furciaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja w sprawie Hadesa, wybacz brazowa ale sie gubie w rozmowach na PW:evil_lol: Wrzucilam go w kilka miejsc jako molosa po prostu, mixa doga niemieckiego z cc lub labem wlasnie, wieczorem watek na molosach mu zrobie jesli jeszcze niema i jak tylko odzyskam program do robienia strony to go na adopcyjna wrzuce. Quote
furciaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Takie tam zwykle ale jest... Wielki i piekny **mix doga** szuka domu! (631218730) - Aukcje internetowe Allegro Quote
brazowa1 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Dzieki :) dzwonila juz jedna osoba-rzeczowy czlowiek,ale chcial psa całodobowo i całorocznie do budy.Wiem,ze pies jest do wydania w kazdej chwili i ktos w schronisku moze go do budy wydac,ale ja do tego reki nie przyłożę...mam nadzieje,ze mnie zrozumiecie. Quote
furciaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 brazowa1 napisał(a):Dzieki :) dzwonila juz jedna osoba-rzeczowy czlowiek,ale chcial psa całodobowo i całorocznie do budy.Wiem,ze pies jest do wydania w kazdej chwili i ktos w schronisku moze go do budy wydac,ale ja do tego reki nie przyłożę...mam nadzieje,ze mnie zrozumiecie. A chcial psa do kojca?? Czy na lancuch??? Ja mam psa ktory sie do mieszkania nie nadaje i szukam mu wlasnie miejsca z kojcem, ocieplona buda i wlascicielem ktory nie tylko nakarmi ale i pobawi, pomizia i na spacerek wyjdzie. Quote
brazowa1 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 pies mialby robic za calodobowego,samowystarczalnego pod wzgledem psychicznym stroża.Wszystko za miche i szczepienie p/wściekliznie.Ciekawe,jaki pies im sie sprawdzi w tej roli. Quote
furciaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 brazowa1 napisał(a):pies mialby robic za calodobowego,samowystarczalnego pod wzgledem psychicznym stroża.Wszystko za miche i szczepienie p/wściekliznie.Ciekawe,jaki pies im sie sprawdzi w tej roli. Lepiej niech sobie Pan alarm kupi...taniej go wyjdzie:roll: Podawalas mi nr tel i maila na PW?? Bo nie moge znalezc a chcialam dodac do ogloszen:oops: Quote
brazowa1 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 dodany nowy piesek (plus zielony,beznadziejny tekst) na pierwszej stronie,post nr 9. Quote
malawaszka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 http://images43.fotosik.pl/116/b6105c5dcb9a46camed.jpg a ten maluszek sznaucerkowaty jest? Quote
brazowa1 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 malawaszko,on jamniczkowaty-ktos głupi go wyciachal nozyczkami,teraz piesek wyglada beznadziejnie i staro.Jest srebrzysty na calym ciele,ale jamniczek on,z dlugim kregoslupem.Na pewno jest-jeszcze tydzien kwarantanny przed nim. Quote
akucha Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dzisiaj go podstrzyżesz? On taki malutki, drobniutki, sliczny! Quote
brazowa1 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 jeszcze mu chyba odpuszcze-zadna frajda strzyc dygocącego,przerazonego psa,ktory bardzo sie boi. Quote
akucha Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Biedne maluchy. Zrobimy im piekne ogłoszenia. Muszą iść do domu. Rózowy nosek fajne piśatko. Wyślę go do pana kierownika. Znajdzie dom. Tekst niczego sobie, wzrusza. Quote
brazowa1 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 4 nowe psy,nie moge uwierzyc,ze taka ladna suke owczarka facet oddal,bo wyjezdza,cudowna pudliczke (tez wyjazd),jamniczek (tu akurat 80cioletnia staruszka liczyla,ze dozyje w dobrej kondycji setki,wiec wziela sobie do towarzystwa szczeniaczka.........gdy piesek dorosł,pani nie dala juz rady sie nim opiekowac),no i kundliczka. Quote
brazowa1 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 na drugiej stronie sa nowe dwa pieski-jamniczek Filipek,od optymistycznej staruszki (teraz juz nie daje rady zajmowac sie psem-zdrowie) oraz pudliczko-dziczek,od baby,co wyjeżdzala za granice. Quote
akucha Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 brazowa1 napisał(a):Jamniczek Filipek,okolo 2 lat.Gdy byl malym szczeniakiem,jego pani sadzila,ze dozyje setki-miala 80 lat,wiec zafundowala sobie młodziutkiego pieska. Opis oficjalny: Mlody,ulozony,grzeczny,bardzo miły jamniczek Filipek,szuka przytulnego domu. Tyle chyba wystarczy-pies jest naprawde fajny,sympatyczny,taki do lubienia. Jaki słodki! Dam go na a. z namiarami na ciebie. Quote
akucha Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 :evil_lol: Sabusia ma wielbicieli. To co, nie dajemy dwupaku, bedziemy oddziwlnie wystawiać? Quote
brazowa1 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 mozna by sprobowac,jest opcja,ze zdazylibysmy,zwlaszcza,ze suka ma jeszcze tydzień kwarantanny.Ale gwarancji nie ma.Oczywiście,jezeli suka zostalaby sprzedana,pieniadze nie przepadaja,tylko ida na inna suke. Popytam na sterylizacyjnym watku. Quote
brazowa1 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 najwazniejsze,to probowac. ale nie mamy gwarancji. Quote
Anna222 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zastanowcie sie moje mile Panie dobrze, zanim wydacie jakiegos psa do budy. Jezeli uwiaza go na lancuchu - (Polska - jeden z niewielu krajow, gdzie psy trzyma sie na lancuchach - najczesciej w fatalnych warunkach!), to juz na tym lancuchu zostanie do konca swojego zycia! Nie zasluguje na to zadny pies. Nie dosyc, ze wlasciciele nie troszcza sie o swoje zwierzaki - niewazne - miasto czy wies - nie kastruja, rozmnazaja nierozsadnie - i ciagle mamy tego efekty. Uwiazane do plotu schroniska, wyrzucone jak smieci...... . Spojrzcie na te przerazone oczy pieskow - to skandal. Takie ladne zwierzaki! Ciagle mam nadzieje, ze to sie skonczy i ciagle czytam o nowych porzuconych biedakach .... ! Quote
Recommended Posts