akucha Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dałam go na a., teraz lecę z nim na nasze. Cudowny pies. Quote
brazowa1 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 wyraz tego pieska to tylko zapowiedz jego charakteru-dawno nie spotkalam tak urzekajacego kundelka Quote
beka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ALe słodziak :) na tej fotce jest boski. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667. Quote
brazowa1 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 przy tylu psach,jakie przechodza przez schron,czasem zdarza sie takie cacuszko-ktore chcialoby sie miec na wlasność.Bo uważam,ze i urody mu nie brak-ma piekna "twarz" i jest proporcjonalny.A ten charakter!!!!!! Quote
brazowa1 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 jutro zobacze,co nowego przyszło.Oby nic...... Quote
akucha Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Myslę, ze jednak wyjda, takie fajne psy, nie panikuj! :cool3: Brązowa, daj mi u Pyni foty i tekst tego pręgusa mlodego, którego imienia nie moge zapamiętać :roll:Trzeba go wystawiać. Quote
deedee77 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Hiena potocznie;) Hades dobry pies bo naprawdę wyuczalny, troche szkolenia i będzie superowy naprawdę Quote
brazowa1 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 taaaaaaa,dobrota...... Akuszko,to Grej-bardzo miły,chociaz niesmiałek.Poszukam fotek,cholera,gdzie ja je dalam?:shake:aaaaaa,pamietam-na mlodziakowy watek! :) Quote
brazowa1 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 moj Scoobi siedzi,Hades siedzi.Wklejam fotki suczki owczarkowatej,nr 80/09...dobry charakter ma dziewczyna,tak miłego szczeniaka w tym wieku dawno nie widzialam.Jest nowa suczka-kundelkowatej urody,ale za to przemiła i młodziutka,czysciutka,słodka. Quote
akucha Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Czyli dzisiaj nic nie doszło? Strzygłas malucha od Sabusi? Quote
brazowa1 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 tak,Filus odrobine oprawiony,ale i tak slabo wyglada.Do tego poznalam jego charakterek,wcale nie jest słodkim malusem.To Sabusia jest dobra psinka,a Filus to jednk jamnik.Tak za godzinke wkleje fotki. Quote
brazowa1 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 az tak bardzo nie odmlodnial,moze wyglada mniej staruszkowato.Ale przyokazji okazalo sie,ze to mały histeryk i jak trzeba-uzyje zabkow,a raczej postraszy,bo sie nie zdecydował.Jak najbardziej adopcyjny,byle nie do dzieci malych. Quote
akucha Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ładniutki maluch. Ależ mu służą postrzyżyny, super brązowa!!!!:cool2: Quote
Dorotaaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Przepraszam że tak długo nie pisałam ale miałam zajęcie ponieważ mam cocker spaniela angielskiego ma dwa miesiące, już nie załatwia się w domu tylko zaczyna piszczeć :) Podaje już łapkę i potrafi komendę siad ! :) Mądra psinka z niej a wabi się TINA :D Quote
brazowa1 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 dorotko,poczytaj koniecznie o specyfice rasy-to nie sa najlatwiejsze pieski,najlepiej dowiadywac sie u zrodła,czyli tutaj:http://www.dogomania.pl/forum/f66/,aby wychowac psiaka na madrego i lagodnego towarzysza :) Quote
brazowa1 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 suczka nr 79/09.Mała,młoda,dwuletnia ,domowa suczka.Moze nie zachwyca finezyjna uroda,ale moze zauroczyc charakterem-ma lagodne,spokojne oczy i takie samo zachowanie.Potulna,grzeczna,spolegliwa,ładnie chodzi na smyczy.Błąkala sie po ulicach.Porzucona? zagubiona? Moze ktos na nia czeka,moze ktos rozpozna pieska.W klatce nie szczeka,nie rzuca sie w oczy ,cichutko czeka,az ktos po nia przyjdzie.... ma charakterystyczny tyłozgryz. Akuszko,to oficjalny tekst.Moze byc?na razie proponuje taki,bo suczka jest bardz mila,moze ktos ja szuka.... Quote
akucha Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wysłałam malutką do pana kierownika. Taka kochana jest :loveu: Quote
akucha Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Wystawiłam malutką i Uszko wczoraj. A tak mnie od razu zepchnęli:cool3: Quote
kuba123 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Hades jest piękny Dog niemiecki to moje marzenie niestety nie na już Quote
brazowa1 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 jest pomieszanym dogiem, i niestety charakter to taki.wyostrzony lab. Quote
Recommended Posts