Karolcia_ko5 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 martka1982 napisał(a):finansami zajmuje się teraz Karola - ona dostaje wyciągi trudno mi też powiedzieć cokolwiek o współpracy z rehabilitantem ponieważ ja przez całe wakacje jestem w schronie do południa a on przychodzi po południu lub wieczorem. Może Karola coś wie? Karola wiesz? Jeśli chodzi o finanse to uaktualniam na bierząco, tak jak dostaje wyciągi. A jeśli chodzi o współprace z rehabilitantem, mówiąc o przyszłości myślę, że będzie skłonny nam pomagać, przy Promyku nabrał wprawy a i to jest dla niego zysk. Wydaje mi się że będzie sobie w taki sposób dorabiał dopóki nie znajdzie nic lepszego.. i jak wiadomo lepiej płatnego. :lol: Ale ja mam nadzieje, że takich przypadków nie będzie.... :p
Ra_dunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Promyś cały czas czeka na jakiś super DT :) Tam z pewnością szybciej doszedł by do sprawności...
martka1982 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Wszystko dobrze! Zabieram go przed schronisko, podkładam szalik pod brzuch i podnoszę dupinę aby grzbiet miał w miarę równo i tak sobie chodzimy. Tyle co mogę, to mu poświęcam czasu,żeby pochodził, powąchał trawkę i spędził czas z psimi kolegami.
feliksik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 a nie ma u was jakiejś możliwości rehabilitacji, bo chyba dość dłuigo już mały czeka na DT w Katowicach i chyba nic sięnie pojawiło z tego co czytam. MOże szukać gdzie indziej? Szkoda psiaka im dłużej to trwa tym bardziej ze szkodą dla niego. Jak zaprzepaści się teraz rehabilitacji to potem może to być już nieodwracalne
martka1982 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Promyk jest rehabilitowany w schronisku. Przychodzi do niego rehabilitant.
Nona Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ucałowania dla pysiaka.jaka jest opinia lekarza konsultujacego rehabilitacje i samego rehabilitanta?To bodaj dwa miesiace pracy..
Ra_dunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Promysiu, czły czas trzymam za ciebie kciuki... Jak u malucha z finansami?
Karolcia_ko5 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 No muszę się przypomnieć z wyciągami... bo nic nie dochodzi do mnie.
furciaczek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Czy dalej szukacie Promykowi DT w miescie w ktorym mozliwa jest rehabilitacja?
martka1982 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Ra_dunia napisał(a):a jak Promyś? Promyczek ma różne dni - raz nosi dupkę wysoko w górze a innym razem ciągnie ją po ziemi. Dziś miał super dzień - długo utrzymywał dupkę w górze, gdy stał i coś wąchał no i przebierał nóżkami robiąc całkiem niezłe kroki. Posiedzieliśmy dziś na trawce z jakieś 40 minut. Wydrapałam go po szyi, głowie i za uszami, bo przecież nawet gdy go coś swędzi to on biedak nie ma się jak podrapać.
martka1982 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 furciaczek napisał(a):Czy dalej szukacie Promykowi DT w miescie w ktorym mozliwa jest rehabilitacja? Trudno mi odpowiedzieć bo nie wiem jak stoją finanse Promyka. Podejrzewam jednak,że słabo, więc pewnie po prostu nie byłoby nas na to stać.
Nona Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Martko, Karolciu- gdzie są rozliczenia? szukam i nie każcie mi przeglądać całego wątku strona po stronie..na pierwszej są wpłaty ale nic nie wiemy o wyplatach stad powtarzająca sie i pozostające bez odpowiedzi pytanie... Patrzę, że sporo pytań osób pomagających, wspierajacych Promyczka pozostake bez odpowiedzi. Wątek przysypa. Czy o to chodziło, czy macie już dom dla Promyka lub widoki? Jeśli same nie macie dla niego domu to szansa jest dynamiczny wątek- tak prowadzone są sprawy z "moich benerków" Jeśli poczujecie się dotkniete tonem- to przepraszam ale zaglądam tu z niepokojem i przekonaniem, ze niczego konkretnego nie dowiem się
martka1982 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Nona napisał(a):Martko, Karolciu- gdzie są rozliczenia? szukam i nie każcie mi przeglądać całego wątku strona po stronie..na pierwszej są wpłaty ale nic nie wiemy o wyplatach stad powtarzająca sie i pozostające bez odpowiedzi pytanie... Patrzę, że sporo pytań osób pomagających, wspierajacych Promyczka pozostake bez odpowiedzi. Wątek przysypa. Czy o to chodziło, czy macie już dom dla Promyka lub widoki? Jeśli same nie macie dla niego domu to szansa jest dynamiczny wątek- tak prowadzone są sprawy z "moich benerków" Jeśli poczujecie się dotkniete tonem- to przepraszam ale zaglądam tu z niepokojem i przekonaniem, ze niczego konkretnego nie dowiem się Czekam aż Karola rozpisze finanse, teraz do niej trafiają wydruki. Które pytania pozostawiłam bez odpowiedzi? Odpowiadam na wszystkie. Jeśli któreś przeoczyłam to proszę wskaż mi. Wątek przysypia ale cóż ja na to mogę? Dowiedziałam się tylko,że na dogo to norma,że jak się pojawia nowy pies to jest mobilizacja, a potem pojawiają się inne,nowsze bidy i dogomaniacy przenoszą się na świeższe wątki. Najwidoczniej to tutaj nastąpiło. Nie ma żadnego domu dla Promyka. A czego konkretnego chciałabyś się dowiedzieć? Jeśli będę znała odpowiedź to jej natychmiast udzielę. A może masz jakąś wskazówkę na to, jak utrzymywać wątek "przy życiu długodystansowo"?
Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 To wcale nie jest normą, że wątki usypiają... Sądzę, że problemem tutaj jest brak rozliczeń. Tak na prawdę nikt nie wie, na czym stoimy. Ile jest, ile brakuje. Czy tymczas nadal potrzebny, czy raczej nie. Jeśli potrzebny - to czy zbierać stałe deklaracje, czy odpuszczać. Wiem, że to wcale nie jest łatwe, ale czasami się udaje... Wierzę, że do Promyczka szczęście się wreszcie kiedyś uśmiechnie... I wiem, że łatwo pisać, trudniej zrobić. Mam nadzieję, że się nie obrazicie...
martka1982 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Coś Ty, nikt się nie obraża. Schronisko podliczy ile zostało wydane i jak tylko dotrze do mnie ta informacja, to napiszę. Gdy Karola wpisze sumy z lipca i sierpnia będzie wiadomo ile tego było. Wiem,że wpłaty na Promyczka ustały około połowy sierpnia. Od tamtej pory nie ma wpłat. Myślę,że pieniądze byśmy uzbierali, gdyby były perspektywy na dt ale taki, w którym mógłby zostać tyle ile będzie trzeba. Karola, zrób rozliczenie w weekend, pliz. Marta mówiła dzisiaj,że przesyłała Ci wyciągi z lipca i sierpnia.
Karolcia_ko5 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 martka1982 napisał(a):Coś Ty, nikt się nie obraża. Schronisko podliczy ile zostało wydane i jak tylko dotrze do mnie ta informacja, to napiszę. Gdy Karola wpisze sumy z lipca i sierpnia będzie wiadomo ile tego było. Wiem,że wpłaty na Promyczka ustały około połowy sierpnia. Od tamtej pory nie ma wpłat. Myślę,że pieniądze byśmy uzbierali, gdyby były perspektywy na dt ale taki, w którym mógłby zostać tyle ile będzie trzeba. Karola, zrób rozliczenie w weekend, pliz. Marta mówiła dzisiaj,że przesyłała Ci wyciągi z lipca i sierpnia. hej. Ostatni wyciąg jaki dostałam do z 14 sierpnia jest tam opłata za aukcję allegro.. ja o tym pamiętam. Miało być podliczone wszystko, ja o tym mówiłam. Muszę przypomnieć się w takim razie..
martka1982 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):hej. Ostatni wyciąg jaki dostałam do z 14 sierpnia jest tam opłata za aukcję allegro.. ja o tym pamiętam. Miało być podliczone wszystko, ja o tym mówiłam. Muszę przypomnieć się w takim razie.. ok, to jak masz z lipca i do połowy sierpnia to uaktualnij w pierwszym wątku, bo tam ostatnie rozliczenie jest z 30 czerwca.
Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 DT bardzo by się Promysiowi przydał... nie możemy pozwolić, żeby o nim zapomniano :shake: Dzielne psisko... tak się stara...
Karolcia_ko5 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 martka1982 napisał(a):ok, to jak masz z lipca i do połowy sierpnia to uaktualnij w pierwszym wątku, bo tam ostatnie rozliczenie jest z 30 czerwca. Na swoim emailu nie mam z lipca.. sprawdze jeszcze ale nie widziałam..
Karolcia_ko5 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A nie jest.. chwila zarz to zrobę. Nie widziałam tego emialu... :roll:
Karolcia_ko5 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dobra zobaczcie teraz, uaktualniłam. Zrobiłam błąd bo źle spojrzałam myślałam że czerwiec to 7 miesiąc w roku i jak zobaczyłam wyciągi z 07 to myśląć że znów otrzymałam czerwiec nie zrobiłam bo już wcześniej zrobiłam... a to był lipiec.. soryyy :diabloti:
martka1982 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 2411zł, to wszystkie wpłaty. teraz czekamy na informację ile schronisko dotychczas zapłaciło rehabilitantowi.
Recommended Posts