Jump to content
Dogomania

Za TM😢- 25.03.2025. 16 letni - Łatuś , zaniedbany i po urazie, wrócił do zdrowia i sił. W dt potem w hoteliku. Przed Świętami w grudniu 2024 znalazł dom :). Dziękuję.

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.12.2024 o 18:41, Kate1 napisał:

A ja jestem spokojna. Jak ktoś świadomie decyduje się na starszego, schorowanego psa, musi mieć dobre serducho, a ktoś, kto ma takie serce nie odda psiaka. 

❤️ 

Dnia 23.01.2025 o 19:15, Onaa napisał:

Przepraszam że zaniedbałam trochę wątek Łatusia , jutro zrobię rozliczenie żeby wszystko było jasne.

Rozmawiałam nie dawno z panią Łatusia i u nich wszystko ok. choć Łatuś zaczął się trochę buntować do wkładania szelek jak wychodzi na spacer, no i jeszcze nie chce sypiać na łóżku. Pani mówiła też że jest typem pieszczocha ale myślę Łatuś z czasem nawiązuje głębszą więź, poza tym jest pieskiem grzecznym, lubi towarzyszyć swojej pani w różnych czynnościach ale też nie absorbuje cały czas sobą opiekuna, potrzebuje więcej czasu żeby odpocząć, wyspać się, pani mówiła że pod względem charakterów się zgrali :).

Także Łatuś ma swój dom, i mam nadzieję że spędzi w nim jeszcze sporo dobrego szczęśliwego życia 🍀

Aż się popłakałam z radości i wzruszenia. Mam nadzieję, że spędzi w domku szczęśliwe, długie lata - i tego Łatusiowi i nam wszystkim życzę z całego serca! 

• Like 1
Posted

Mimo problemów Guciowych nie zapominam o Łatusiu , i z przyjemnością wklejam jego zdjęcia z ds i SMS z wczoraj że u nich wszystko ok:). Łatuś ♥️.

IMG_20250204_120011.jpg

IMG_20250204_120008.jpg

• Like 8
Posted
Dnia 5.02.2025 o 18:08, Onaa napisał:

Mimo problemów Guciowych nie zapominam o Łatusiu , i z przyjemnością wklejam jego zdjęcia z ds i SMS z wczoraj że u nich wszystko ok:). Łatuś ♥️.

IMG_20250204_120011.jpg

IMG_20250204_120008.jpg

❤️❤️❤️  i za Gucia mocno trzymam kciuki,

Posted
Dnia 5.02.2025 o 18:08, Onaa napisał:

IMG_20250204_120011.jpg

IMG_20250204_120008.jpg

Cudowne zdjęcia. 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 17.02.2025 o 21:00, Radek napisał:

Cały czas się cieszę, że Łatuś ma swoje miejsce. 

Ja także bardzo się cieszę że Łatuś znalazł domek 🙂.

Ostatnie wieści z ds, to że Łatek ma się dobrze, i głównie spanie, jedzenie i spacerki 🙂. Widać, że potrzebuje spokoju co nie jest dziwne w starszym wieku.

IMG_20250303_114003.jpg

• Like 6
  • Onaa changed the title to Za TM. 16 letni - Łatuś , zaniedbany i po urazie, wrócił do zdrowia i sił. W dt potem w hoteliku. Przed Świętami w grudniu 2024 znalazł dom :). Dziękuję.
Posted

Jedno z wcześniejszych zdjęć Łatusia 💔 z jego domku.

Takim chcę go pamiętać, słodkiego poczciwego seniorka ♥️.

received_661721782927029.jpeg

• Like 5
Posted

Tak strasznie mi przykro 😭, nie tak miało być, dopiero niedawno domek swój znalazł, miał swoją panią, spokój , dobre jedzonko co uwielbiał i spacerki., a zawsze był ciekawy świata

Posted
Dnia 26.03.2025 o 09:12, Onaa napisał:

Jedno z wcześniejszych zdjęć Łatusia 💔 z jego domku.

Takim chcę go pamiętać, słodkiego poczciwego seniorka ♥️.

received_661721782927029.thumb.jpeg.698a3b0d1032640c106f069a6e86799c.jpeg

I w mojej pamięci także   😰  

wieczkazapk.jpg.fa44b7eaec9b977fe9f161ef7a16ccf4.jpg      wspczucie.png.3b98c535e8c7e28660d8c383bfacd973.png  Przytulam Reniu

• Onaa changed the title to Za TM 😢. 16 letni - Łatuś , zaniedbany i po urazie, wrócił do zdrowia i sił. W dt potem w hoteliku. Przed Świętami w grudniu 2024 znalazł dom :). Dziękuję.
Posted

Bardzo mi przykro. Chciałoby się, żeby psiaki po takich przejściach długo cieszyły

się domem. 

Posted

Łatuś od ponad półtora tygodnia czuł się źle, miał problemy żołądkowe, nie chciał jeść, wyniki badań były coraz gorsze, był coraz słabszy, ostatnio nie miał już sił wyjść na spacer, pani go wynosiła na pole. Ostatnia noc była bardzo ciężka. Pani nie chciała żeby Łatuś się dłużej męczył. Odszedł we wtorek po południu. 😢

Jeśli chodzi o panią to mówiła że ma wsparcie w bliskich. 

Niestety adoptując starszego pieska człowiek zdaje sobie sprawę, że tego wspólnego czasu może nie być zbyt dużo.

Bardzo żal że Łatuś tego czasu w swoim domku miał tak mało.

Chociaż ostatnie ponad dwa lata żył dobrze i godnie. I był szczęśliwy. Zaopiekowany. Najpierw jak się go udało odratować, jak nóżka przestała go boleć. Potem w hoteliku u Szafirki.

Tak się pocieszam.

Łatuś był taki kochany ♥️, taki poczciwy. I mimo tego co przeszedł , w jakim był stanie - bardzo chciał żyć I był taki ciekawy świata. I taki łakomczuszek. 

• Like 7
Posted

I ja żegnam Łatusia😢🖤 Tak bardzo szkoda, że to tak krótko😢. Przytulam Reniu mocno, wyrazy współczucia dla jego Pani..