Jump to content
Dogomania

Riki vel Bąbel zostaje u Nesiowatej!!! Mały Bąbel z przytuliska jedzie na DT!! Potrzebne fundusze na kastrację i weta!! Proszę!!!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.12.2023 o 20:55, Alaskan malamutte napisał:

No u nas wpadłby w zaspę cały. Mój Zew ma 72cm w kłębie i brzuch w zaspie😁

O rany! 😯 To dopiero Wam napadało..

Posted
Dnia 5.12.2023 o 20:24, Alaskan malamutte napisał:

No jestem bardzo ciekawa jak to wygląda😁 

Może uda Ci się zrobić zdjęcia?

Ryje nosem w śniegu niczym dzik,  podskakuje jak małpka na sznurku, uchachany od ucha do ucha. Sama z trzema psami nie dam rady zrobić zdjęć. Może jutro uda się coś załatwić.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 5.12.2023 o 20:31, Nesiowata napisał:

Ryje nosem w śniegu niczym dzik,  podskakuje jak małpka na sznurku, uchachany od ucha do ucha. Sama z trzema psami nie dam rady zrobić zdjęć. Może jutro uda się coś załatwić.

To masz wesoło na spacerze  🙂  Łączysz przyjemne z pożytecznym.

Posted
Dnia 5.12.2023 o 20:31, Nesiowata napisał:

Ryje nosem w śniegu niczym dzik,  podskakuje jak małpka na sznurku, uchachany od ucha do ucha.

Też tak robię, tylko ręce zamiast nosa  🙂

• Like 1
Posted
Dnia 6.12.2023 o 13:18, Nesiowata napisał:

Zwłaszcza kiedy mam problem z kolanem.

Kolana leczymy, alibo wymieniamy    😄    

Posted
Dnia 6.12.2023 o 21:14, Aska7 napisał:

Polecam wymianę

Nie ten etap.Już jest dobrze. Wywaliłam się i przez kilka dni miałam problem ze zginaniem kolana.Na szczęście dziś wszystko wróciło do normy, kolano pracuje normalnie, zgina się bez bólu. A jeszcze wczoraj musiałam tę nogę wciągać do samochodu przy pomocy rąk.Dziś wsiadałam normalnie i bez bólu.

• Like 1
Posted
Dnia 6.12.2023 o 21:50, Nesiowata napisał:

Nie ten etap.Już jest dobrze. Wywaliłam się i przez kilka dni miałam problem ze zginaniem kolana.Na szczęście dziś wszystko wróciło do normy, kolano pracuje normalnie, zgina się bez bólu. A jeszcze wczoraj musiałam tę nogę wciągać do samochodu przy pomocy rąk.Dziś wsiadałam normalnie i bez bólu.

Wszelkie pozdrowienia calej Nesiowatej Rodzince z serca calego
Posted

Posypało nam dziś śniegiem.Dość długo to trwało i w rezultacie zdjęć nie ma. Za to psy miały radochę. Nie tylko Riki - cała trójka ganiała jak torpedy.

Posted
Dnia 14.12.2023 o 08:56, Nesiowata napisał:

Ale teraz pozostało tylko błoto.

U mnie też. Psiaki przychodzą ze spaceru utytłane po same pach. Po każdym spacerze mycie łap obowiązkowe  😞 

Posted

Nesiu Wszelkiego Dobruśkiego Pięknego Spokojnego                                                            Świąteczkowego dla Was 💓 

• Like 1
Posted
Dnia 18.12.2023 o 21:33, Nadziejka napisał:

Nesiu Wszelkiego Dobruśkiego Pięknego Spokojnego                                                            Świąteczkowego dla Was 💓 

I wzajemnie Nadziejko.Zdrowia  przede wszystkim.