Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie wszystkich labo i goldeno maniaków
w imieniu swoim i przepięknej 7 tyg. biszkoptowej labradorki Uncji.

[img]http://img.photobucket.com/albums/v234/Jesion/uncja-1-szy_dzie1.jpg[/img]
:lilangel:
Myślę że udało mi się wkleić zdjęcie.

Jest z nami od wczoraj a ja sam przegladamto forum dopiero od miesiąca, wiec myśle że wybaczycie nam małe potkniecia, jezeli takowe się pojawią. Narazie chyba będe tylko czytał i przeszukiwał forum ponieważ w psich tematach jestem zielony i :baby: (oprócz tego co dotychczas przeczytalem) no i oczywiscie zero praktyki.

Jak narazie oswajanie sie miedzy nami idzie całkiem dobrze
(oby nie zapeszyć).
Uncja czuje się już na tyle domownikiem, że kiedy pisze tego posta
:user: śpi mi przy nogach i od czasy do czasu zaszczyca mnie swoimi bakami :crazyeye:.

Więcej zdjęć postaram umieścić w galerii.

Jeszcze raz pozdrawiam.
Jesion i Uncja

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='maw']witaj, ale masz super...
[/quote]
hyyy!? :question:
Myślę że super bo już ją mam przy sobie :D , ale te gazy to już chyba mniej :tard:

Posted

aż przypomniałam sobie jak nasza psina była mała....ma już 8 miesięcy, tez suczka, więc w razie kłopotów.... :))))
pozdrawiamy
Laura i Zara
[img]http://laurapawela.republika.pl/zarulka.jpg[/img]
[img]http://laurapawela.republika.pl/zarka.jpg[/img]

Posted

Dziękuję.
Narazie poznajemy siebie nawzajem.
I idzie nam całkiem dobrze. Nauczyła się już pokazywać (bądź my się muczyliśmy) że chce załatwić swoje potrzeby. Ze względu na kwarantannę robi to na balkonie. Myślę że nie będzie z tym problemu potem kiedy już będziemy mogi wychodzić na spacery.
W chwili obecnej jesteśmy na etapie (prób) opanowania kąsawko-gryzawki wszystkiego i wszystkich do okoła.
Po przeczytaniu dużej ilości postów dot. dbania o stawy młodego psa mam prawdziwą zagwozdkę. Jak ją zmusic :D żeby nie szalała. Przecież to istny wulkan, oczywiście nie pozwalamy jej na wskakiwanie na meble i różne rzeczy ale podczas głupawki i zabaw chyba nie jest to możliwe.

Posted

Śliczny biszkopcik, niech rośnie zdrowo !! :D
A co do bąków to nasz też je sadzi ... a później ucieka w najdalszy kąt, a co będzie wąchał swoje smrodki ;)
Pozdrowienia Przemek & West

Posted

Cześć wszystkim :D mam na imię Michal i jestem wlaścicielem 11-asto tyg. biszkoptowej labradorki Afry.
Śledzimy razem z żoną Ewą wasze forum i przyznam ,że dużo ciekawych porad i spostrzeżeń można tu znaleźć. To nasz pierwszy pupil więc nie wiemy jeszcze wszystkiego na temat wychowania i postępowania z psem ,szczególnie takiej wspanialej rasy.Liczę więc ,że bardziej doświadczeni posiadacze labków będą slużyć nam radą .

Posted

Witamy nowych 4umowiczow :D oczywiscie czekamy na fotki 8) .
Napewno wszyscy Wam pomoga. Co prawda nie mam labka ale w koncu golden to tez retriever :angel:

Posted

Witajcie!!
Gratulujemy !! Najważniejsze by obdarzyć go odpowiednią dawką uczuć :D , a i uważajcie na drewniane krzesla, nam West (czarny urwis) ponadgryzał im nogi :evilbat: . Pozdrowienia
Przemek&Gosia&West

Posted

Witamy Was serdecznie :multi:
Co do wychowania - to mimo że Goldi ma już 1,5 roku to tak naprawdę nie wiele o tym wiem.
Z każdym dniem uczymy się siebie na wzajem :Dog_run:

Pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów wychowawczych :fadein:

Posted

witam!

mam na imię Ewa i jestem żoną Michała, który przedstawił Wam już naszą Afrunię. ja niestety musiałam zarejestrować się pod innym loginem, bo pod "Afrą" nie mogę się na moim kompie logować :evil:
mam jednak, że nie będzie to dla Was problemem i, że się dogadamy :wink:
Afra ma się dobrze, rośnie szybko, łobuzuje przeokrutnie. tak naprawdę to bardziej rozrabia niz nasz synek Kubuś kiedy był malutki :-? .
Kubuś ma teraz 6 lat i bardo sie ucieszył z przybycia nowego domownika, chociaż narazie nie mogą sie dogadać bo mała małpa cały czas podgryza Kubusia za nóżki. ale pocieszamy Go, że niedługo jej to minie i że sunia będzie jego najlepszym przyjacielem.

pozdrawiam Was gorąco i chcę podziękować, że dzielicie się swoją wiedzą z innymi (między innymi z takimi niedoświadczonymi właścicielami czworonogów jak my. Afra jest naszym pierwszym zwierzakiem).

Posted

no i wpadka.

pierwszy raz tu jestem i od razu coś nabroiłam. oczywiście chciałam sie przedstawić tam gdzie to robią wszyscy (m.in. mój mąż) ale mi nie wyszło :oops:

[color=red](efcia, nie ma najmniejszego problemu, po to właśnie tu jestem by w razie czego posprzątać, także krótka chwila i już Twoje wypowiedzi są tam gdzie trzeba :D Pozdrawiam serdecznie. mod z.)[/color]

• 2 weeks later...
Posted

Cześć.

Nazywam się Agnieszka i od kilku miesięcy jestem posiadaczką pięknej 7 i pół miesięcznej w tej chwili, biszkoptowej Labki o imieniu BIRMA ;) :)) Trafiłam na to forum przez przypadek, ale już widzę, że sami mili i doświadczeni w wychowywaniu psa ludzie tu piszą. :) Cieszę się, gdyż będę mogła w razie jakiś problemów poradzić się Was :P ale sama także służę radą (no w końu trochę już przeszłam z moja 'łobuzicą' ;) Mam nadzieję, że uda mi się jakoś zaklimatyzować tutaj ;) hehe.. Jak tylko opanuję wklejanie zdjęć i tworzenie avatara to zaprezentuję Wam moja sunię :)

PozdrawiaMY ciepło Aga&Birma :)

Posted

Witamy, troche tu teraz pusto. Zimy nie ma, a wszyscy powyjeżdżali, czy cuś :o, ale jak wrócą, to z pewnością powitają Cię w labkowo-goldenowym-innopsowym gronie. My z nie wyjechaliśmy, więc się od razu możemy przywitać :D

Posted

Witaj !!
Ostatnio nie ma tutaj zbyt wielkiego ruchu, ale co poniektórzy jeszcze są ...
Dzięki za miłe słowa, zle czy już jestem doświadczony w wychowywaniu .... ?? :wink: raczej jestem "doświadczony" przez Westa, urwisa i rozrabiakę jednego :lol:

Pozdrawiamy Przemek&West

Posted

Witaj :) Często tu bywa bardzo zabawnie, zobaczysz. Przemek z Westem :
ja też jestem ciężko "doświadczana" przez Diabła. Nie dajmy się łobuzom !!!
Shiva i Diablo

Posted

cześć Agnieszka!

witamy Was serdecznie. nas także "doświadcza" nasza małpa biszkoptowa!
czy wszystkie małe labradorki muszę być takimi łobuzami? :wink: chociaż jest też czym się pochwalić : od kilku dni Afra załatwia swoje potrzeby całkowicie na dworze (tzn. już nie robi tego w ogóle w domu)!!!

ewa i reszta

Posted

Witam i pozdrawiam razem z suczka 7 -letnia Labradorką , 1,5 roczny, Labkiem i 2 - letnim Berneńczykiem :)
[img]http://img228.exs.cx/img228/3055/obraz0147yh.jpg[/img]
[img]http://img228.exs.cx/img228/4174/zdzichu1192qh.jpg[/img]
[img]http://img228.exs.cx/img228/7118/zdzichu3673cg.jpg[/img]

Posted

witam,
chyba własnie poszerzyło sie wasze grono miłośników retrieverów 8). Ja mam na imie Agnieszka a nasz golden to Bafi.
[img]http://img104.exs.cx/img104/7371/bob7wt.jpg[/img]
:wink:

Posted

Wita miłośników tej rasy i nikogo nie chcę staszyć ale może być tak że szaleństwo szczenięce tak szbko nie minie.Hermiona /Hera dla znajomych/ ma już 17 miesięcy i szaleje jak mały szczeniak. :Dog_run: :lol: