Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie listopad :
MaBo ------------------------- 150 zl
shinee ------------------------- 50 zł
Monika z Katowic ------------- 30 zł
Aneta 355 --------------------- 20 zł
Agata 51 ---------------------- 20 zł
Magenka1 --------------------- 15 zł
RAZEM ------------------------- 285 zł

BAZARKI --------------------- 265 dla tymczasków kocich + 95 dla Pedra tymczaska
RAZEM 360 zl

PEDRO
Natalijo ----------------------- 70 zł
Bico---------------------------- 10 zł
Izzie 1983 --------------------- 10 zl
Brysio -------------------------- 10 zł
Madcat ---------------------------5 zł

BAZAREK dla Pedra --------------95 zł
RAZEM 200 zł

WYDATKI :
Weterynarz ------------------------------------- 800 zł
Żwirek 5 worków po 25 kg po 30 zł --- ----------- 150 zł
Purina ONE 6 szt po 800 gr ----------------------- 66 zł
Mieso woł mielone 1 kg 4 zł , 20 kg --------------- 80 zł
mieso woł-indycze 1 kg 3.2 zł 20 kg -------------- 64 zł
mięso wołowo-drob miel z koscią 2.2 zł 20 kg ----- 44 zł
I inne .....
Bardzo i to bardzo dziekuje :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Posted

[quote name='madcat1981']Justynko, miejmy nadzieję, że to wszystko pomoże :sad: telefon dziś wysyłam po pracy.[/QUOTE]
Madcat jestes aniolem , bardzo b ardo dziękuje :):):):):):):):):):):):)
A Myszunia nadal bardzo smutna , od rana nie chciała wyjść na spacer , dobrze że chociaz nie musi trzymac moczu i ze może zrobiś siku w domu ....

Posted

Ojej duży :placz: co będzie jak się rozerwie? na pewno strasznie będzie bolało :placz: Aż boję się myśleć :placz:

Moja Sunia też ostatnio bardzo smutna. Ciągle śpi i się przytula bardziej i częściej niż zwykle :sad: Tak jakby czymś się smuciła albo coś ją bolało... Ale jak idziemy na spacer, wszystko jest OK, także u weterynarza zachowywała się normalnie, żwawo i z zaciekawieniem... sama już nie wiem, czy ja sobie coś wkręcam czy może za mało jej czasu poświęcam i po prostu się psica w domu nudzi :oops:

Posted

[quote name='madcat1981']Ojej duży :placz: co będzie jak się rozerwie? na pewno strasznie będzie bolało :placz: Aż boję się myśleć :placz:

Moja Sunia też ostatnio bardzo smutna. Ciągle śpi i się przytula bardziej i częściej niż zwykle :sad: Tak jakby czymś się smuciła albo coś ją bolało... Ale jak idziemy na spacer, wszystko jest OK, także u weterynarza zachowywała się normalnie, żwawo i z zaciekawieniem... sama już nie wiem, czy ja sobie coś wkręcam czy może za mało jej czasu poświęcam i po prostu się psica w domu nudzi :oops:[/QUOTE]
Tez sie tego bardzo boje , tymbardziej zeon juz powoli pęka a operaja usuniecia moze być bardzo niebezpieczna ze względu na wiek :(

A Twoja dziewczynka może w ten sposób chce zwrócic na siebie uwage :):):) Myszunia tak często robiła i nadal robi :):):) Choc teraz to wiem ze na prawde jest smutna bo nie ma naszej kochanej Taruni , boże jak mi jej brakuje :(:(:(:(:(:(:(

Posted

WIem, Justynko, wiem, że ta tęsknota nie minie w ciągu kliku dni:placz:

Sunia jest właśnie w ramach relaksu masowana po brzuszku przez mojego TZ:) Ona potrafi strzelać niezłe "fochy" - na przykład odkręcać się "dupką" jak leży i się do niej coś mówi ( tzw. ignor;)) albo ...:oops: puszczać bąki jak się do niej zbyt mocno przytulamy :diabloti: To działa :diabloti:

Posted

Własnie bylismy na spacwerku a Myszunia jak zawsze szła ta sama trasa co chodzilysmy z Taunia .... bo chlopaki miały zawsze o wiele dalsza trase ....
Myszunia tylko ten jeden raz zwymiotowała i mam nadzieje że juz nie będzie wymiotować ...