Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']Nic tylko się cieszyć :lol: ciotki, a nie wiecie co jest z martką1982? miała opłacić prowizję allegro Promyka, napisałam do niej Pw, ale się nie odzywa, zaraz koniec czerwca i przyjdzie rachunek z allegro. Koszt prowizji to 9,60zł.[/QUOTE]

martka wyjechała na 2 tygodnie.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']HURA!!!!!!!!:multi::multi:
Tak trzymać :evil_lol:[/QUOTE]
Ale dobra wiadomosc!!!! Promyczku dochodz do zdrowia......kochana , slodka kruszynka dzielnie walczy!!

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Niezła sumka nam się uzbierała - 2246 zł ;)[/quote]
no to nieźle :multi:, to teraz chyba piernaty Promysiowi i SPA trzeba będzie zafundować :evil_lol:
A jak jego postępy z nóżkami?

Posted

[quote name='Poker']no to nieźle :multi:, to teraz chyba piernaty Promysiowi i SPA trzeba będzie zafundować :evil_lol:
A jak jego postępy z nóżkami?[/quote]

Cały czas trwa rehabilitacja.. ;)
Jest dobrze.
Nie wiem czy z tej kasy nie pójdzie na tą rehabilitacje bo jeszcze nie było płacone chłopakowi.

Posted

Szukalam wiadomosci o lampie i trafiłam do was. Jestem z forum.miau
Właśnie jesteśmy w trakcie rehabilitacji Milutka. Mamy szczęście, że mieszkamy w Katowicach gdzie te rehabilitacje mozna zrobic. Miluś był dziś na 3 zabiegu. Jest sparalizowany prawdopodobnie po wypadku. Znalazłam go w Boże Ciało z bezwładnym tyłem. Dziś próbował nieporadnie stawiac tylne łapki.
Ta rehabilitacja to naprawde super sprawa. Tylko zajmuje bardzo duzo czasu. 1,5 godziny same zabiegi. Trzeba sie poswięcic.

Posted

[quote name='lidusia']Szukalam wiadomosci o lampie i trafiłam do was. Jestem z forum.miau
Właśnie jesteśmy w trakcie rehabilitacji Milutka. Mamy szczęście, że mieszkamy w Katowicach gdzie te rehabilitacje mozna zrobic. Miluś był dziś na 3 zabiegu. Jest sparalizowany prawdopodobnie po wypadku. Znalazłam go w Boże Ciało z bezwładnym tyłem. Dziś próbował nieporadnie stawiac tylne łapki.
Ta rehabilitacja to naprawde super sprawa. Tylko zajmuje bardzo duzo czasu. 1,5 godziny same zabiegi. Trzeba sie poswięcic.[/quote]

lidusiu...Milutek to kotowate czy piesiu....?
Ja dobrze wiem że p.Halina może zdziałaĆ cuda....!
Ale cóż, Promyk nie dotarł do Katowiic. Jest usprawniany na miejscu.
Trzymamy kciuki by z powodzeniem...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Dobrze, że u Promysia rehabilitacja przynosi efekty :loveu:[/QUOTE]
No lepszej wiadomosci nie potrzeba..Promyczek dochodzi powolutku do zdrowia...
Promyczku ciotka zasyla Calusy...

Posted

Milutek to oczywiście kot:))
Rozmawiałam z p. Halinka o Pomyczku. No cóż. Oby się rehabilitacja udała.

Miluś ma pole magnetyczne, solux, laser i ultradźwięki i gimnastykę. W weekend tylko masowałam i troszke próbował wstawac. Już nie ma takiego spastycznego wyprostu łap a nawet teraz spi w pozycji sdrowego kota - łapki podwiniete.

Posted

Bardzo potrzebny domek tymczasowy w Katowicach na czas rehabilitacji naszego Zuczka.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/potracony-zuczek-ze-zlamana-miednica-pomozcie-oglaszac-pilnie-dom-tymczasowy-137884/[/URL]

Przerwana została jego rehabilit. u p.Halinki, bo nie ma już go kto wozić....
Zuczek awaryjnie jest u [B]bubu[/B]..
Żuk to słodka, młodziutka przylepa...Wlaśnie po kastracji...
Wiem że wakacje i każdy ma plany urlopowe, ale kto wie..? Zapytać mozna..

Posted

W ubiegłym tygodniu widziałam Żuczka u p. Halinki. To rzeczywiście śliczny psiak. Super byłoby gdyby znalazł dom w poblizu, bo to jednak sporo czasu zajmuje. Ale też efekt jmoże byc znakomity

Posted

[quote name='Ra_dunia']a jak idzie rehabilitacja Promyczka? Są postępy?[/quote]
no właśnie, co sie dzieje u chłopaka?

Posted

[quote name='Poker']no właśnie, co sie dzieje u chłopaka?[/QUOTE]

Rehabilitacja trwa cały czas, nie znam szczegółów, od momentu kiedy ostatni raz napisałam, że jest dobrze, wiele pewnie się nie zmieniło, ale chłopak ćwiczy, dajmy mu czas..

Posted

Ciekawe jak się ma Promyczek. Nie widziałam go przeszło 2 tyg - gdy teraz wybiorę się do schronu postaram się ocenić czy cokolwiek się u niego poprawiło

Posted

[B]PSIAKI Z PRZYTULISK POŁOŻONYCH BLISKO KONIŃSKIEGO SCHRONISKA. O TYCH PSIAKACH WIE GARSTKA LUDZI, POMÓŻCIE ZNALEŚĆ NAM IM NOWE DOMY. :-(
[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wie-o-nas-garstka-ludzi-jak-mamy-znalesc-nowe-domy-psiaki-z-przytulisk-141823/[/url]

Posted

Nie widziałam Promyczka 2,5 tygodnia. Nie zauważyłam postępów:( widać,że jedną łapkę ma silniejszą ale nadal nie unosi dupki tylko powłóczy nią po ziemi:(

Posted

Smutna wiadomość....:-(

Promyk na dzisiaj nie jest biedny....Wystarczyłoby i na uregulowanie bieżących płatności i na chociaz miesieczny pobyt w K-cach i pełne zabiegi fizykalne....

Ja cały czas czuję wielki żal do osób decydujących o Jego losie,że nie skorzystały z katowickiej szansy...:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...