Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.05.2022 o 20:39, Ellig napisał:

Widzę,  że Tysia ma dużo ogłoszeń,  ale jeżeli nadal będą potrzebne to się zgłaszam do pomocy. 

To może poprosimy na Wrocław?

Ja zaraz zbiorę wszystko na 1 stronę.

Posted

Dzisiaj dzwoniła pani Marta z Bytomia w sprawie adopcji Tusi - rodzice i dwoje nastoletnich dzieci, w domu kot i królik, wakacje z psem; na tym samym pietrze mieszka  pani Marty mama, pomaga przy zwierzakach w razie potrzeby.

Tylko to 3 piętro w bloku, a Tusia te łapcie ma króciutkie...

Ankietę wysłałam, bo bardzo dobrze rozmawiało mi się z panią, ale Tusi to chyba tam nie damy...

Posted
Dnia 30.05.2022 o 22:43, agat21 napisał:

Fajnie brzmi. A nosić jej nie mogą? Nie jest duża.. Szkoda rezygnować z fajnych ludzi z powodu schodów. 

Jest spora, waży 11 kg. Jest dluga, masywna i wątpię czy kobieta lub dzieciaki nosiłyby ja na rękach min. 3 razy dziennie trzy piętra na dol i do góry i tak kilkanaście lat.  W swoim ogłoszeniu zaznaczyłam, że ze względu na budowę nie nadaje się do mieszkania na wyższych pietrach bez windy. To akurat byłby dom idealny dla Wolfika, ale jego niestety nikt fajny jak dotąd nie wypatruje.

Posted
Dnia 27.05.2022 o 13:06, limonka80 napisał:

Stan konta na 27.06.2022r.     :                     814 zł

rachunek za hotelowanie V nr 40/2022        - 465 zł

wyróżnienie ogłoszenia                                  - 10 zł

stan konta na 31. 05.22r.                                    + 339 zł

Posted
Dnia 30.05.2022 o 21:23, Tola napisał:

To może poprosimy na Wrocław?

Ja zaraz zbiorę wszystko na 1 stronę.

Już robię na Wrocław.

• Like 1
Posted
Dnia 30.05.2022 o 22:27, Tola napisał:

Dzisiaj dzwoniła pani Marta z Bytomia w sprawie adopcji Tusi - rodzice i dwoje nastoletnich dzieci, w domu kot i królik, wakacje z psem; na tym samym pietrze mieszka  pani Marty mama, pomaga przy zwierzakach w razie potrzeby.

Tylko to 3 piętro w bloku, a Tusia te łapcie ma króciutkie...

Ankietę wysłałam, bo bardzo dobrze rozmawiało mi się z panią, ale Tusi to chyba tam nie damy...

Dnia 31.05.2022 o 07:33, Jaaga napisał:

Jest spora, waży 11 kg. Jest dluga, masywna i wątpię czy kobieta lub dzieciaki nosiłyby ja na rękach min. 3 razy dziennie trzy piętra na dol i do góry i tak kilkanaście lat.  W swoim ogłoszeniu zaznaczyłam, że ze względu na budowę nie nadaje się do mieszkania na wyższych pietrach bez windy. To akurat byłby dom idealny dla Wolfika, ale jego niestety nikt fajny jak dotąd nie wypatruje.

To może zaproponować Wolfika?

Posted

Dzisiaj miałam parę zapytań o Tusię, sunia podoba się. Pani z Bytomia z 3 piętra chyba zrezygnowała, bo miała zadzwonić do Jagny  umówić się na wizytę no i cisza. Dzisiaj miałam kolejne zapytanie z Gliwic, podobna rodzina z dwójką nastolatków, parter; pani nawet dzwoniła do Jagny, ale wahali się pomiędzy Tusią, a jamnikiem z hodowli. Dzwoniła też kobieta z Katowic, chciała Tusię dla swojej babci na wieś. No i dzwoniła para z Katowic, pytali o Tusię i Karolcię ( już w domu we Wrocławiu), potem zobaczyli też w moich ogłoszeniach Wolfika; rozmawiali z Jagną, umówili się dzisiaj na odwiedziny ze swoim psem no i na miejscu zauroczył ich Wolfik. Byli też  na spacerze z Tusiá i jestem z dziewczynki dumna, bo dzielnie pomaszerowała na smyczy🙂 

• Like 2
Posted
Dnia 1.06.2022 o 18:25, Tyśka) napisał:

Jeśli jutro wizyta dla Wolfika wypadnie pozytywnie i będzie miał dom to podmienię jego ogłoszenie na Tusię. Jest promowane do 09.06. Będzie na Kraków.

zaciskam mocno, mocno kciuki, niech się wreszcie i Wolfikowi poszczęści!!! 

chętnie się przyłączę do ogłaszania Tusi, jeśli potrzebne jeszcze ogłoszenia, tylko na jakie miasto?

Posted
Dnia 1.06.2022 o 21:35, limonka80 napisał:

stan konta na 01.06.22r. : +  369 zł

Nesiowata stała za VI         -  10 zł

Mruczka stała za VI            -  50 zł

stan konta na 03.06.22r.  :  + 429 zł

Posted

Ogromne kciuki za Wolfika, żeby Państwo go adoptowali i za Tusieńkę, żeby znalazła bardzo dobrych ludzi. Cieszę się, że jest nią zainteresowanie, i wcale się nie dziwię, bo jest przecież przeurocza 😁🤩

• Like 1
Posted
Dnia 9.06.2022 o 10:21, agat21 napisał:

Ogromne kciuki za Wolfika, żeby Państwo go adoptowali i za Tusieńkę, żeby znalazła bardzo dobrych ludzi. Cieszę się, że jest nią zainteresowanie, i wcale się nie dziwię, bo jest przecież przeurocza 😁🤩

Wolfik już szczęśliwy, teraz czekamy, żeby i Tusi się poszczęściło

• Like 1