Jump to content
Dogomania

Duduś - mały, chudy wystraszony piesio w jednym boksie z dużymi i wielkimi samcami :( Przytulmy go do serca, pomóżmy odnaleźć drogę do własnego, szczęśliwego domu.

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.11.2024 o 15:59, Tola napisał:

Wpłaty  dla Dudusia na konto ZEA  kwiat-ruchomy-obrazek-0140.gif

10 zł - Nesiowata (04.11.)

50 zł - Grażka123 (05.11.)

100 zł - agat21 (07.11.)

50 zł - Koja (12.11.)

Bardzo dziękuję    dajekwiat.gif.2c12084425c876a41b7e8ab94be3beee.gif

Posted

Wpłaty  dla Dudusia na konto ZEA  kwiat-ruchomy-obrazek-0140.gif

10 zł - Nesiowata  XI -  4.11.

50 zł - Grażka123  XI  -  5.11.

100 zł - agat21  XI  -  7.11.

50 zł - koja  XI  -  12.11.

Bardzo serdecznie dziękuję

soneczniki.png.f9a18f7a6167df90e31816cb424656b8.png

Posted
Dnia 18.11.2024 o 22:26, Radek napisał:

Trochę głasków przy poniedziałku nie zaszkodzi 🙂 

Dziękujemy za odwiedziny i głaski   dziki1.2..gif.e6ad41d4830743a9aefd3e15f06f3941.gif        Bardzo to miłe z Twojej strony.    

• Like 1
Posted
Dnia 19.11.2024 o 14:13, Onaa napisał:

Zaglądam do Dudusia.

Dnia 19.11.2024 o 20:44, Gabi79 napisał:

Ja też, jestem w szoku, że taki cudny piesio nadal bez domu 

Hej, cieszę się z Waszego przybycia  😀  Tak rzadko ktoś do nas zagląda.

No trudno to zrozumieć, ani jednego telefonu, nawet choćby takiego beznadziejnego. Nic.

Posted
Dnia 19.11.2024 o 21:13, elik napisał:

No trudno to zrozumieć, ani jednego telefonu, nawet choćby takiego beznadziejnego. Nic.

Zadzwoni ten właściwy, jestem tego pewna👍👍👍

• Like 1
Posted
Dnia 19.11.2024 o 22:01, Gabi79 napisał:

Zadzwoni ten właściwy, jestem tego pewna👍👍👍

Na pewno, ale chciałoby się, żeby znalazł swój osobowisty domek jak najszybciej.

Posted
Dnia 19.11.2024 o 21:13, elik napisał:

Elu, może to lepiej, że nie dzwonią beznadziejne domy, bo tylko być się denerwowała. 

• Like 2
Posted

Duduś jest uroczy, ale mam wrażenie, że dla większości ludzi ma za dużo lat. Istnieje takie głupie przekonanie, że tylko młode psy się uczą nowych rzeczy. Ale myślę, że za chwilę trafi się jakaś fajna mądra osoba, której Duduś skradnie serce. 

• Like 2
Posted
Dnia 20.11.2024 o 17:38, Ewa Marta napisał:

Elu, może to lepiej, że nie dzwonią beznadziejne domy, bo tylko być się denerwowała. 

Masz rację, ale może wiedziałabym, że ktoś się nim interesuje  🙂 

Posted
Dnia 20.11.2024 o 20:42, agat21 napisał:

Duduś jest uroczy, ale mam wrażenie, że dla większości ludzi ma za dużo lat. Istnieje takie głupie przekonanie, że tylko młode psy się uczą nowych rzeczy. Ale myślę, że za chwilę trafi się jakaś fajna mądra osoba, której Duduś skradnie serce. 

Mam nadzieję, że tak będzie, że to tylko kwestia czasu. Przecież znacznie starsze psiaki znajdują swoje dobre domy.  I Duduś też znajdzie swój super domek.  

Posted
Dnia 21.11.2024 o 12:08, Ellig napisał:

No cóż  widać musimy jeszcze chwilkę poczekać na domek dla Dudusia.

Na odpowiedni domek będziemy czekać tyle, ile będzie trzeba  🙂 

• Like 1
Posted

Dostałam niepokojącą wiadomość od Pani Edyty, że od jakiegoś czasu obserwuje u Falko kaszel który pojawia się w momencie ekscytacji. Podejrzewa, że może to być w wyniku zapadającej się tchawicy. Ustaliłam, że Dudusia musi zobaczyć wet. Pani Edyta zamówiła wizytę ja jutro na godz. 9-tą. Prosimy o dobre myśli.

Posted

Niestety nie mam pełnych wiadomości, a te które mam są raczej złe 😞  
Pani Ewelina napisała mi, że w badaniu RTG wyszło, że płuca nieciekawe i tchawica lekko się zapada. Szczegóły będą w opisie, którego na razie nie ma.  Bardzo się niepokoję o Dudusia. Jutro zadzwonię do wetki o więcej informacji medycznych i wyjaśnień.
Odnośnie kosztów p. Edyta nie potrafiła nic powiedzieć poza tym, że została wystawiona zbiorcza faktura na Fundację ZEA. Duduś był na badaniach razem z Miltonem.