rozi Posted February 12 Author Posted February 12 Dnia 11.02.2026 o 20:43, Jaaga napisał: Dziś miałam kolejne zapytanie, czy akceptuje koty. Znowu odesłałam. Nie wiem, po co piszą , skoro tego samego pytania nie mogą zadać telefonicznie. Telefonicznie jest bardziej zobowiązująco. Quote
rozi Posted February 12 Author Posted February 12 DEKLARACJE Stałe: 20zł - seramarias - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 10zł - Nesiowata - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 10zł - Jo37 - wpł. luty, marzec kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - Mruczka - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 20zł - Pani Irenka z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 25zł - Besia11 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 10zł - Isiak - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty REZYGNACJA 20zł - Poker - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec - koniec 40zł - Aldrumka - do grudnia 2024 - wpł. luty, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 20 - 30zł - jankamałpa - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - Koja - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty KONIEC 30zł - sonia71 - do grudnia 2024 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień KONIEC 20zł - nina65 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń, luty 10zł - b-b - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - uxmal - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj 150zł - Anna G-R - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień ZAMKNIĘTA 20zł - guccio - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj = 80zł przekazane dla Sabinki, wpłacone dla Poli przez rozi ZAMKNIĘTA 25zł - Monika z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień - od maja zwiększona 50zł - Monika z Katowic - wpł. maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 20zł - Grażka123 już na moje konto - listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty JEDNORAZOWE 4.418,30 + 50zł Koja bonus luty __________________________________________ 4.468,30 STAN KONTA NA DZIEŃ 12.02.2026 (stałe 420zł+ jednorazowe 4.468,30) 4.888,30 . Quote
Jaaga Posted February 13 Posted February 13 Kolejna wiadomość. Pani pisze że taka suczka jej zaginęła. Skierowałam znowu do p. Violi. Dziwi mnie, bo gdybym podejrzewała, że odnalazłam swojego zaginionego 10 l. psa, to od razu dzwoniłabym, a nie pisała i czekała godzinami czy dniami na odpowiedź. Quote
rozi Posted February 17 Author Posted February 17 Na moim bazarku uzbierało się 171zł. Dodam do skarbonki Poli przy aktualizacji. Quote
Tola Posted February 20 Posted February 20 Wpłaty dla Poli na konto ZEA: 200 zł - Paula P. M. Warszawa (16.02.) 200 zł - Anna G- R (20.012.) Quote
rozi Posted February 20 Author Posted February 20 Dnia 20.02.2026 o 17:07, Tola napisał: Wpłaty dla Poli na konto ZEA: 200 zł - Paula P. M. Warszawa (16.02.) 200 zł - Anna G- R (20.012.) Dziękuję bardzo, Tolu, za powiadomienie Quote
rozi Posted February 20 Author Posted February 20 Na dzień 20.02.2026 na koncie ZEA mamy 690zł. Quote
Grażka123 Posted February 25 Posted February 25 Mam ogłoszenie Poli na Kraków. Od 1 stycznia mam 7 pobrań telefonów + zapytanie gdzie jest sunia ale bez dalszego ciągu korespondencji. Quote
rozi Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2026 o 09:35, Grażka123 napisał: Mam ogłoszenie Poli na Kraków. Od 1 stycznia mam 7 pobrań telefonów + zapytanie gdzie jest sunia ale bez dalszego ciągu korespondencji. Za daleko im. A ja Polinki nie dam bez wizyty zapoznawczej w hoteliku. Quote
mar.gajko Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2026 o 14:11, rozi napisał: Za daleko im. A ja Polinki nie dam bez wizyty zapoznawczej w hoteliku. A gdzie ona jest? W którym hotelu? Quote
mar.gajko Posted February 26 Posted February 26 Dnia 26.02.2026 o 08:03, rozi napisał: Koło Lublina. Dogoterapia Divio. To 60 km od mojej wsi. Hmmm. Quote
rozi Posted March 1 Author Posted March 1 DEKLARACJE Stałe: 20zł - seramarias - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty, marzec 10zł - Nesiowata - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 10zł - Jo37 - wpł. luty, marzec kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - Mruczka - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 20zł - Pani Irenka z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 25zł - Besia11 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 10zł - Isiak - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty, marzec REZYGNACJA 20zł - Poker - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec - koniec 40zł - Aldrumka - do grudnia 2024 - wpł. luty, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 20 - 30zł - jankamałpa - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - Koja - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty KONIEC 30zł - sonia71 - do grudnia 2024 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień KONIEC 20zł - nina65 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń, luty 10zł - b-b - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - uxmal - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj 150zł - Anna G-R - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień ZAMKNIĘTA 20zł - guccio - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj = 80zł przekazane dla Sabinki, wpłacone dla Poli przez rozi ZAMKNIĘTA 25zł - Monika z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień - od maja zwiększona 50zł - Monika z Katowic - wpł. maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 20zł - Grażka123 już na moje konto - listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty JEDNORAZOWE 4.468,30 + 171zł - mój bazarek z patentem --------------------------------------------- 4.639,30 STAN KONTA NA DZIEŃ 1.03.2026 (stałe 450zł+ jednorazowe 4.639,30) 5.089,30 . Quote
rozi Posted March 3 Author Posted March 3 Pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale w razie czego znajdziemy kogoś zaufanego do wizyty PA w Krakowie, prawda? Quote
Nadziejka Posted March 6 Posted March 6 Dnia 2.02.2026 o 19:36, Nadziejka napisał: KRAMCIO DLA POLI zapraszam gorąco Wysłałam krusztynce 35 zl jak będą na koncie daj znac bardzo proszę na zakończonem 1 Quote
rozi Posted March 6 Author Posted March 6 Sytuacja jest następująca: W Chorzowie mieszka pani, która chce adoptować Polinkę. Przyjedzie do Violi na zapoznanie, prosi tylko o wizytę PA wcześniej. Szukamy Wizytatora. Takie pieski miałaby Malutka do towarzystwa 3 Quote
Aldrumka Posted March 6 Posted March 6 Dla Poli chyba dobrze, że miałaby towarzystwo Chorzów to może Gabi79, jak nie ona to może kogoś poleci Quote
Gabi79 Posted March 7 Posted March 7 Ja niestety nie dam rady, jestem chwilowo unieruchomiona (wypadek w pracy). Może Jaaga by się zgodziła? Trzymam kciuki za super domek! Quote
rozi Posted March 7 Author Posted March 7 Jagna nie może, po pierwsze do niej dzwoniłam ale rozmawiałam z Anecik i pojedzie Trzymam tytuł na wszelki wypadek, gdyby coś się wydarzyło. 1 Quote
Recommended Posts