A podrostek ma tyle smutku w oczach, że serce pęka. Dramat z miejscami dla tych biedaków.

Może robić im ogłoszenia już. Żeby chociaż jeden znalazł dom.

Podmienię Nugacika na długowłosego Mania. Myślę że on to dom znajdzie raz dwa.