Tola Posted April 5 Posted April 5 Inka, u mnie Jula, na Katowice, na razie wyróżnione na tydzień https://www.olx.pl/d/oferta/mala-mlodziutka-urocza-jula-do-adopcji-CID103-ID15hE3E.html?bs=siren_ad_posted_successfully Quote
Ewa Marta Posted April 6 Author Posted April 6 Moje ogłoszenie na Warszawę. Wyróżnione na miesiąc: https://www.olx.pl/d/oferta/przecudna-mloda-sunieczka-lineczka-do-adopcji-CID103-ID15iTBW.html?bs=olx_pro_listing Quote
Ewa Marta Posted April 7 Author Posted April 7 Bardzo serdecznie dziękujemy agat21 za wpłatę 20 zł stałej na kwiecień ❤️ Swoją stałą 30 zł też wpłaciłam. Quote
Ewa Marta Posted April 9 Author Posted April 9 Moje ogłoszenie zostało obejrzane 40 razy, ale nie mam ani jednego pobrania telefonu:( To taka cudowna sunia, a nikt jej nie dostrzegł:( Może to przez święta za pasem i długi weekend majowy. A może to ja mam dziwny gust i podobają mi się psiaki, których inni nie widzą... Nic to, najważniejsze, że zdążyłyśmy z kastracją i że jest zaopiekowana i szczęśliwa u Murki. Reszta przyjdzie z czasem:) Quote
agat21 Posted April 9 Posted April 9 Przyjdzie czas i na jej dom. Poprzedniczki znajdowały dom błyskawicznie i teraz ten krótki czas kiedy Inka jest w hotelu wydaje się długi. Ale przecież to wciąż jest krótko, tylko materiał porównawczy jest wymagający.. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 9 Posted April 9 Dzwonią, dzwonią telefony.... "Ja o tą suczkę...ma pani jeszcze? " Na moje pytanie o jaką suczkę chodzi słyszę: "no ta z olx".... Dlatego nic nie piszę, bo nie ma o czym.... Czekamy 🙂 Quote
Ewa Marta Posted April 9 Author Posted April 9 Dnia 9.04.2025 o 15:48, agat21 napisał: Przyjdzie czas i na jej dom. Poprzedniczki znajdowały dom błyskawicznie i teraz ten krótki czas kiedy Inka jest w hotelu wydaje się długi. Ale przecież to wciąż jest krótko, tylko materiał porównawczy jest wymagający.. Oczywiście masz rację. Ja tylko jestem zdziwiona, że ludzie nie stoją w kolejce po to cudo 🙂 Quote
agat21 Posted April 10 Posted April 10 Dnia 9.04.2025 o 16:43, Ewa Marta napisał: Oczywiście masz rację. Ja tylko jestem zdziwiona, że ludzie nie stoją w kolejce po to cudo 🙂 Czasem stoją, tylko - jak Alaskan pisze - to nie ta kolejka albo nie ci ludzie. Ale będzie niedługo odpowiedni ludź - na pewno. 🙂 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 18 Posted April 18 Życzenia świąteczne od Wanilki vel Toli❤️😍 Miłych,zdrowych i pogodnych świąt życzy Tola z dwunożnymi. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 19 Posted April 19 Życzenia i zdjęcia od Tosi vel Szarlotki❤️😍🥰 "Dzień dobry pani Joasiu, razem z Szarlotką życzymy spokojnych świąt 😊 " 2 Quote
Murka Posted April 19 Posted April 19 Wczoraj się rozliczałam z lecznicą, więc wrzucam fakturę za m.in. zaczipowanie Inki (60 zł), koszty szczepień oraz sterylizacji wzięła na siebie Fundacja ZEA Poniżej na fakturze jest rozpiska czego dotyczy (dla Inki jest tylko koszt za chipa czyli 60 zł) : 2 x Prinocate - 120 zł 1 x Simparica - 50 zł 2 x Czip Ada i Inka - 120 zł 1 x leczenie Ozorek - 30 zł Quote
Ewa Marta Posted April 22 Author Posted April 22 Dnia 19.04.2025 o 14:18, Murka napisał: Wczoraj się rozliczałam z lecznicą, więc wrzucam fakturę za m.in. zaczipowanie Inki (60 zł), koszty szczepień oraz sterylizacji wzięła na siebie Fundacja ZEA Poniżej na fakturze jest rozpiska czego dotyczy (dla Inki jest tylko koszt za chipa czyli 60 zł) : 2 x Prinocate - 120 zł 1 x Simparica - 50 zł 2 x Czip Ada i Inka - 120 zł 1 x leczenie Ozorek - 30 zł Już przelewam 60 zł za czipowanie Inki. Bardzo dziękujemy ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted April 23 Posted April 23 W końcu zadzwonił sensowny telefon w sprawie adopcji Inki. Zobaczymy co z tego wyniknie. 2 1 Quote
Tola Posted April 24 Posted April 24 Opłacona faktura za kompletowe szczepienie i kastrację Inki: 520 zł Wisia, kastarcja Inki, szczepienie Inki i Ady.pdf 1 Quote
Ewa Marta Posted April 24 Author Posted April 24 Dnia 24.04.2025 o 19:07, Tola napisał: Opłacona faktura za kompletowe szczepienie i kastrację Inki: 520 zł Wisia, kastarcja Inki, szczepienie Inki i Ady.pdf 240.31 kB · 1 download Bardzo dziękujemy ❤️ Czy my coś zwracamy do ZEA? Quote
Alaskan malamutte Posted April 24 Posted April 24 Dnia 24.04.2025 o 22:40, Tola napisał: Nie, to pomoc Bardzo dziękujemy Quote
Ewa Marta Posted April 24 Author Posted April 24 Dnia 24.04.2025 o 22:40, Tola napisał: Nie, to pomoc Bardzo dziękujemy ❤️ To wielka pomoc dla nas 😀 Quote
Tola Posted April 25 Posted April 25 Dnia 24.04.2025 o 21:07, Ewa Marta napisał: Bardzo dziękujemy ❤️ Czy my coś zwracamy do ZEA? Jak można to poproszę o udostępnianie i pokazanie znajomym, może jeszcze ktoś wpłaci do końca kwietnia, to właśnie na taki cel ta zbiórka 🙂 https://www.ratujemyzwierzaki.pl/fundacjzea Quote
Ewa Marta Posted April 25 Author Posted April 25 Dnia 25.04.2025 o 13:22, Tola napisał: Jak można to poproszę o udostępnianie i pokazanie znajomym, może jeszcze ktoś wpłaci do końca kwietnia, to właśnie na taki cel ta zbiórka 🙂 https://www.ratujemyzwierzaki.pl/fundacjzea Już działam:) Quote
Alaskan malamutte Posted April 28 Posted April 28 Miałam dobrze brzmiący telefon o Inkę z Rzeszowa. Umowilam się z panią na rozmowę po moim powrocie czyli po 3 maja 3 1 Quote
Recommended Posts