Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dino tak na co dzień nie jest agresywny, tylko czasami ma te "wyskoki" :(

jego pobyt u nas teraz traktujemy tak, jakby to był dom tymczasowy...

Tata chodzi z nim na spacery (nie codziennie, ale gdy jest w domu to rano chodzi), więc pies nie jest bardzo wyobcowany ;)

wyjazd z psem na razie nie wchodzi w grę, bo Mamę nadal boli ręka i ona do psa się zbytnio nie zbliża, żeby jej nie uraził...

a jeśli chodzi o przyjazd mosii - Mama cały czas jest w domu, więc zapraszamy ;)

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonil do mnie pan z Gorzowa Wielkopolskiego w sprawie adopcji duzego psa do kojca, chcial naszego Fuksa ale on w zimie w kojcu nie moze byc wiec stanowczo odmowilam, pan szuka mlodego psa, najlepiej samca, duzego, do kojca, do pilnowania, mial trzy kaukazy ... telefon moge podac na pw ;)

Posted

Mama rozmawiała nie dawno z panem z Gorzowa
pan zna się na rasie - jest zainteresowany Dinkiem
prawdopodobnie przyjedzie po psa w przyszłym tygodniu...

Posted

Cały czas kibicuję Dinusiowi po cichutku (mój psiak to też Dino :p).
Może warto byłoby, tak na wszelki wypadek, sprawdzić ten nowy domek...
Licho nie śpi...

Posted

Palula, przyszły domek Dino koniecznie trzeba sprawdzić. Zwłaszcza, że to jest pies z problemami i musi trafić w naprawdę świetne i odpowiedzialne ręce!
Niech Twoja mama porozmawia z panem o wizycie przedadopcyjnej. Jak pan się zgodzi to znajdziemy kogoś, kto tą wizytę zrobi.

Posted

Palula znowu nie może zalogować się na dogo, cytuję jej wpis z gg: "pan wyjeżdża na kilka dni, wiec po psa wybiera się po weekendzie, także wizyta możliwa jest dopiero w przyszłym tygodniu..."
Jak rozumiem Twoja mama, Paulino, rozmawiała z panem na temat wizyty i pan się zgodził, tak? Wizyta oczywiście winna się odbyć zanim pan weźmie Dino.

Posted

[quote name='furciaczek']Mi wizyte przedadopcyjna w Gorzowie robi Ancyk z Blanka od dogow, moze je poprosic?A mogłabyś podać dokładny nick tej osoby?

[quote name='malawaszka']Dogomania Forum - Zobacz Profil: Zosia4 tu jest osoba z Gorzowa - pisała na innym wątku, że może sprawdzić domekNapisałam do Zosi4.

Palula znowu nie może się zalogować na dogo, więc znowuż ją cytuję :)
"Mama rozmawiala z panem, zgodzil sie na wizyte, z tym ze musialaby sie ona odbyc zaraz na poczatku tygodnia. Pan wraca chyba w niedziele, ale to juz trzeba by sie z panem bezposredno kontaktowac.
Pan mial 2 lub 3 kaukazy wczesniej. Wie, ze pies jest agresywny. Mowi, ze jest mlody, wiec jeszcze uda mu sie go ulozyc. Ma 1,5ha ogrodzony teren. Pies w ciagu dnia bylby w kojcu, w nocy biegalby po terenie.
"

Jeszcze raz BARDZO mocno podkreślam, że ew. nowy właściciel MUSI WIEDZIEĆ o wszystkich przypadkach i wypadkach z Dino. Musi wiedzieć jak one wyglądały i że pies absolutnie nie toleruje obcych. Za jakiś czas jeśli ktoś wejdzie na teren, którego Dino będzie pilnował, najprawdopodobniej już stamtąd nie wyjdzie... :shake:
Może przesadzam, może pan da sobie radę z Dino, może nic się nie wydarzy, ale wolę dmuchać na zimne. Nie chcę, żeby miała miejsce jakaś tragedia...