Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 31.05.2025 o 12:50, Murka napisał:

Felek to piesek z typu tych co wystarczy tylko trochę cierpliwości i czasu a pokocha całym sercem i zaufa bezgranicznie. 

Jest wspaniały i wierzę, że tam gdzieś czeka ten właściwy dom, któremu dostanie się taki skarb.

Rozliczenie za maj:

-585 zł hotelowanie 7-31.05 (zniżka ze względu na karmę)

-100 zł transport z Zamościa

Razem: -685 zł

Dziękuję za rozliczenie, już wpłacam 🙂

Posted
Dnia 4.06.2025 o 21:08, Alaskan malamutte napisał:

Mam też wpłatę dedykowaną dla Zewa -10zł ..Odesłać na konto Aska7?

Jeśli ona jest skarbnikiem - to tak.

Posted

Niedługo do tego wątku dołączy malutka kotunia Amelka❤️

Po raz pierwszy zauważyłam ją na osiedlu miesiąc temu...Ogłosiłam, szukałam właściciela..oczywiście dokarmiałam. 

Kotunia robiła się coraz grubsza...Właściciela jak nie było tak nie ma...

Tydzień temu złapałam ja w klatkę-łapkę. W poniedziałek miała sterylkę aborcyjną. W ostatniej chwili.... 

Aktualnie kotusia przebywa w dt do czasu wygojenia, potem pojedzie do Kasi Murki. 

Z całego serca chcę podziękować za ogromne wsparcie Fundacji ZEA (klatka łapka, kenel, karma, żwirek, dyfuzor Feliway, podkłady, kocyki) ❤️oraz Fundacji Alternatywa dla Zwierząt ( bezpłatny dt do czasu wygojenia, oferta pomocy wet)❤️

Aż chce się pomagać!!!!

Kotunia Amelka 😍

Messenger_creation_340EDBF3-6549-4810-AFE9-22C5792B696B.jpeg

Messenger_creation_ED7E77E6-6685-4F23-9402-41CD874780FC.png

• Like 3
Posted

Rozmawiałam z panią Elą. Chcą jeszcze wszystko dobrze przemyśleć....W domu klon Okruszka - Saga. Adoptowana ze schroniska. Jest tej samej wielkości i w tym samym wieku. Jedyna obawa, to czy sunia zaakceptuje Okruszka.. Jesteśmy w kontakcie. 

Saga

image.webp

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 8.06.2025 o 13:27, Alaskan malamutte napisał:

Rozmawiałam z panią Elą. Chcą jeszcze wszystko dobrze przemyśleć....W domu klon Okruszka - Saga. Adoptowana ze schroniska. Jest tej samej wielkości i w tym samym wieku. Jedyna obawa, to czy sunia zaakceptuje Okruszka.. Jesteśmy w kontakcie. 

Saga

image.webp

Trzymam mocno kciuki!

Posted
Dnia 8.06.2025 o 13:27, Alaskan malamutte napisał:

Saga

image.webp

Felka nie da się nie zaakceptować :)

Faktycznie sunia podobna.

• Like 1
Posted

Jakie wieści! Ogromne kciuki, żeby Feluś znalazł dom w tym drugim miejscu, dobrze i fajnie to brzmi 😃

A kotusia prześliczna! 🤩 Jak dobrze, że ją uratowałaś od okrutnego losu. Chwała też obu fundacjom za pomoc. 🩷

• Like 1
Posted

Amelka była dzisiaj na kontroli  weta. Dostała preparat na pasożyty wewnętrzne i zewnętrzne. Testy FELV i FIV ujemne!!! Huuurrrra!! 

Koszty weterynaryjne pokryje Fundacja Alternatywa dla Zwierząt. Bardzo dziękuję e-gify.pl - gify, animowane gify,gify na bloga, emotikony serca!

pobierz.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 12.06.2025 o 22:34, Alaskan malamutte napisał:

Mam zapytania i telefony o Felusia ale domku z tego nie będzie...

Czekam na TEN właściwy. 

Pani Ela (od Sagi) już się nie odezwała...

Znajdzie się ten właściwy domek. W to nie wątpię.