Jump to content
Dogomania

Imienny dla psa, o którym niewiele wiadomo, ale to, co wiadomo woła głośno o POMOC! :( Zajrzyjcie proszę, uratujmy kolejne sponiewierane psie istnienie.. Do 1 X g. 23.00 - Psiaczek ma na imię Agat! :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.09.2022 o 15:57, Ellig napisał:

Dzien dobry, cegiełke za 10 zł poproszę.

Dziękuję pięknie Elu! 😘🌻

Rozumiem, że też nie chcesz zamęczać głowy kombinowaniem nad imionami 😉

• Like 1
Posted
Dnia 26.09.2022 o 16:01, agat21 napisał:

Dziękuję pięknie Elu! 😘🌻

Rozumiem, że też nie chcesz zamęczać głowy kombinowaniem nad imionami 😉

Oj tak 🧐głowa mi pęka.

Dziękuję bardzo. 

Posted
Dnia 26.09.2022 o 23:01, elik napisał:

Kolorowych snów      1033578453_kolorowychsnwdobranoc.jpg.b503e70c38413f97eec4f2578482de3c.jpg

Dziekuję pięknie, ale kocica mnie obudziła i sny poszły się bujać. Zresztą chyba niestety mimo pieknych życzeń nie były kolorowe, bo przed snem przeczytałam niestety o sprawie sądowej, jaką mieli porządni wrażliwi ludzie, bo śmieli zwrócić uwagę zwyrolom ze strzelbami, żeby nie zabijali ptaków w okresie lęgowym ochronnym i to na tych ludzi własnym prywatnym terenie przy domu. Psychopaci ze strzelbami pozwali ich za zakłocanie polowanie i żądali po pół roku kary bezwzględnego więzienia. Dacie wiarę?? Sąd tych ludzi skazał i dał im co prawda kary w zawieszeniu za znikomą szkodliwość czynu, ale jednak skazał. Bo od kilku lat wedle zmienionego prawa (sic!) "utrudnianie" polowania jest nawet nie wykroczeniem, tylko przestępstwem. To jest chore w jaki kraj zmieniła się przez ostatnie lata Polska. Nigdy nie była to kraina doskonała, ale to co teraz się dzieje, to jakieś kuriozum. 

• Like 2
Posted
Dnia 27.09.2022 o 02:49, agat21 napisał:

Dziekuję pięknie, ale kocica mnie obudziła i sny poszły się bujać. Zresztą chyba niestety mimo pieknych życzeń nie były kolorowe, bo przed snem przeczytałam niestety o sprawie sądowej, jaką mieli porządni wrażliwi ludzie, bo śmieli zwrócić uwagę zwyrolom ze strzelbami, żeby nie zabijali ptaków w okresie lęgowym ochronnym i to na tych ludzi własnym prywatnym terenie przy domu. Psychopaci ze strzelbami pozwali ich za zakłocanie polowanie i żądali po pół roku kary bezwzględnego więzienia. Dacie wiarę?? Sąd tych ludzi skazał i dał im co prawda kary w zawieszeniu za znikomą szkodliwość czynu, ale jednak skazał. Bo od kilku lat wedle zmienionego prawa (sic!) "utrudnianie" polowania jest nawet nie wykroczeniem, tylko przestępstwem. To jest chore w jaki kraj zmieniła się przez ostatnie lata Polska. Nigdy nie była to kraina doskonała, ale to co teraz się dzieje, to jakieś kuriozum. 

Takie "perełki" można znaleźć nie tylko w sądownictwie, ale prawie w każdej dziedzinie życia. Nie mieści się w głowie, że sąd poparł te bestialskie praktyki  😖
Normalnym ludziom coraz trudniej żyje się w tym kraju  
 😒                        

Posted
Dnia 24.09.2022 o 18:48, agat21 napisał:

Tradycyjnie zacznę sama. Patrzę na nieszczęśnika, patrzę. I chyba to Feluś jest.

A mnie się wydaje, że to Karmel jest i proszę 10 głosów na Karmel.

• Like 3
Posted
Dnia 27.09.2022 o 09:36, Grażka123 napisał:

A mnie się wydaje, że to Karmel jest i proszę 10 głosów na Karmel.

Dzięki za głosy! 🤗🌻 Karmel to również może być 😉 Nie upieram się przy Felusiu 😄

Posted
Dnia 29.09.2022 o 07:28, Ellig napisał:

Dzień dobry I zapraszam. 

Dzień dobry! Dzięki za zaglądanie. 🙂 Mam prośbę o dalsze zaglądanie przez najbliższe dni i podrzucanie, bo będę wyjechana.