Jump to content
Dogomania

Kontynuujemy szczęśliwy adopcyjnie wątek dla nowej suni. Ma na imię Zuzia. Zostańcie z nami, pomóżcie ją utrzymać. Sali ma DS! Wanilka, Tosia i Inka też już w DS

Recommended Posts

Posted

Moje ogłoszenie zostało obejrzane 40 razy, ale nie mam ani jednego pobrania telefonu:( To taka cudowna sunia, a nikt jej nie dostrzegł:( Może to przez święta za pasem i długi weekend majowy. A może to ja mam dziwny gust i podobają mi się psiaki, których inni nie widzą...

Nic to, najważniejsze, że zdążyłyśmy z kastracją i że jest zaopiekowana i szczęśliwa u Murki. Reszta przyjdzie z czasem:)

Posted

Przyjdzie czas i na jej dom. Poprzedniczki znajdowały dom błyskawicznie i teraz ten krótki czas kiedy Inka jest w hotelu wydaje się długi. Ale przecież to wciąż jest krótko, tylko materiał porównawczy jest wymagający.. 

• Like 2
Posted
Dnia 9.04.2025 o 15:48, agat21 napisał:

Przyjdzie czas i na jej dom. Poprzedniczki znajdowały dom błyskawicznie i teraz ten krótki czas kiedy Inka jest w hotelu wydaje się długi. Ale przecież to wciąż jest krótko, tylko materiał porównawczy jest wymagający.. 

Oczywiście masz rację. Ja tylko jestem zdziwiona, że ludzie nie stoją w kolejce po to cudo 🙂 

Posted
Dnia 9.04.2025 o 16:43, Ewa Marta napisał:

Oczywiście masz rację. Ja tylko jestem zdziwiona, że ludzie nie stoją w kolejce po to cudo 🙂 

Czasem stoją, tylko - jak Alaskan pisze - to nie ta kolejka albo nie ci ludzie. Ale będzie niedługo odpowiedni ludź - na pewno. 🙂

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Wczoraj się rozliczałam z lecznicą, więc wrzucam fakturę za m.in. zaczipowanie Inki (60 zł), koszty szczepień oraz sterylizacji wzięła na siebie Fundacja ZEA

Poniżej na fakturze jest rozpiska czego dotyczy (dla Inki jest tylko koszt za chipa czyli 60 zł) :

2 x Prinocate - 120 zł

1 x Simparica - 50 zł

2 x Czip Ada i Inka - 120 zł

1 x leczenie Ozorek - 30 zł

img20250419_14024187_0014.jpg

Posted
Dnia 19.04.2025 o 14:18, Murka napisał:

Wczoraj się rozliczałam z lecznicą, więc wrzucam fakturę za m.in. zaczipowanie Inki (60 zł), koszty szczepień oraz sterylizacji wzięła na siebie Fundacja ZEA

Poniżej na fakturze jest rozpiska czego dotyczy (dla Inki jest tylko koszt za chipa czyli 60 zł) :

2 x Prinocate - 120 zł

1 x Simparica - 50 zł

2 x Czip Ada i Inka - 120 zł

1 x leczenie Ozorek - 30 zł

img20250419_14024187_0014.jpg

Już przelewam 60 zł za czipowanie Inki. Bardzo dziękujemy ❤️