Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 28.02.2022 o 13:11, Aska7 napisał:

To kiedy jechać ? W tym tygodniu oprócz piątku bez problemu.

Dnia 28.02.2022 o 13:27, Bogusik napisał:

Musimy poczekać aż Marta dotrze do schroniska bo wtedy będzie można coś zadecydować. Rozmawiałam z nią i ma dać znać.

Byłam dzisiaj w schronisku, zarezerwowałam tego biało czarnego pieska, jutro jeszcze muszę rano potwierdzić telefonicznie.

Natomiast nieduże suczki po sterylkach nadal są zamknięte, prawdopodobnie do końca tygodnia będą miały zdjęte szwy i zostaną zaszczepionie p/ wściekliźnie.

Dobrze byłoby, aby udało się jeszcze jeszcze kogoś dołączyć do Hani, a może przyjąć tylko niedużą suczkę.

• Like 1
Posted

Zarezerwowany piesek nie bardzo dzisiaj miał ochotę wyjść

1646067176739.jpg

Byłam w schronisku tuz przed zamknięciem, zrobiłam zdjęcie koledze z boksu, tylko on był na wybiegu

1646067168791.jpg

Posted
Dnia 28.02.2022 o 19:38, Tola napisał:

Dobrze byłoby, aby udało się jeszcze jeszcze kogoś dołączyć do Hani, a może przyjąć tylko niedużą suczkę.

Pomyślcie jeszcze, bo mogę jechać

Zamość -Kraków-Katowice- Wrocław - Nowa Sól

albo

Zamość- Lublin- Warszawa- Łódź- Poznań - Nowa Sól

kogo jeszcze zabrać ?

• Like 1
Posted
Dnia 28.02.2022 o 19:47, Aska7 napisał:

Pomyślcie jeszcze, bo mogę jechać

Zamość -Kraków-Katowice- Wrocław - Nowa Sól

albo

Zamość- Lublin- Warszawa- Łódź- Poznań - Nowa Sól

kogo jeszcze zabrać ?

Ja jak tylko suczki będą miały zdjęte szwy postaram się pojechać do schroniska i  wybrać jakiegoś malucha.

Kto jeszcze może pomóc jakiemuś zamojszczakowi?

Posted
Dnia 28.02.2022 o 21:05, mdk8 napisał:

IMGP4275.JPG

"Brat " Andżeli - cały czas uwięziony - bez szans na ratunek 😞 

Jakoś nikt nie potrafi się odważyć mu pomóc 😞 Osoby, które wczesniej oferowały częściową pomoc może zbiorą siły i zapytaja o miejsce Dexterki? jest spora szansa, że skoro Andżela jest zołzą, to on będzie lepszy i to ona była motorem działania. 

Posted
Dnia 28.02.2022 o 21:12, Jaaga napisał:

Jakoś nikt nie potrafi się odważyć mu pomóc 😞 Osoby, które wczesniej oferowały częściową pomoc może zbiorą siły i zapytaja o miejsce Dexterki? jest spora szansa, że skoro Andżela jest zołzą, to on będzie lepszy i to ona była motorem działania. 

Dnia 28.02.2022 o 21:05, mdk8 napisał:

IMGP4275.JPG

"Brat " Andżeli - cały czas uwięziony - bez szans na ratunek 😞 

Wątku nie poprowadzę, ale oferuję stałą 30 zł. Więcej nie dam rady. 

• Like 1
Posted

Jak jest transport, to szkoda wziąć tylko jednego, ja mogę opłacić 2giemu psu np 3 mies, z dokładką, może coś  małego adopcyjnego?

Bo jeśli nieadopcyjny, tylko na stałe w hoteliku, to  wolałabym nie być sama w finansowaniu

• Like 1
Posted
Dnia 1.03.2022 o 15:22, Aska7 napisał:

20220225_101215_resize_79.jpg

Kiedyś to chciałabym jeszcze moc zwbrac tego psa. Przewija się od początku na zdjęciach i wygląda coraz starzej.

Aska7 uraczyła nas tyloma zdjęciami, ze mam nadzieję, że kilka z nich z Nią wyjedzie.

Posted
Dnia 1.03.2022 o 15:45, Aska7 napisał:

Robi się coraz chudszy. Na zdjęciach nie widać, ale bardzo marnieje : (

Wiem, widać i tak na zdjęciach. Na tych ostatnich od Toli widać mu było wszystkie żebra.

Posted
Dnia 1.03.2022 o 15:45, Aska7 napisał:

Robi się coraz chudszy. Na zdjęciach nie widać, ale bardzo marnieje : (

Dnia 1.03.2022 o 17:43, Jaaga napisał:

Wiem, widać i tak na zdjęciach. Na tych ostatnich od Toli widać mu było wszystkie żebra.

Na pewno coś zaczyna się dziać ze zdrowiem.

Posted
Dnia 28.02.2022 o 23:06, wiolhelm170 napisał:

A  Fele bierzecie pod uwagę?

Felę bierze pod uwagę Hania, jest dla niej miejsce w hoteliku i na pewno znajdzie się w aucie.

Ja jednak nadal nie widziałam suczki w schronisku i nie bardzo wiem, jak to dalej ma przebiegać, prosiłabym o rozmowę. 

Z Twojego wpisu na wątku suni wywnioskowałam, że masz informacje o Feli i że jest już po kwarantannie,  więc na pewno teraz wiesz więcej.

Posted

Ja jadę do schroniska w czwartek, bo mam informację,  że psy po zabiegach będą już po zdjęciu szwów i po szczepieniu.

Chciałabym wtedy wszystko już ustalić, bo później nie dam rady jechać po raz kolejny.