palula Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dino tak na co dzień nie jest agresywny, tylko czasami ma te "wyskoki" :( jego pobyt u nas teraz traktujemy tak, jakby to był dom tymczasowy... Tata chodzi z nim na spacery (nie codziennie, ale gdy jest w domu to rano chodzi), więc pies nie jest bardzo wyobcowany ;) wyjazd z psem na razie nie wchodzi w grę, bo Mamę nadal boli ręka i ona do psa się zbytnio nie zbliża, żeby jej nie uraził... a jeśli chodzi o przyjazd mosii - Mama cały czas jest w domu, więc zapraszamy ;) Quote
Tengusia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 dzwonil do mnie pan z Gorzowa Wielkopolskiego w sprawie adopcji duzego psa do kojca, chcial naszego Fuksa ale on w zimie w kojcu nie moze byc wiec stanowczo odmowilam, pan szuka mlodego psa, najlepiej samca, duzego, do kojca, do pilnowania, mial trzy kaukazy ... telefon moge podac na pw ;) Quote
palula Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ooo to mogłoby być to... już piszę na pw z prośbą o numer... Quote
florida_blue Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 palula nie moze się zalogować - proszę o przysłanie nr do mnie . Quote
florida_blue Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tengusiu, czy Panstwo sami mają zadzwonić do Gorzowa ???? Quote
maciaszek Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Tengusiu, dziękuję :)! Trzymam kciuki! Tylko powiedzcie panu jak sprawa wygląda. Niech ma pełną świadomość na jakiego psa się ew. zdecyduje... Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczki, pomóżcie... Verterek siedzi bardzo przestraszony w schronie... tam nie ma szans na adopcję... potrzebne pieniążki na hotelik... http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html#post12463448 Quote
palula Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mama rozmawiała nie dawno z panem z Gorzowa pan zna się na rasie - jest zainteresowany Dinkiem prawdopodobnie przyjedzie po psa w przyszłym tygodniu... Quote
zula131 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Cały czas kibicuję Dinusiowi po cichutku (mój psiak to też Dino :p). Może warto byłoby, tak na wszelki wypadek, sprawdzić ten nowy domek... Licho nie śpi... Quote
furciaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mi wizyte przedadopcyjna w Gorzowie robi Ancyk z Blanka od dogow, moze je poprosic? Quote
malawaszka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='florida_blue']a mamy kogoś z Gorzowa ? Dogomania Forum - Zobacz Profil: Zosia4 tu jest osoba z Gorzowa - pisała na innym wątku, że może sprawdzić domek Quote
maciaszek Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Palula, przyszły domek Dino koniecznie trzeba sprawdzić. Zwłaszcza, że to jest pies z problemami i musi trafić w naprawdę świetne i odpowiedzialne ręce! Niech Twoja mama porozmawia z panem o wizycie przedadopcyjnej. Jak pan się zgodzi to znajdziemy kogoś, kto tą wizytę zrobi. Quote
maciaszek Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Palula znowu nie może zalogować się na dogo, cytuję jej wpis z gg: "pan wyjeżdża na kilka dni, wiec po psa wybiera się po weekendzie, także wizyta możliwa jest dopiero w przyszłym tygodniu..." Jak rozumiem Twoja mama, Paulino, rozmawiała z panem na temat wizyty i pan się zgodził, tak? Wizyta oczywiście winna się odbyć zanim pan weźmie Dino. Quote
maciaszek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='furciaczek']Mi wizyte przedadopcyjna w Gorzowie robi Ancyk z Blanka od dogow, moze je poprosic?A mogłabyś podać dokładny nick tej osoby? [quote name='malawaszka']Dogomania Forum - Zobacz Profil: Zosia4 tu jest osoba z Gorzowa - pisała na innym wątku, że może sprawdzić domekNapisałam do Zosi4. Palula znowu nie może się zalogować na dogo, więc znowuż ją cytuję :) "Mama rozmawiala z panem, zgodzil sie na wizyte, z tym ze musialaby sie ona odbyc zaraz na poczatku tygodnia. Pan wraca chyba w niedziele, ale to juz trzeba by sie z panem bezposredno kontaktowac. Pan mial 2 lub 3 kaukazy wczesniej. Wie, ze pies jest agresywny. Mowi, ze jest mlody, wiec jeszcze uda mu sie go ulozyc. Ma 1,5ha ogrodzony teren. Pies w ciagu dnia bylby w kojcu, w nocy biegalby po terenie." Jeszcze raz BARDZO mocno podkreślam, że ew. nowy właściciel MUSI WIEDZIEĆ o wszystkich przypadkach i wypadkach z Dino. Musi wiedzieć jak one wyglądały i że pies absolutnie nie toleruje obcych. Za jakiś czas jeśli ktoś wejdzie na teren, którego Dino będzie pilnował, najprawdopodobniej już stamtąd nie wyjdzie... :shake: Może przesadzam, może pan da sobie radę z Dino, może nic się nie wydarzy, ale wolę dmuchać na zimne. Nie chcę, żeby miała miejsce jakaś tragedia... Quote
zuzlikowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='malawaszka']Dogomania Forum - Zobacz Profil: Zosia4 tu jest osoba z Gorzowa - pisała na innym wątku, że może sprawdzić domek ...no,to się spóźniłam!:lol: I co?Odpisała Zosieńka? Quote
maciaszek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 zuzlikowa napisał(a):I co?Odpisała Zisieńka?Jeszcze nie. Quote
__Lara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kurcze, to okazja, Pan widać nie boi się przeprawy z Dino, oby się wszystko ułożyło! Quote
maciaszek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Zosia się odezwała. Zgodziła się zrobić wizytę :). Super! Podałam jej numer do tego pana i teraz pozostaje nam czekać. Quote
Zosia4 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jutro się z panem skontaktuję i się wywiem wszystkiego. Oczywiście napiszę co i jak. Quote
zuzlikowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Zosia4 napisał(a):Jutro się z panem skontaktuję i się wywiem wszystkiego. Oczywiście napiszę co i jak. Zosiu...:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts