Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Zakończony. Ostatnia szansa na domowienie do zakupów!Nowe mydelka na ostatniej stronie. hand made, sole do roślin i inne.

Recommended Posts

Posted
Dnia 1.02.2024 o 17:23, ona03 napisał:

Ok. poproszę dorobić, i poczekam na jakieś 2 szt Nr 23 🙂

Dorobione 🙂 jest na pierwszej stronie. Gdybyś wybrała jeszcze któreś z dodanych nowych, to daj znać. Poproszę informację jak wysłać.  

• Jaaga changed the title to Mydełka naturalne hand made, sól lecznicza, do roślin i inne. Dodałam mydła na zamówienie i kilka nowych- nowe barwniki, olejki, dodatki!
Posted
Dnia 1.02.2024 o 11:28, mdk8 napisał:

poproszę jeszcze 4a,b  9a, 18d, 19e,f,  21c, 22b, 23a.  KT 🙂

Jutro chcę popakować rzeczy. Sprawdź proszę, czy się zgadza wszystko w podsumowaniu. Dodałam jeszcze nowe mydełka, gdybyś coś chciała domówić, to proszę o info.

Dajcie mi znać, dla kogo wysłać jedną przesyłką. 

Posted
Dnia 1.02.2024 o 16:03, agat21 napisał:

Cała rodzina będzie się myć bezustannie 😆

Zaglądnij jeszcze na wczorajsze nowe, to może dołączysz kolejnych krewnych do ciągłego mycia 😂

Jeśli nic już nie wpadnie w oko, to robię podsumowanie. Wysyłka wspólna jak rozumiem nadal aktualna?

Posted
Dnia 3.02.2024 o 10:34, Jaaga napisał:

Zaglądnij jeszcze na wczorajsze nowe, to może dołączysz kolejnych krewnych do ciągłego mycia 😂

Jeśli nic już nie wpadnie w oko, to robię podsumowanie. Wysyłka wspólna jak rozumiem nadal aktualna?

Krwwnych już tylu nie mam, muszę się zabrać za znajomych 😅

27 i 31a i b proszę

Posted
Dnia 3.02.2024 o 14:00, Grażka123 napisał:

Jagna, czy zostały jeszcze jakieś mydełka do kupienia? Najchętniej różyczki, serduszka. czy można coś zamówić, nie musi być na już:)

Uzupełnię na pierwszej i dam znać, ktore sa. 

Posted
Dnia 3.02.2024 o 14:00, Grażka123 napisał:

Jagna, czy zostały jeszcze jakieś mydełka do kupienia? Najchętniej różyczki, serduszka. czy można coś zamówić, nie musi być na już:)

Została różyczka nr 25, mydło do masażu ze zmieloną kawą, babeczki 9b oraz babeczki z różyczkami nr 26 i 33. Mogę dorobić na zamowienie 4 mydelka- różyczki lub serduszka.

Posted

Jagna, bardzo dziękuję. Proszę o różę 25, babeczkę 33, i o dorobienie 2 serduszek różowego i biało-zielonego, i 2 różyczek biało-zielonej, różowo -zielonej.

Przesyłka razem z Joasią Jo37 do mnie do paczkomatu. Cieszę się, że zdążyłam:) Ściskam

Posted
Dnia 3.02.2024 o 17:03, Grażka123 napisał:

Jagna, bardzo dziękuję. Proszę o różę 25, babeczkę 33, i o dorobienie 2 serduszek różowego i biało-zielonego, i 2 różyczek biało-zielonej, różowo -zielonej.

Przesyłka razem z Joasią Jo37 do mnie do paczkomatu. Cieszę się, że zdążyłam:) Ściskam

Dziękuję.  Czy listeczki w różyczkach mają być zwykle czy transparentne i czy różowe serduszko ma być z płatkami?

Posted
Dnia 3.02.2024 o 17:07, Jaaga napisał:

Dziękuję.  Czy listeczki w różyczkach mają być zwykle czy transparentne i czy różowe serduszko ma być z płatkami?

Listeczki w różyczkach zwykłe a serduszko z płatkami:) 

Posted
Dnia 2.02.2024 o 22:34, Jaaga napisał:

Jutro chcę popakować rzeczy. Sprawdź proszę, czy się zgadza wszystko w podsumowaniu. Dodałam jeszcze nowe mydełka, gdybyś coś chciała domówić, to proszę o info.

Nie wiem kto by chciał dołączyć do przesyłki ale jak ktoś się zgłosi to do mnie bo chyba moich jest najwięcej .

Posted
Dnia 3.02.2024 o 19:04, mdk8 napisał:

Nie wiem kto by chciał dołączyć do przesyłki ale jak ktoś się zgłosi to do mnie bo chyba moich jest najwięcej .

Ja bym dołączyła. Tym bardziej, że już herbatkę masz dla mnie 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 3.02.2024 o 19:04, mdk8 napisał:

Już pisałyśmy wcześniej 🙂

@Nesiowata , @Jo37 oraz Aldrumka też chętnie dołączą. Ja odbiorę od Ciebie dla całej trójki.

Posted
Dnia 3.02.2024 o 17:03, Grażka123 napisał:

Dnia 3.02.2024 o 22:23, Aldrumka napisał:

Już pisałyśmy wcześniej 🙂

@Nesiowata , @Jo37 oraz Aldrumka też chętnie dołączą. Ja odbiorę od Ciebie dla całej trójki.

Jo37 chyba z Grażka123 ?

Posted
Dnia 3.02.2024 o 22:36, mdk8 napisał:

Jo37 chyba z Grażka123 ?

A to porozumiemy się na PW i dam znać. Nie było mnie kilka dni i nie przejrzałam zmian. Ja mam ceny wyw więc czekam , skoro Tobie Jaaga już pakuje to nie mogę dołączyć.

Posted
Dnia 2.02.2024 o 22:34, Jaaga napisał:

Dnia 3.02.2024 o 22:53, Aldrumka napisał:

A to porozumiemy się na PW i dam znać. Nie było mnie kilka dni i nie przejrzałam zmian. Ja mam ceny wyw więc czekam , skoro Tobie Jaaga już pakuje to nie mogę dołączyć.

Jaaga poczekamy na Aldrumkę ?