Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta czarno- biała ślicznotka miała dziś zabieg sterlizacji.
Teraz 10 dni w szpitaliku, a póżniej ( o ile wcześniej nie pojedzie do domku ). pobyt na kwarantannie.
Ona podoba się wielu osobom-skorzystał na tym inny psiak.Gdyby nie wcześniejsze " zaklepanie ", już by suni nie było.
Jak wyzdrowieję będzie zdjęcie.

Posted

Żunia napisał(a):
Ta czarno- biała ślicznotka miała dziś zabieg sterlizacji.
Teraz 10 dni w szpitaliku, a póżniej ( o ile wcześniej nie pojedzie do domku ). pobyt na kwarantannie.
Ona podoba się wielu osobom-skorzystał na tym inny psiak.Gdyby nie wcześniejsze " zaklepanie ", już by suni nie było.
Jak wyzdrowieję będzie zdjęcie.

Chodzi o Kikę, tę, o której zaklepanie prosiła sacred PIRANHA? Sunia ma DT, niedługo jest transport.

Posted

Nie wiem, czy to sarkazm ;) ale strasznie Abbi jest zapasiona :( No, ale wygląda na zadowoloną życia ;)

zadra napisał(a):
Kolejny namacalny przykład "wspaniałej i odpowiedzialnej" opieki.

Posted

Też myślę, że jest nieco zapasiona - może zasugerować dietę? Bo będzie miała na starość problemy ze stawami, kręgosłupem, a nie daj Boże - sercem.

Posted

Nie wiem ,czy mozna na forum wstawiać adres mailowy ? Bo mam dom chetny na suczke nieduza .Ale trzeba wysłać zdjęcia .Ja zaraz wysyłam swoich podopiecznych a wy moze doślijcie reszte aby miał wybór .

Posted

mshume napisał(a):
Nie wiem, czy to sarkazm ;) ale strasznie Abbi jest zapasiona :( No, ale wygląda na zadowoloną życia ;)

Zadra pisała chyba o tej ciązy...

Posted

funia napisał(a):
Nie wiem ,czy mozna na forum wstawiać adres mailowy ? Bo mam dom chetny na suczke nieduza .Ale trzeba wysłać zdjęcia .Ja zaraz wysyłam swoich podopiecznych a wy moze doślijcie reszte aby miał wybór .

Załóż wątek i sama wysyłaj zdjęcia, które tam wkleimy, bo obowiązuje ochrona danych!

Posted

agusiazet napisał(a):
Załóż wątek i sama wysyłaj zdjęcia, które tam wkleimy, bo obowiązuje ochrona danych!

Nie rozumie...Jaki watek mam załozyc ?