Tola Posted June 28, 2023 Author Posted June 28, 2023 Zaległe zdjęcia Hebe i Stelli z podróży do Wrocławia 2 1 Quote
Tola Posted June 28, 2023 Author Posted June 28, 2023 A Eliot prosi jutro o kciuki, bo Poker jest umówiona na wizytę dla piesia Może i on zamieszka we Wrocławiu... 5 Quote
Poker Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Aż łezka zakręciła mi się w oku na widok dziewczynek. Jutro idę w sprawie Eliota. Quote
Tola Posted June 28, 2023 Author Posted June 28, 2023 Czy ktoś może zrobić ogłoszenie kociaków z warsztatu na Kraków? Maluchy rosną, a moje olx na Warszawę nic nie daje Quote
Jaaga Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Dnia 28.06.2023 o 21:41, Tola napisał: Czy ktoś może zrobić ogłoszenie kociaków z warsztatu na Kraków? Maluchy rosną, a moje olx na Warszawę nic nie daje I najgorsze, że za 2 tyg ich tymczasowa opiekunka wyjeżdżą Ja nie dam rady, bo dziś córka z częścią kotów pojechała do Katowic, a my będziemy remontować jej pokój w tym czasie. Jak coś, to mogę komuś dać hasło i maila na olx Andrzeja, żeby zrobić dodatkowe. Jeśli będzie wspólne ogłoszenie na fb, to w weekend poudostepniam. Sama o nasze szczeniaki nie mam ogłoszeń, bo olx wszystkie wspólne pousuwal. Teraz trzeba jednego zwierzaka na jedno ogłoszenie ogłaszać. Quote
Poker Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Eliotowi szykuje się super domek. Młodzi ludzi po 27 lat, mają swoje mieszkanie z dużą ilością miejsc spacerowych na wyciągnięcie ręki. Od dawna chcieli mieć psa, ale uznali, że teraz jest odpowiedni moment na adopcję. Wśród znajomych mają dwie wetki, które będą służyć pomocą. Mają już dogadaną kastrację. Przygotowali częściowo wyprawkę i czekają z niecierpliwością na przyjazd malucha. 4 Quote
Tola Posted June 29, 2023 Author Posted June 29, 2023 Eliot ma dom, zamieszka we WrocławiuPoker na pewno napisze tutaj o przyszłym domku malucha, ja pięknie dziękuję za wizytę. Ale te Wrocław pojemny Będziemy szukać transportu, państwo są zdecydowani pokryć koszt. 1 Quote
Tola Posted June 29, 2023 Author Posted June 29, 2023 Bez domu nadal pozostaje Karmelek - ma chyba olx od Tysi na Kraków, od Jagny na Katowice i ode mnie na Wrocław - na Warszawę mi usunęli. Czy ktoś może dorobić ? Quote
Tyśka) Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Dnia 29.06.2023 o 12:45, Tola napisał: Bez domu nadal pozostaje Karmelek - ma chyba olx od Tysi na Kraków, od Jagny na Katowice i ode mnie na Wrocław - na Warszawę mi usunęli. Czy ktoś może dorobić ? Tak. U mnie Karmelek ma na Kraków jako Guzik: https://www.olx.pl/d/oferta/malenki-kochany-guzik-10-tyg-zaszczepiony-i-domowy-piesek-CID103-IDW0TsT.html Bardzo dobrze, że Eliot ma dom 1 Quote
Tola Posted June 30, 2023 Author Posted June 30, 2023 Ptysia vel Figa i jej rodzina Figa jako pierwsza pojechała do swojego domku w Katowicach. 3 Quote
elik Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Dnia 29.06.2023 o 12:45, Tola napisał: Bez domu nadal pozostaje Karmelek - ma chyba olx od Tysi na Kraków, od Jagny na Katowice i ode mnie na Wrocław - na Warszawę mi usunęli. Czy ktoś może dorobić ? Chętnie to zrobię Proszę o tekst i które zdjęcia można wykorzystać, żeby się nie powtarzały na OLX, bo znowu usuną ogłoszenie, a chciałabym je od razu wyróżnić. 1 Quote
Poker Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Trochę mnie przeraził widok Ptysi w koszyku tylko na smyczy. W razie hamowania albo jakby chciała wyskoczyć, to się powiesi, może złamać kręgosłup. Muszą być szelki albo zabezpieczająca kratka od góry . DS Stelli ma taki koszyk. Quote
Aska7 Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Dnia 30.06.2023 o 15:51, Poker napisał: Trochę mnie przeraził widok Ptysi w koszyku tylko na smyczy. Mnie też. Quote
Tola Posted July 1, 2023 Author Posted July 1, 2023 Dnia 30.06.2023 o 15:51, Poker napisał: Trochę mnie przeraził widok Ptysi w koszyku tylko na smyczy. W razie hamowania albo jakby chciała wyskoczyć, to się powiesi, może złamać kręgosłup. Muszą być szelki albo zabezpieczająca kratka od góry . DS Stelli ma taki koszyk. Dnia 30.06.2023 o 16:02, Aska7 napisał: Mnie też. Rozmawiałam z młodymi zaraz po; pan powiedział, że Figa włożona była do koszyka na próbę i jechała tak parę metrów i że docelowo to będzie zupełnie inny koszyk. Nie wiem jak było naprawdę, ale myślę, że więcej się to nie powtórzy, wydają się rozsądnymi młodymi ludźmi. Dziękuję za czujność. Quote
Tola Posted July 1, 2023 Author Posted July 1, 2023 Dzisiaj do swojego nowego domu w Jaworznie pojechała Ati, właśnie dostałam wiadomość, że rodzina ma już szczeniaka u siebie w aucie. Pięknie dziękuję p. Alicji za gratisowy transport do Krakowa. 2 Quote
Tola Posted July 1, 2023 Author Posted July 1, 2023 Dnia 30.06.2023 o 15:37, elik napisał: Chętnie to zrobię Proszę o tekst i które zdjęcia można wykorzystać, żeby się nie powtarzały na OLX, bo znowu usuną ogłoszenie, a chciałabym je od razu wyróżnić. Elu, dzisiaj wieczorem po powrocie do domu to zrobię, jestem na wyjeździe i z telefonu nie dam rady. Bardzo Ci dziękuję Quote
elik Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Dnia 1.07.2023 o 15:43, Tola napisał: Elu, dzisiaj wieczorem po powrocie do domu to zrobię, jestem na wyjeździe i z telefonu nie dam rady. Bardzo Ci dziękuję Ok Quote
Tola Posted July 2, 2023 Author Posted July 2, 2023 Dnia 30.06.2023 o 15:37, elik napisał: Chętnie to zrobię Proszę o tekst i które zdjęcia można wykorzystać, żeby się nie powtarzały na OLX, bo znowu usuną ogłoszenie, a chciałabym je od razu wyróżnić. Dnia 1.07.2023 o 15:43, Tola napisał: Elu, dzisiaj wieczorem po powrocie do domu to zrobię, jestem na wyjeździe i z telefonu nie dam rady. Bardzo Ci dziękuję Dnia 1.07.2023 o 17:07, elik napisał: Ok Jednak wstrzymamy się jeszcze moment z kolejnym olx, bo wszystko wskazuje na to, że domu na razie nie będzie, a ja będę musiała zabrać Karmelka - Dt oferował pomoc przez miesiąc,termin właśnie mija Dziękuję Jagnie, bo zgodziła się przyjść bidulka, tylko muszę znaleźć jeszcze transport Pomyślałam, że kolejne ogłoszenie zrobimy już z zupełnie nowymi zdjęciami. Jaaga przyozdobi naszego czarnulka tak jak to zrobiła z Kimbusiem i Madrasem i może przekonamy kogoś, że czarne jest piękne! 1 Quote
Recommended Posts