Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Dodałam gila i gazetki! Zakładki i koc elektryczny dla Kody do 17.07. do 20.00

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.07.2023 o 01:03, Poker napisał:

Isiaczku, pamiętasz o moich bratkach?

Pamiętam. Długo szukałam bratków, które zmieściłyby się na zakładkę. Ale już mam. Dzisiaj zaczynam. Wzorów nie pokażę, bo kolory zupełnie inne, a jeden to rysowałam na papierze w kratkę to całkiem jest koślawy 😄 Wkleję gotowe zakładeczki 🙂

Posted
Dnia 21.07.2023 o 14:28, Alaskan malamutte napisał:

Przepraszam. Wiem ze bazarek się skonczył..🤔

Czy jeszcze możnakupić  zakładki nr 1 a i b? 

Tak, są dostępne 🙂

Posted

Sprzedałam w pracy jeszcze dwie zakładki 🙂

Jak skończę liczyć wypłatę, bo baaardzo się muszę spieszyć, to pouzupełniam wszystkie wpłaty i rozliczenie 🙂

Posted

I jeszcze jedna zakładka poszła, alex dokupiła 🙂

Zameldowały się na koncie kolejne wpłaty od Nesiowatej, Jo37, uxmal, Iv_, Alaskan malamutte.

Dziękuje za nadpłaty 🙂

Wszystkie szczegóły w poście rozliczeniowym na pierwszej stronie bazarku.

Posted

Zakładki dziś dotarły do mnie. 

Zdjęcia nie oddają ich rzeczywistego piękna, one są po prostu PRZEPIĘKNE! 🤩

Już nie mogę doczekać się miny osoby, którą obdaruję jednorożcem. Już słyszę ten pisk 😄

Bardzo dziękuję, że mogłam kupić tak urocze zakładki 🥰

Mam od Ciebie klika sprzed lat i bardzo je szanuję, żeby jak najmniej się niszczyły 🙂

Posted
Dnia 26.07.2023 o 15:24, Iv_ napisał:

Zakładki dziś dotarły do mnie. 

Zdjęcia nie oddają ich rzeczywistego piękna, one są po prostu PRZEPIĘKNE! 🤩

Już nie mogę doczekać się miny osoby, którą obdaruję jednorożcem. Już słyszę ten pisk 😄

Bardzo dziękuję, że mogłam kupić tak urocze zakładki 🥰

Mam od Ciebie klika sprzed lat i bardzo je szanuję, żeby jak najmniej się niszczyły 🙂

Ojej, bardzo, bardzo dziękuję za tak miłe słowa! Pamiętam, że kiedyś już kupowałaś moje zakładki 🙂 A co do jednorożców, to mam pewien plan... Oby tylko udało mi się jak najszybciej zrobić i nic nie zepsuć 😄

Posted
Dnia 27.07.2023 o 02:21, Isiak napisał:

Ojej, bardzo, bardzo dziękuję za tak miłe słowa! Pamiętam, że kiedyś już kupowałaś moje zakładki 🙂 A co do jednorożców, to mam pewien plan... Oby tylko udało mi się jak najszybciej zrobić i nic nie zepsuć 😄

Rozbudziłaś moją ciekawość 😉