Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 5.08.2023 o 22:27, Poker napisał:

Ja też się cieszę.

Całą czwórka maluchów znalazła domki we Wrocławiu. Wszystkie domki poznałam.

Dziekuję od siebie za wizytę w domu Figielka. Bardzo nam zależało na odpowiednim dla niego domu i udało sie. 

Rodzina wczoraj była go poznać. Najmlodszy pancio nie potrafil odkleić się z kanapy, gdzie byli z Figielkiem nierozłączni przez całą wizytę. Chłopiec rewelacyjny i jego stosunek do Figielka również. Dziś Mały pojechał. Państwo początkowo planowali tylko przyjechac go poznac, ale dzięki blyskawicznej wizycie PA Poker, mogli juz z nim dzisiaj wyjechać. Dopiero jutro planuja zakupy, więc zaopatrzyłam go w szelki, smycz, adresatke i zapas jedzenia na początek.

Powodzenia najukochańszy szczeniaku ❤️ 

• Like 5
Posted

Akcja z adopcją faktycznie błyskawiczna.

Bardzo się cieszę, że Figielek trafił w odpowiednie ręce. Myślę, że będzie szczęśliwy.

Posted

Dostałam już wiadomość, że Figielek spał z synem grzecznie całą noc. Tylko sika na podkłady, nie chce na razie na zewnątrz i nowe miejsce go stresuje.  Pocieszyłam, że jak poczuje się pewniej w nowym otoczeniu, to na pewno będzie, bo u nas do przyjazdu Malinki załatwiał się tylko na spacerach. 

I tak jest kulturalny, że na podkład, a nie gdzie popadnie.

Dostałam zdjęcia, ale z twarzami dzieci, więc nie wstawię, bo nie potrafię zamazać. Oczywiście z obojgiem śpi jak księciunio 😉

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 7.08.2023 o 09:29, Jaaga napisał:

Dostałam już wiadomość, że Figielek spał z synem grzecznie całą noc. Tylko sika na podkłady, nie chce na razie na zewnątrz i nowe miejsce go stresuje.  Pocieszyłam, że jak poczuje się pewniej w nowym otoczeniu, to na pewno będzie, bo u nas do przyjazdu Malinki załatwiał się tylko na spacerach. 

I tak jest kulturalny, że na podkład, a nie gdzie popadnie.

Dostałam zdjęcia, ale z twarzami dzieci, więc nie wstawię, bo nie potrafię zamazać. Oczywiście z obojgiem śpi jak księciunio 😉

To podeślij, postaram się to zrobić. Ja dostałam jeszcze te z drogi🙂

IMG_20230807_094724.jpg

IMG_20230807_094729.jpg

• Like 2
Posted

Za Figielka u nas zostało do zapłacenia 100 zł, to odliczę z bazarku mydełkowego i bedzie już rozliczony Figielek. jeszcze tylko musze rozliczyć na wątkach sam bazarek, ale jestem z doskoku. Musze przysiaść i pouzupełniac.

• Like 1
Posted

I SMS id p. Izy🙂: Pozdrawiamy 
Figielek vel Felek zadowolony, uczestniczy we wszystkich aktywnościach domowych i bardzo sprawnie uczy się załatwiania na zewn (na początek w ogródku)🙂😁

• 3 weeks later...
Posted

U Figielka vel Felka wszystko dobrze, maluch jest radosny, otwarty i już bardzo związany ze swoją nową rodziną. Pani Iza odezwała się , bo miała problemy z rejestracją nr chip, nam nadzieję, że się udało.

• 4 weeks later...