Jo37 Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Nie zrobili USG? Straszne. Biedna sunia. Ja jeszcze nie wpłaciłam na konto ZEA. W takiej sytuacji chyba najlepiej jak wpłacę na konto siostry Themagdy. Quote
Aldrumka Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Brak słów... Jakoś od razu pomyślałam, że to nie najlepszy wybór przychodni, choć pomyślalam o finansach a tu jeszcze niedopatrzenie ... Szok Quote
agat21 Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 O boże, taka cudna suńka.. 😭 W opisie badania nie było nic o usg, zrobili rentgen tylko. Ale była mowa o omdleniu, o bolesności. To nie naprowadziło lekarki na trop urazów wewnątrznarządowych? Myślałam, że skoro sunia zostaje w lecznicy na obserwacji, to jej zrobią też usg.. O matko, jaka niekompetencja. 😖 Biedactwo przypłaciło to życiem. Tak strasznie żal. 1 Quote
Gabi79 Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Zajrzałam teraz na wątek, a tu taka straszna wiadomość. Ostatnio przybiła mnie sytuacja Łatki, a teraz to..... Biedna sunieczka😭😭😭 Quote
themagda Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Oni zrobili jej USG dopiero przed wypisem i badania które wyszły w większości na czerwonoczyli bardzo złe po zawiezieniu na Księżencą tam już nic nie robili dopiero wczoraj się zorientowali że jestnie dobrze bo mocz był prawie czarny w USG nie wyszło nic a jednak cośbyło bo i badania złe i ten mocz ona juz traciła przytomność ale tm razem sie nie ocknęła i umarła, Nie zdążył ja zobaczyć ortopeda i gmina by zapłaciła operację wi,ec wygladalło ze będzie ok bo sunia młodano i takie nieszczęście, ja już bardzo się w tą sunię zaangażowałam zależało mina niej i teraz smutno a siostra to nawetpłacze ale ona płacze nawet jak pies przeziębionny bo bardzo kocha psy a tu takie nieszczęście , Teraz widzę ze trzeba jednak płacic chociazserduszka na te bazarki bo tak dużo psów cierpi a ceny u wetów są z kosmosu , ja muszę płacić za pazury zawsze sobie sama im obcinałam a teraz pazury to 25 zł od psa a mam 7 psw więc wiem jakto ciężko będę sie bardziej angarzować w te bazarki bo tak mi szkoda piesków. Quote
elik Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 Dnia 3.01.2023 o 03:33, agat21 napisał: O boże, taka cudna suńka.. 😭 W opisie badania nie było nic o usg, zrobili rentgen tylko. Ale była mowa o omdleniu, o bolesności. To nie naprowadziło lekarki na trop urazów wewnątrznarządowych? Myślałam, że skoro sunia zostaje w lecznicy na obserwacji, to jej zrobią też usg.. O matko, jaka niekompetencja. 😖 Biedactwo przypłaciło to życiem. Tak strasznie żal. Też jestem zawiedziona i zgorszona brakiem zaangażowania lekarki. Zniknięcie Łatki, teraz śmierć tej sunieczki dobiła mnie już całkiem. Quote
Jo37 Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Na jakie konto mam wpłacić obiecane pieniądze? Quote
elik Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 Dnia 3.01.2023 o 11:46, Jo37 napisał: Na jakie konto mam wpłacić obiecane pieniądze? Może bezpośr4ediona konto siostry themagda, ale zaczekajmy jak zadecyduje themagda. Nie można na konto Fundacji, bo Fundacja nie mogłaby przelać na prywatne konto. Może każdy wpłacający niech pisze na wątku ile wpłacił, a themagda będzie potwierdzać. Quote
themagda Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Elik wrzuc to co dziś wysłałam tam sabadania i rachunki .Moja siostra nie chce podawaćkonta to ja napiszę swoje bo ona strachliwa moje zawsze puste więc niie a się co tam bac niech bedzie na watku . ja jej będe wpłacaćjak juz wszystko się nazbiera jednorazowo. Quote
themagda Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Co to znaczy ta czerwona żarówka przy moim niku!!!!!!!!!!!! Czy to jakieśostrzeżenie ? Quote
themagda Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Jak by ktoś wpłcił to napiszcie nik i dogo albo chociaż dogo Quote
Aldrumka Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Dnia 3.01.2023 o 13:01, themagda napisał: Jak by ktoś wpłcił to napiszcie nik i dogo albo chociaż dogo Znaczek z żarówką określa tylko Twoje zaangażowanie na dogo - liczbę postów nic strasznego 🙂 Wykasuj szybko to Twoje konto i adres z tego postu wyżej , trzeba je przesyłać w prywatnej wiadomości po co kusić los. Pytałm wcześniej czy masz ewentualnie coś na bazarek, ale wobec tragicznej wiadomości to umknęło 1 Quote
Jo37 Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Konto podaje się na PW. Wykasuj proszę z ogólnodostępnej wiadomości. Quote
themagda Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 wykasuje zaraz a Elikbędziemiała moje konto bo ja ślepawa Quote
elik Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 Opis wizyty w Klinice Weterynaryjnej. Quote
themagda Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Jo 37 bardzo ci dziękuję bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rozi Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Rany boskie, i dziwić się, że niektórzy ludzie przechodzą obojętnie, jeśli wet na wejściu kasuje prawie półtora tysiąca, a stworzenie umiera, bo wetowi nie wyszło... Quote
agat21 Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Myślę, że Zea będzie mogła wypłacić te 100 zł ode mnie jeśli jest karta leczenia i paragony. Jeśli nie, daj Tolu znać proszę. Quote
Tola Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Dnia 3.01.2023 o 20:07, agat21 napisał: Myślę, że Zea będzie mogła wypłacić te 100 zł ode mnie jeśli jest karta leczenia i paragony. Jeśli nie, daj Tolu znać proszę. Poproszę Tza, żeby zapytał księgowej i dam znać. Z tego co się orientuję, to na paragonie musi być NIP. Quote
Tola Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Bardzo mi przykro z powodu suni, bardzo jej żal😓 Quote
elik Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 Dnia 3.01.2023 o 20:07, agat21 napisał: Myślę, że Zea będzie mogła wypłacić te 100 zł ode mnie jeśli jest karta leczenia i paragony. Jeśli nie, daj Tolu znać proszę. Dnia 3.01.2023 o 20:26, Tola napisał: Poproszę Tza, żeby zapytał księgowej i dam znać. Z tego co się orientuję, to na paragonie musi być NIP. Tak, powinien być NIP, ale siostra themagda ma te paragony więc jeśli je zwróci może poprosić o wystawienie faktury na Fundację. Możemy wpłacać dalej na Fundacje jeśli Martusiu pozwolisz, gdy będzie faktura na Fundację. Tylko czy Twoja Fundacja zrobi przelew na konto prywatne. Różnie fundacje do tego podchodzą. Chyba zależy to od zdania księgowej. Quote
Tola Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Myślę, że nie trzeba już nic zmieniać. Na koncie fundacji będzie tylko ta wpłata od agat, możemy oddać ją opłacając fakturę za innego psa, którego agat wspomaga, albo paragon z NIP ZEA. Quote
Recommended Posts