Jo37 Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Bardzo się cieszę, że Figielek w końcu będzie w swoim domu. Quote
Jaaga Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Dnia 5.08.2023 o 22:27, Poker napisał: Ja też się cieszę. Całą czwórka maluchów znalazła domki we Wrocławiu. Wszystkie domki poznałam. Dziekuję od siebie za wizytę w domu Figielka. Bardzo nam zależało na odpowiednim dla niego domu i udało sie. Rodzina wczoraj była go poznać. Najmlodszy pancio nie potrafil odkleić się z kanapy, gdzie byli z Figielkiem nierozłączni przez całą wizytę. Chłopiec rewelacyjny i jego stosunek do Figielka również. Dziś Mały pojechał. Państwo początkowo planowali tylko przyjechac go poznac, ale dzięki blyskawicznej wizycie PA Poker, mogli juz z nim dzisiaj wyjechać. Dopiero jutro planuja zakupy, więc zaopatrzyłam go w szelki, smycz, adresatke i zapas jedzenia na początek. Powodzenia najukochańszy szczeniaku ❤️ 5 Quote
Gabi79 Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Powodzenia Figielku, bądź już zawsze szczęśliwy Quote
Poker Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Akcja z adopcją faktycznie błyskawiczna. Bardzo się cieszę, że Figielek trafił w odpowiednie ręce. Myślę, że będzie szczęśliwy. Quote
Jaaga Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Dostałam już wiadomość, że Figielek spał z synem grzecznie całą noc. Tylko sika na podkłady, nie chce na razie na zewnątrz i nowe miejsce go stresuje. Pocieszyłam, że jak poczuje się pewniej w nowym otoczeniu, to na pewno będzie, bo u nas do przyjazdu Malinki załatwiał się tylko na spacerach. I tak jest kulturalny, że na podkład, a nie gdzie popadnie. Dostałam zdjęcia, ale z twarzami dzieci, więc nie wstawię, bo nie potrafię zamazać. Oczywiście z obojgiem śpi jak księciunio 😉 3 1 Quote
Nadziejka Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Szczęścia szczęścia wielkiego calej Rodzince Quote
Tola Posted August 7, 2023 Author Posted August 7, 2023 Dnia 7.08.2023 o 09:29, Jaaga napisał: Dostałam już wiadomość, że Figielek spał z synem grzecznie całą noc. Tylko sika na podkłady, nie chce na razie na zewnątrz i nowe miejsce go stresuje. Pocieszyłam, że jak poczuje się pewniej w nowym otoczeniu, to na pewno będzie, bo u nas do przyjazdu Malinki załatwiał się tylko na spacerach. I tak jest kulturalny, że na podkład, a nie gdzie popadnie. Dostałam zdjęcia, ale z twarzami dzieci, więc nie wstawię, bo nie potrafię zamazać. Oczywiście z obojgiem śpi jak księciunio 😉 To podeślij, postaram się to zrobić. Ja dostałam jeszcze te z drogi🙂 2 Quote
Poker Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Na pewno jest w stresie. Za parę dni minie. Świetnie, że chłopczyk jest przyjazny dla Figielka. Quote
Jaaga Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Za Figielka u nas zostało do zapłacenia 100 zł, to odliczę z bazarku mydełkowego i bedzie już rozliczony Figielek. jeszcze tylko musze rozliczyć na wątkach sam bazarek, ale jestem z doskoku. Musze przysiaść i pouzupełniac. 1 Quote
Tola Posted August 8, 2023 Author Posted August 8, 2023 I SMS id p. Izy🙂: Pozdrawiamy Figielek vel Felek zadowolony, uczestniczy we wszystkich aktywnościach domowych i bardzo sprawnie uczy się załatwiania na zewn (na początek w ogródku)🙂😁 Quote
Tola Posted August 23, 2023 Author Posted August 23, 2023 U Figielka vel Felka wszystko dobrze, maluch jest radosny, otwarty i już bardzo związany ze swoją nową rodziną. Pani Iza odezwała się , bo miała problemy z rejestracją nr chip, nam nadzieję, że się udało. Quote
Kate1 Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Figiel to teraz oczytany, wyćwiczony i zrelaksowany pieszczoch ... 1 Quote
Tola Posted September 25, 2023 Author Posted September 25, 2023 Poranne, poniedziałkowe zdjęcia id Figielka vel Felka🥰 1 1 Quote
Recommended Posts