akucha Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ale robimy wszystko, żeby do budy psow nie wydawać. To juą nie będę was dobijać i nie wkleję maila, jakiego dostałam w sprawie labka w wersji hard :shake: Quote
brazowa1 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Anno,boleje nad kazdym psem,ktory zostal wydany do budy na wieś i robie wszystko,aby do tego nie dochodziło.Tyle ,ze nie kazda osoba przechodzi przez nasze ręce.Błogoslawie fakt,ze to schronisko jest w mieście i z reguły psy trafiaja do warunkow miejskich/podmiejskich,jako zwierzeta do towarzystwa. Quote
akucha Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 A co to znaczy??? Bo ja dałam go na all. wyróżnione, dziś wkleiłam na nasze. I co, mam sciagać? Quote
brazowa1 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 to szybciutko deedee,jezeli ktos go chce :) zostal tez dany na strone schronu. Quote
brazowa1 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 i jeszcze biszonka naszego zabierz...... Quote
deedee77 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jutro podjedziemy obejrzeć Filipa w schronie:cool3: A jeszcze przekonuję do miśka- Fafika inną panią;) Quote
brazowa1 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 deedee,tylko wpierw zadzwoncie,czy on jest jeszcze.I pokaż nasza pudlice! Quote
brazowa1 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 wszystkie zdjecia wykosilo.co sie dzieje :( .yo ostatnie,jakie dalam na fotosik,nie ma sensu tam wklejac.Najgorsze,ze pokasowalam je rowniez z komputera:( ZE ZŁYCH WIEŚCI:jamnik Filipiek,ostanie w schronisku na dlugo czas-ma czekac na dojscie do formy swojej wlaścicielki.Okazalo sie,ze wlaścicielka jest chora w szpitalu,a osoba,ktora miala zajac sie psem,oddala go do schroniska.Reasumujac-szkoda,ze nie ma nikogo,kto wyjaśni starszej pani,co robi psu,każac mu czekac.Bo on do nas i tak trafi ( o ile zostanie odebrany-tylko bedzie troche bardziej wiekowy. Denerwuje mnie traktowanie schroniska jako hotelu.To NIE JEST HOTEL,tylko miejsce,gdzie zostaje odebrane psu wszystko co ma i zna.W zamian dajac szczek setki psow,stres,kiepska karme i wieczne czekanie na wyjscie siku. Quote
Betbet Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 o kurcze...ale niefart z fotami...może akucha ma na kompie jak wrzuca do ogloszen? wz\ielabym tego pitula do siebie na tymczas, ale nie mam jak:( Quote
szuwar Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ale masakra. Ciekawe ile lat babcia planuje jeszcze być sprawna. Oby jej się długo żyło, ale za 5 lat psiak będzie już stary. Totalny brak wyobraźni... Quote
akucha Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 usunęłam ogłoszeniua jamnika. Szkoda go... Fotki uszatego Quote
deedee77 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Byłam dziś z koleżanką u Filipa, kładł się na ziemi do miziania i wtulał łepek.... Ale dół......:shake: Quote
szuwar Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Nie da się kobiety jakoś przekonać? Toż on co chwila będzie się hotelować w schronie... Quote
Betbet Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 moze powinien ktos z nia pogadac jesli jest taka mozliwosc...jak kocha psa to zrozumie Quote
brazowa1 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 takkkkkkk,chyba na PM bede musiala odpowiedziec :p Quote
akucha Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Czy wy możecie przestać szyfrem nawijać? O co chodzi??? Jest osoba zainteresowana labem w wersji hard. Dom pod lasem. W domu jest 2 letnia dziewczynka. czy ona się go nie wystraszy? Quote
brazowa1 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 na pm odpowiedziec,dlaczego nikt nie pojdzie porozmawac z pani,zeby psa sie zrzekla i zeby nie siedzal w schr. Bo co to za ptak,co wlasne gniazdo kala :diabloti: Quote
Recommended Posts