Alaskan malamutte Posted June 1 Author Posted June 1 Dnia 31.05.2025 o 12:50, Murka napisał: Felek to piesek z typu tych co wystarczy tylko trochę cierpliwości i czasu a pokocha całym sercem i zaufa bezgranicznie. Jest wspaniały i wierzę, że tam gdzieś czeka ten właściwy dom, któremu dostanie się taki skarb. Rozliczenie za maj: -585 zł hotelowanie 7-31.05 (zniżka ze względu na karmę) -100 zł transport z Zamościa Razem: -685 zł Dziękuję za rozliczenie, już wpłacam 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted June 1 Author Posted June 1 Na razie nie mam żadnych zapytań o psiaczka, rozszerzamy zatem ogłaszanie Okruszek vel Feluś na Katowice Okruszek, mały, ok 3 letni piesek do adopcji. Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl Quote
Alaskan malamutte Posted June 1 Author Posted June 1 Dnia 29.05.2025 o 18:59, agat21 napisał: Poszła majowa deklaracja dla Felicjana 😊🌷 Pieniążki na koncie. Pięknie dziękuję Quote
Alaskan malamutte Posted June 4 Author Posted June 4 Bardzo dziękuję Nesiowatej za wpłatę dla Felusia Mam też wpłatę dedykowaną dla Zewa -10zł ..Odesłać na konto Aska7? Quote
Nesiowata Posted June 4 Posted June 4 Dnia 4.06.2025 o 21:08, Alaskan malamutte napisał: Mam też wpłatę dedykowaną dla Zewa -10zł ..Odesłać na konto Aska7? Jeśli ona jest skarbnikiem - to tak. Quote
Alaskan malamutte Posted June 4 Author Posted June 4 Dnia 4.06.2025 o 22:17, Nesiowata napisał: Jeśli ona jest skarbnikiem - to tak. Tak, Aska7 jest skarbnikiem Zewa. Quote
Alaskan malamutte Posted June 6 Author Posted June 6 Niedługo do tego wątku dołączy malutka kotunia Amelka❤️ Po raz pierwszy zauważyłam ją na osiedlu miesiąc temu...Ogłosiłam, szukałam właściciela..oczywiście dokarmiałam. Kotunia robiła się coraz grubsza...Właściciela jak nie było tak nie ma... Tydzień temu złapałam ja w klatkę-łapkę. W poniedziałek miała sterylkę aborcyjną. W ostatniej chwili.... Aktualnie kotusia przebywa w dt do czasu wygojenia, potem pojedzie do Kasi Murki. Z całego serca chcę podziękować za ogromne wsparcie Fundacji ZEA (klatka łapka, kenel, karma, żwirek, dyfuzor Feliway, podkłady, kocyki) ❤️oraz Fundacji Alternatywa dla Zwierząt ( bezpłatny dt do czasu wygojenia, oferta pomocy wet)❤️ Aż chce się pomagać!!!! Kotunia Amelka 😍 3 Quote
Alaskan malamutte Posted June 7 Author Posted June 7 Miałam dwa zapytania o Felusia na OLX. Dzisiaj dzwoniła pani Justyna, ale to nie jest dom dla niego. Drugie zapytanie super. Umówiłyśmy się na telefon jutro. Zobaczymy co z tego wyniknie... 3 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 8 Author Posted June 8 Rozmawiałam z panią Elą. Chcą jeszcze wszystko dobrze przemyśleć....W domu klon Okruszka - Saga. Adoptowana ze schroniska. Jest tej samej wielkości i w tym samym wieku. Jedyna obawa, to czy sunia zaakceptuje Okruszka.. Jesteśmy w kontakcie. Saga 2 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 8 Author Posted June 8 Adusia weekend spędza na wsi. Niedaleko Niska😁 2 Quote
Alaskan malamutte Posted June 8 Author Posted June 8 Kinderek również weekend spędzał na wsi. Pięknie podróżuje samochodem. Najlepiej jednak w objęciach ukochanej pańci😍❤️ 2 Quote
Ewa Marta Posted June 9 Posted June 9 Dnia 8.06.2025 o 13:27, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z panią Elą. Chcą jeszcze wszystko dobrze przemyśleć....W domu klon Okruszka - Saga. Adoptowana ze schroniska. Jest tej samej wielkości i w tym samym wieku. Jedyna obawa, to czy sunia zaakceptuje Okruszka.. Jesteśmy w kontakcie. Saga Trzymam mocno kciuki! Quote
Murka Posted June 9 Posted June 9 Dnia 8.06.2025 o 13:27, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z panią Elą. Chcą jeszcze wszystko dobrze przemyśleć....W domu klon Okruszka - Saga. Adoptowana ze schroniska. Jest tej samej wielkości i w tym samym wieku. Jedyna obawa, to czy sunia zaakceptuje Okruszka.. Jesteśmy w kontakcie. Saga Felka nie da się nie zaakceptować :) Faktycznie sunia podobna. 1 Quote
agat21 Posted June 9 Posted June 9 Jakie wieści! Ogromne kciuki, żeby Feluś znalazł dom w tym drugim miejscu, dobrze i fajnie to brzmi 😃 A kotusia prześliczna! 🤩 Jak dobrze, że ją uratowałaś od okrutnego losu. Chwała też obu fundacjom za pomoc. 🩷 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 11 Author Posted June 11 Amelka była dzisiaj na kontroli weta. Dostała preparat na pasożyty wewnętrzne i zewnętrzne. Testy FELV i FIV ujemne!!! Huuurrrra!! Koszty weterynaryjne pokryje Fundacja Alternatywa dla Zwierząt. Bardzo dziękuję 2 Quote
Alaskan malamutte Posted June 12 Author Posted June 12 Mam zapytania i telefony o Felusia ale domku z tego nie będzie... Czekam na TEN właściwy. Pani Ela (od Sagi) już się nie odezwała... 1 Quote
agat21 Posted June 13 Posted June 13 Oj, to szkoda, że się nie odezwała. Może jeszcze myśli.. Poszła stała czerwcowa dla Felicjana 😁 Quote
Ewa Marta Posted June 13 Posted June 13 Dnia 12.06.2025 o 22:34, Alaskan malamutte napisał: Mam zapytania i telefony o Felusia ale domku z tego nie będzie... Czekam na TEN właściwy. Pani Ela (od Sagi) już się nie odezwała... Znajdzie się ten właściwy domek. W to nie wątpię. Quote
Alaskan malamutte Posted June 17 Author Posted June 17 Jutro do Murki jedzie kotunia Amelka. Proszę o kciuki. Wierzę, że Amelka się otworzy w pełni i znajdzie super domek❤️ 1 Quote
Alaskan malamutte Posted Sunday at 05:43 PM Author Posted Sunday at 05:43 PM Z całego serca dziękuję Aldrumce, Ewie Marcie, Agat21 i Kado za wpłaty dla Felusia. Wszystko uzupełnione na pierwszej stronie. Quote
Recommended Posts