Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 23.12.2024 o 13:37, Poker napisał:

Mam 40 % znizki na OLX . Zrobię ogłoszenie. 

Potrzebne jeszcze ogłoszenie, czy na razie tylko na Katowice będzie?

Posted

Udostępniłam na Facebooku,  ogłoszenie Anety, na moich grupach i na grupach adopcyjnych. 

Jak będzie taka potrzeba to mogę zrobić ogłoszenie na Lento i Gratce.

Posted

Ogłoszenie Anecik na FC  to wstawione moje ogłoszenie. Oczywiście za moją zgodą. 

Ja zrobiłam na OLX. Było chyba  8 telefonów, ale nie bzyknelo mnie. Czekam cierpliwie.

Ellig, zrób proszę ogłoszenia. Dziękuję. 

Tola, z okolic Katowic jest spory oddźwięk . Dzwonią z okolicznych miast - np. Chorzów, Będzin, Radzionków, Chrzanów, Knurów i inne.

• Like 2
Posted
Dnia 30.12.2024 o 16:30, Poker napisał:

Ogłoszenie Anecik na FC  to wstawione moje ogłoszenie. Oczywiście za moją zgodą. 

Ja zrobiłam na OLX. Było chyba  8 telefonów, ale nie bzyknelo mnie. Czekam cierpliwie.

Ellig, zrób proszę ogłoszenia. Dziękuję. 

Tola, z okolic Katowic jest spory oddźwięk . Dzwonią z okolicznych miast - np. Chorzów, Będzin, Radzionków, Chrzanów, Knurów i inne.

Ok, to jakby potrzebne było ogłoszenie na OLX na kolejne miasto to daj znać, zrobię.

Oby zadzwonił TEN dom.

Posted
Dnia 31.12.2024 o 12:13, Poker napisał:

Telefon dzwoni kilka razy dziennie, ale nikt mi nie  pasuje tak do końca. 

Zadzwoni ten jedyny. U mnie było podobnie z Migotką  i z Cudką i jakie wreszcie domki dostały🙂 Warto czekać.

Posted

Przeleję  110 zł. 

Dzwoniło już 14 osób. Biorę pod uwagę  jedną. Pozostałe albo do kitu ewentualnie dobre dla innego psa.

• Like 1
Posted

Kudłatka na imiennych bazarku agat21 dostała 2 imiona ,  Jana i  Daisy, jest więc bogata. 

Mamami chrzestnymi zostały Aska 7 i  Nesiowata.

Bardzo dziękuję za zorganizowanie bazarku agat21 , dogmaniackiej " miszczyni" .

• Poker changed the title to Na imię ma Jana Daisy! Kudłata sunia w hoteliku u Anecik, pod moją opieką.
Posted

Sunieczka już u siebie w domku.

Zamieszkała niedaleko Katowic u pani ok. 45 letniej z 12. letnim synem i pełnoletnią córką.

Rodzina mieszka w domku z ogródkiem.

Niedawno straciła mieszankę cavalierki z czymś, która miała chorobę serca uwarunkowaną rodzinie, po ojcu. Długo walczyła o jej zdrowie.

Mała bardzo przylgnęła do rodzinki jeszcze u Anecik.

Po przyjeździe  zjadła , popiła i wskoczyła na łóżko.

Cieszę się, że suńka tak szybko znalazła domek, co przy jej urodzie nie było trudne.

Dla mnie natomiast była to trudna adopcja ze względu na ilość rozmów jakie musiałam przeprowadzić i często na wstępie odmawiać. Np. rodzinie z 5. dzieci. Albo pani 88. letniej.

Wszystkich powiadomiłam, że  sunia ma już domek.

Jutro wkleję zdjęcia.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 4.01.2025 o 23:46, Ewa Marta napisał:

Błyskawiczna adopcja 😀 Gratuluję❤️

Z taką urodą, nietrudno. Gdybym nie przebierała w domkach, to byłaby w domciu już od kilku dni.