madcat1981 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Justynko, miejmy nadzieję, że to wszystko pomoże :sad: telefon dziś wysyłam po pracy. Quote
Nadziejka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 trzymajcie sie mocniutko Justysiowe ludki kochane:kociak::buzi::thumbs: Quote
Caragh Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Mysiuniu, trzymaj sie :thumbs: oby pomoglo Quote
madcat1981 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jestem z wami! Myszko, ty się musisz mocno trzymać skarbeńku:glaszcze::) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Rozliczenie listopad : MaBo ------------------------- 150 zl shinee ------------------------- 50 zł Monika z Katowic ------------- 30 zł Aneta 355 --------------------- 20 zł Agata 51 ---------------------- 20 zł Magenka1 --------------------- 15 zł RAZEM ------------------------- 285 zł BAZARKI --------------------- 265 dla tymczasków kocich + 95 dla Pedra tymczaska RAZEM 360 zl PEDRO Natalijo ----------------------- 70 zł Bico---------------------------- 10 zł Izzie 1983 --------------------- 10 zl Brysio -------------------------- 10 zł Madcat ---------------------------5 zł BAZAREK dla Pedra --------------95 zł RAZEM 200 zł WYDATKI : Weterynarz ------------------------------------- 800 zł Żwirek 5 worków po 25 kg po 30 zł --- ----------- 150 zł Purina ONE 6 szt po 800 gr ----------------------- 66 zł Mieso woł mielone 1 kg 4 zł , 20 kg --------------- 80 zł mieso woł-indycze 1 kg 3.2 zł 20 kg -------------- 64 zł mięso wołowo-drob miel z koscią 2.2 zł 20 kg ----- 44 zł I inne ..... Bardzo i to bardzo dziekuje :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='madcat1981']Justynko, miejmy nadzieję, że to wszystko pomoże :sad: telefon dziś wysyłam po pracy.[/QUOTE] Madcat jestes aniolem , bardzo b ardo dziękuje :):):):):):):):):):):):) A Myszunia nadal bardzo smutna , od rana nie chciała wyjść na spacer , dobrze że chociaz nie musi trzymac moczu i ze może zrobiś siku w domu .... Quote
madcat1981 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Biedna malutka kochana Myszeńka:placz: Quote
Javena Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Koleżanki i koledzy, potrzebny transport na trasie Sonowiec - Warszawa .PILNE. Trzeba pomóc naszej wolontariuszce. Jest na skraju załamania. http://www.dogomania.pl/threads/1742...yAE-psa/page14 Quote
Javena Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174236-MuszAE-siAE-pozbyAE-psa Quote
madcat1981 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Cześć dziewczyny, cześć chłopaki :calus: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Są jeszcze dwie wpłaty bez nicka P.Hana ---------------------------- 100 zł P.Irmina -------------------------- 60 zł Baardzo dziekuje :):):):) To też jest z listopada :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Myszunia nadal smutna ale je i chce być głaskana , na spcerek jej nie zmuszam , jak chce to idzie a jak nie to siedzi sobie w domku ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 W poniedziałek dotarła paczka od Madcat z witamnikami a dziś od Moniki z Katowic z podkladami i ryżem , bardzo dziękuje :):):):):):):) Quote
Cantadorra Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Witam Justynke i reszte kompanii!! Milego wieczoru!:hand: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Cantadorra']Witam Justynke i reszte kompanii!! Milego wieczoru!:hand:[/QUOTE] Dziekujemy i my tez zyczymy Miłego i Spokolnego wieczoru :):):) Quote
Caragh Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Mysia i jej smutne oczka :( A tutaj ten wstretny guz na szyji Quote
madcat1981 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ojej duży :placz: co będzie jak się rozerwie? na pewno strasznie będzie bolało :placz: Aż boję się myśleć :placz: Moja Sunia też ostatnio bardzo smutna. Ciągle śpi i się przytula bardziej i częściej niż zwykle :sad: Tak jakby czymś się smuciła albo coś ją bolało... Ale jak idziemy na spacer, wszystko jest OK, także u weterynarza zachowywała się normalnie, żwawo i z zaciekawieniem... sama już nie wiem, czy ja sobie coś wkręcam czy może za mało jej czasu poświęcam i po prostu się psica w domu nudzi :oops: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='madcat1981']Ojej duży :placz: co będzie jak się rozerwie? na pewno strasznie będzie bolało :placz: Aż boję się myśleć :placz: Moja Sunia też ostatnio bardzo smutna. Ciągle śpi i się przytula bardziej i częściej niż zwykle :sad: Tak jakby czymś się smuciła albo coś ją bolało... Ale jak idziemy na spacer, wszystko jest OK, także u weterynarza zachowywała się normalnie, żwawo i z zaciekawieniem... sama już nie wiem, czy ja sobie coś wkręcam czy może za mało jej czasu poświęcam i po prostu się psica w domu nudzi :oops:[/QUOTE] Tez sie tego bardzo boje , tymbardziej zeon juz powoli pęka a operaja usuniecia moze być bardzo niebezpieczna ze względu na wiek :( A Twoja dziewczynka może w ten sposób chce zwrócic na siebie uwage :):):) Myszunia tak często robiła i nadal robi :):):) Choc teraz to wiem ze na prawde jest smutna bo nie ma naszej kochanej Taruni , boże jak mi jej brakuje :(:(:(:(:(:(:( Quote
madcat1981 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 WIem, Justynko, wiem, że ta tęsknota nie minie w ciągu kliku dni:placz: Sunia jest właśnie w ramach relaksu masowana po brzuszku przez mojego TZ:) Ona potrafi strzelać niezłe "fochy" - na przykład odkręcać się "dupką" jak leży i się do niej coś mówi ( tzw. ignor;)) albo ...:oops: puszczać bąki jak się do niej zbyt mocno przytulamy :diabloti: To działa :diabloti: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Mysunia tez tak potrafi , jakie one sa do siebie podobne nie tylko z urody :):):) Quote
Cantadorra Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Myszunia, oby guzek jak najdluzej ci nie dokuczal dziewczynko. Glaski dla czworonogow. Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Myszunia mi teraz zwymiotowała to co zjadła , nie wiem co sie dzieje :(:(:(:(:(:( Quote
Caragh Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Teskni biedulka :( Mysiuniu :loveu: trzymaj sie :thumbs: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Własnie bylismy na spacwerku a Myszunia jak zawsze szła ta sama trasa co chodzilysmy z Taunia .... bo chlopaki miały zawsze o wiele dalsza trase .... Myszunia tylko ten jeden raz zwymiotowała i mam nadzieje że juz nie będzie wymiotować ... Quote
Recommended Posts