Poker Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Czasem ludzie bankrutują, mieszkanie czy dom idę pod młotek, a ludzie idą do mieszkania socjalnego, gdzie często nie można mieć psa. Czy Anula i Bogusik wiedzą o ponowatym ? Quote
Tola Posted June 10, 2021 Author Posted June 10, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: Czasem ludzie bankrutują, mieszkanie czy dom idę pod młotek, a ludzie idą do mieszkania socjalnego, gdzie często nie można mieć psa. Czy Anula i Bogusik wiedzą o ponowatym ? Chyba nie wiedzą... Anula rzadko teraz jest na forum, może ma jakiś konkretny powód, może chce odpocząć; Bogusik po rodzinnej tragedii zajęta jest przeprowadzką, wiem, że ma z tym problemy - jakoś nie mam w takiej sytuacji śmiałości pisać... Rozmawiałam dzisiaj z szafirką, tak na wszelki wypadek - w sytuacji kiedy przyjeżdża lękliwy mikrusek na razie nie weźmie kolejnego problematycznego psa i to sporo większego. Nie wiem kto jeszcze mógłby, chciałby mu pomóc. Quote
Tola Posted June 10, 2021 Author Posted June 10, 2021 W sobotę szansę na wyjazd mają kolejne bezdomniaki, bardzo chciałybyśmy nazbierać na opłacenie transportu, zachęcamy do pomocy i do podrzucania bazarku Podróż po nowe, lepsze życie. Bazarek transportowy dla trzech piesków z zamojskiego schroniska. Pojadą do hotelu u Szafirki. Do pokonania 400 km. Quote
Tola Posted June 11, 2021 Author Posted June 11, 2021 Zapraszam do Amola, który jutro wyrusza z p. Maćkiem po nowe życie WATEK AMOLA Quote
Tola Posted June 11, 2021 Author Posted June 11, 2021 11 minut temu, Onaa napisał: Czy PONowaty jest wielkości jak Shila ? Mniejszy.. Shila waży 22, on wydaje mi się około 17, 18... Ale trudno mi ocenić wagę... Quote
Tola Posted June 12, 2021 Author Posted June 12, 2021 Remik i czarny maluszek wyjechali z p. Maćkiem ze schroniska. W aucie podróżuje jeszcze Bemol i Amol, który okazał się dziewczynką. P. Maciej wstępuje jeszcze do Murki po Fiszkę i ze Śląska odbiera ukraińskiego szczeniaka Poker. Szerokiej drogi ! 2 Quote
Tola Posted June 12, 2021 Author Posted June 12, 2021 Przekazałam p. Maćkowi 170 zł na transport. Quote
Tola Posted June 12, 2021 Author Posted June 12, 2021 Przekazałam p. Maćkowi 170 zł na transport. Quote
Aldrumka Posted June 12, 2021 Posted June 12, 2021 Kolejne duże przedsięwzięcie, trzymamy kciuki za dobrą podróż Quote
Tola Posted June 12, 2021 Author Posted June 12, 2021 Mam informacje, że o 19.00 szafirek odebrał psy we Wrocławiu. Quote
Tola Posted June 12, 2021 Author Posted June 12, 2021 Psy już na miejscu, powrzucałam zdjęcia na poszczególne wątki. Czarny mikrusek nie ma jeszcze swojego miejsca na forum, więc pokazuję go tutaj gotowego do drogi. Pojechał w naszym kontenerku, żeby nie ryzykować i nie przenosić go w w czasie przekazywania psów szafirkowi. Jest tak malutki, że w kocim kontenerku zajmował jego koniec 1 Quote
Nadziejka Posted June 12, 2021 Posted June 12, 2021 skarbuniek kokany o matunku sciskam z serca za wszystkie Quote
Jo37 Posted June 12, 2021 Posted June 12, 2021 Zapraszam na wątek malutkiego Pikselka Malutki Piksel ma szansę na lepsze życie. Szukamy przyjaciół, którzy spełnią marzenia malutkiego pieska. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Quote
Tola Posted June 16, 2021 Author Posted June 16, 2021 Prosimy o udostępnianie zbiórki, rozsyłanie, to wielka pomoc dla niewidomego zamojskiego Bonusika https://www.ratujemyzwierzaki.pl/niewidomybonus Quote
elik Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 9 godzin temu, Tola napisał: Prosimy o udostępnianie zbiórki, rozsyłanie, to wielka pomoc dla niewidomego zamojskiego Bonusika https://www.ratujemyzwierzaki.pl/niewidomybonus Udostępniony. Quote
Tola Posted June 19, 2021 Author Posted June 19, 2021 Zapraszam do kolejnego maluszka z ukraińskiego schroniska WICUŚ Quote
Tola Posted June 20, 2021 Author Posted June 20, 2021 Dzisiaj na chwilę byłam w schronisku, pojawiła się szansa dla tego psa w typie PONa, pojechałam sprawdzić, czy jeszcze jest. Dzisiaj był p. Wisław, więc wypytałam jeszcze o parę psów, zrobiłam też parę zdjęć. U nas, tak jak wszędzie upał, większość psów była wewnątrz budynku. Nie widziałam ani tej owczarki, o która pytała Jaaga, ani tego rudego nowego piesia. Pies w typie PONa jest Quote
Tola Posted June 20, 2021 Author Posted June 20, 2021 PSY Z WYBIEGU OGÓLNEGO Pytałam o tego psiaka, który miał jechać do szafirki - jest bardzo energiczny, ale do człowieka przyjazny. Jest nieduży, ładny, prawdopodobnie młody, być może uda mu się... Quote
Tola Posted June 20, 2021 Author Posted June 20, 2021 Jeden z muszkieterów, ten najmniej wycofany Bardzo urodziwe psy, spokojne zostały znalezione razem, dobrze byłoby, gdyby razem opuściły schronisko, tylko czy to możliwe? Quote
Tola Posted June 20, 2021 Author Posted June 20, 2021 Na kwarantannie sporo psów Bardzo ładna, nieduża suczka To tez sympatyczna sunia To młodziutka, popiskiwała do nas Duży, młody pies o urodzie kaukaza, drobniejszy Quote
Jaaga Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 22 minuty temu, Tola napisał: To tez sympatyczna sunia Jaka poczciwina. Ona raczej nie ma szans na adopcję. Jednak taka dorodne, widać że miala dom. To proszalne spojrzenie... Quote
Recommended Posts