Jump to content
Dogomania

JUŻ W DS!!! Isia - urocza, śliczna, proludzka, grzeczna, młoda, nieduża... co jest w takim razie nie tak? Wisi na łańcuchu przy budzie - trzeba go zdjąć i znaleźć jej kochającą Rodzinę.

Recommended Posts

Posted
Dnia 28.11.2022 o 20:56, Alaskan malamutte napisał:

Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie dobrze. Kciuki mocno trzymam.

O Isię starają się bardzo państwo z Wroclawia. Wysłalam ankietę. Czekamy na zwrot.

Dnia 28.11.2022 o 21:21, Poker napisał:

Ja też bym się starała, gdybym mogła.

Hmmm... ja też. Alex mnie też cały czas namawiała.

Posted

Jeszcze takie bardzo szczere i sensowne zapytania o Isię .
Niestety to nie są domy dla Isi.

"Wcześniej miałem sunię w typie syberian husky (gdyż była przez nas adoptowana). Niestety choroby ją dopadły… Poza tym z żoną zawsze mówiliśmy, że to kanapowy husky 🤣 Teraz bardziej wolałbym psa, który jest psem rodzinnym i nie zależy mi na jakiejkolwiek rasie. Bardziej szukam psa który nie będzie dużym psem, a raczej w okolicy kolana, tak aby zmieścił się na tylnym siedzeniu podczas rodzinnych podróży. Pozdrawiam, Mariusz."

"Witam, mam na imię Patryk, szukam pieska ponieważ mojego Ciriego niestety zabrała choroba. Mamy z żoną dwuletniego syna i dwa koty Tola i Zola obie również znajdy. Wybudowaliśmy dom pod Warszawą, mamy działkę i las 100m od domu. Szukamy pieska suczki małej i spokojnej, która dogada się z kotami, Tolcia to kot który jest przewodnikiem stada i będzie chciała aby psinka tańczyła jak kotka zagra. Ciri był to Pitbull którym kot kierował jak chciał, więc ma silny charakter którym wpływa na hierarchie między zwierzętami. Czy Misia jest odpowiednia dla Nas? Jestem nią zainteresowany, chciałbym podjąć się adopcji w przyszłym roku. Żona rozglądała się już za innymi suczki, niestety nie chcieli nam wydać psa ze względu na koty. Czy jest to problem? Jesteśmy stabilną rodzina z warunkami dla zwierząt."

Posted
Dnia 30.11.2022 o 08:21, limonka80 napisał:

Moją miłością są staruszki, ale Isię wzięłabym bez zastanowienia 🙂 

Ma coś takiego ujmującego w spojrzeniu i wyrazie pyszczka ...

Gdybym się nie bala eksmisji z mieszkania, to pojechałabym po nią nawet dziś. Ale wtedy jacek zawiózłby mnie chyba od razu do szpitala psychiatrycznego 😃

Dnia 30.11.2022 o 10:46, Aska7 napisał:

Gdyby ważyła min. 50kg też bym ją wzięła.

Możemy podtuczyć 🤣

Dnia 30.11.2022 o 11:38, Alaskan malamutte napisał:

A ja się zastanawiam.....

Nic nie napiszę 😃

• Like 1