Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przydadzą się również zdjęcia z rehabilitacji lub po niej. Maluch jest przesłodki i warto go przypominać by jak najwięcej osób poznało go, pokochało i pomagało odzyskać sprawność.
Dziewczyny- czy umieszczałyście historię obu piesków w lokalnej prasie?Chodzi mi o tego drugiego psiaczka, który juz stake na łapkach-imię gdzies mi sie zagubiło..Dziewczyne we łocławku prezentują poszczególne historue w lokalnej tv. To daje lepsza mozliwość przekazu Wystarczy pare minut..Może znajdzie sie dom a moze tylko pieniądze ale to też coś

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wrażenie,że nasza lokalna prasa jest anty w tych sprawach. Ta gazeta, która ukazuje się w Koninie nie ma miejsca na pokazywanie psów.(kiedyś miała), już nie mówiąc o lokalnej stacji tv o ile taka w ogóle u nas istnieje (nawet nie wiem czy coś takiego jest).

Posted

Co słychać u Promyczka?Ucałowania dla morduchy ślę
niepokoi mnie cisza na wątku- tak szybko? Dotychczas zebrane pieniądze nie wystarczą.
Przykro mi- nie mogę zadeklarować dalszych wpłat. Idę w niespodziewane koszty pooperacyjne psiego staruszka. Dochodzi do tego konieczność włączenia Arthro Stop..Ten pies nikogo poza mna nie ma a ja życzę mu jak najdłuższego życia:)

Posted

Promyczek jeśli jest okazja siedzi na dworze - często nawet jest rehabilitowany na dworze. Dałam rehabilitantowi lampę bioptron, będzie naświetlał. Zresztą my też możemy, tylko nie wiem jak często i jak długo.
Cegiełki dość kiepsko się sprzedają, więc i pieniędzy nie będzie za bardzo przybywać - obawiam się, że gdyby pojechał do DT do Katowic tak jak było planowane ponieślibyśmy ogromną finansową porażkę i kto wie jak to by się skończyło...:(

Posted

Martko, a czy ten rehabilitant nie potrafi okreslić czasu naświetlania? Jeśli nie, podam Ci numer do rehabilitantki-wet Itcia, kaleki z mojego podpisu i zadzwonisz do niej. Na pewno też wspomoże radą co do samej rehabilitacji, jeśli wasz rehabilitant zechce do niej zadzwonić. Daj mi znać na PM.

Co do kasy za tymczas: wiem o czym mówisz, ja też już nie mam nic na DT w przyszłym m-cu, a skoro cegiełki źle się sprzedają to nie wiem co dalej:shake: bo liczyłam na allegro.

Posted

I tak ma chłopak wielkie szczęście że zwieracze działają....
Loluś niestety skazany na pieluchę...:-(

posty skacza

Posted

coronaaj napisał(a):
Sabina02;Poprostu napisz na watku jaka kwote deklarujesz i czy jednorazowo czy miesiecznie... a jak przyjdzie czas, to sie upomnimy... ;)

Narazie deklaruje 60zl miesiecznie ale jak bedzie potrzeba to moze i wiecej.
Mam tez juz inne bidule:multi:
No to deklerujcie , bo wyglada, ze forsa bedzie potrzebna!!!:cool3:

Chce juz ta kwote wplacic bo nie lubie dlugow, a mam tych bidul sporo...ktore konto? Czy to w Koninie czy inne?

Posted

Konto jest jedno.

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce oddział w Koninie
ul.Gajowa 7A 62-510 Konin

PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217

z dopiskiem DLA PROMYKA

Posted

Uaktualiniłam wpłaty dla Promysia jeśli coś pokręciłam to przepraszam - pierwszy raz to robię. Jak coś to poprawię. Ale nie powinno być źle - martka tak mi to objaśniła, że już prościej się nie da. :eviltong:

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Dziś Promyczek był w Gnieźnie na oględzinach...

Pan doktor powiedział, że jesteśmy na dobrej drodze, czucie cały czas ma i jest dobrze.. :razz:

HURA!!!!!!!!:multi::multi:
Tak trzymać :evil_lol:

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Dziś Promyczek był w Gnieźnie na oględzinach...

Pan doktor powiedział, że jesteśmy na dobrej drodze, czucie cały czas ma i jest dobrze.. :razz:

Nic tylko się cieszyć :lol: ciotki, a nie wiecie co jest z martką1982? miała opłacić prowizję allegro Promyka, napisałam do niej Pw, ale się nie odzywa, zaraz koniec czerwca i przyjdzie rachunek z allegro. Koszt prowizji to 9,60zł.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...