Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przy tylu psach,jakie przechodza przez schron,czasem zdarza sie takie cacuszko-ktore chcialoby sie miec na wlasność.Bo uważam,ze i urody mu nie brak-ma piekna "twarz" i jest proporcjonalny.A ten charakter!!!!!!

Posted

Myslę, ze jednak wyjda, takie fajne psy, nie panikuj! :cool3:

Brązowa, daj mi u Pyni foty i tekst tego pręgusa mlodego, którego imienia nie moge zapamiętać :roll:Trzeba go wystawiać.

Posted

moj Scoobi siedzi,Hades siedzi.Wklejam fotki suczki owczarkowatej,nr 80/09...dobry charakter ma dziewczyna,tak miłego szczeniaka w tym wieku dawno nie widzialam.Jest nowa suczka-kundelkowatej urody,ale za to przemiła i młodziutka,czysciutka,słodka.

Posted

tak,Filus odrobine oprawiony,ale i tak slabo wyglada.Do tego poznalam jego charakterek,wcale nie jest słodkim malusem.To Sabusia jest dobra psinka,a Filus to jednk jamnik.Tak za godzinke wkleje fotki.

Posted

az tak bardzo nie odmlodnial,moze wyglada mniej staruszkowato.Ale przyokazji okazalo sie,ze to mały histeryk i jak trzeba-uzyje zabkow,a raczej postraszy,bo sie nie zdecydował.Jak najbardziej adopcyjny,byle nie do dzieci malych.

Posted

Przepraszam że tak długo nie pisałam ale miałam zajęcie ponieważ mam cocker spaniela angielskiego ma dwa miesiące, już nie załatwia się w domu tylko zaczyna piszczeć :) Podaje już łapkę i potrafi komendę siad ! :)
Mądra psinka z niej a wabi się TINA :D

Posted

suczka nr 79/09.Mała,młoda,dwuletnia ,domowa suczka.Moze nie zachwyca finezyjna uroda,ale moze zauroczyc charakterem-ma lagodne,spokojne oczy i takie samo zachowanie.Potulna,grzeczna,spolegliwa,ładnie chodzi na smyczy.Błąkala sie po ulicach.Porzucona? zagubiona? Moze ktos na nia czeka,moze ktos rozpozna pieska.W klatce nie szczeka,nie rzuca sie w oczy ,cichutko czeka,az ktos po nia przyjdzie....
ma charakterystyczny tyłozgryz.

Akuszko,to oficjalny tekst.Moze byc?na razie proponuje taki,bo suczka jest bardz mila,moze ktos ja szuka....