Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tusia robi postępy. Do przedwczoraj nie było mowy o tym, żeby weszla do domu. Po nieudanych próbach złapania jej, poddalam się i zostawiłam ją kiedy wypuściłam duże psy (bez Andżeli). To pomogło. Tusia od razu sama chciala wejść do domu i już dwa dni samodzielnie schodzi i wchodzi zarówno do domu, jak i po schodach w domu na piętro. Jest pod drzwiami razem z moimi cavalierkami. Podchodzi do mnie pogłaskać się i zrobila się bardziej żywiołowa. Ma jak zwykle poważny wyraz pyszczka, ale zachowanie juz beztroskiego psa 🙂

• Like 7
Posted
Dnia 26.04.2022 o 22:51, agat21 napisał:

A mnie bardzo się podobają Tusine łapiny 🤩 Jak mawia anecik - ludwiczki! 😁

mnie calutka Tusia sie podoba, zwłaszcza spojrzenie ❤️ 

• Like 2
  • Tola changed the title to Tusia z lasu, a może z łąk ma rok, a już tyle doświadczeń, że mogłaby nimi obdarzyć parę psów. Teraz jest wśród swoich i wierzymy, że już zawsze będzie dobrze!
Posted
Dnia 27.04.2022 o 08:41, Jaaga napisał:

Tusia robi postępy. Do przedwczoraj nie było mowy o tym, żeby weszla do domu. Po nieudanych próbach złapania jej, poddalam się i zostawiłam ją kiedy wypuściłam duże psy (bez Andżeli). To pomogło. Tusia od razu sama chciala wejść do domu i już dwa dni samodzielnie schodzi i wchodzi zarówno do domu, jak i po schodach w domu na piętro. Jest pod drzwiami razem z moimi cavalierkami. Podchodzi do mnie pogłaskać się i zrobila się bardziej żywiołowa.

Moja mądra dziewczynka, wiedziałam że błyskawicznie się wszystkiego nauczy.

• Like 1
Posted
Dnia 27.04.2022 o 08:41, Jaaga napisał:

Tusia robi postępy. Do przedwczoraj nie było mowy o tym, żeby weszla do domu. Po nieudanych próbach złapania jej, poddalam się i zostawiłam ją kiedy wypuściłam duże psy (bez Andżeli). To pomogło. Tusia od razu sama chciala wejść do domu i już dwa dni samodzielnie schodzi i wchodzi zarówno do domu, jak i po schodach w domu na piętro. Jest pod drzwiami razem z moimi cavalierkami. Podchodzi do mnie pogłaskać się i zrobila się bardziej żywiołowa. Ma jak zwykle poważny wyraz pyszczka, ale zachowanie juz beztroskiego psa 🙂

❤️ ❤️ ❤️ 

Posted

Ja tez trzymam mocno, aby wszystko było dobrze, tyle nowego  w ostatnim czasie przed sunią, na pewno kolejny stres...

Trzymaj się kochana paróweczko!

Posted

Na koncie fundacji są wpłaty dla Tusi, bardzo dziękujemy serce-ruchomy-obrazek-0641.gif

50 zł - MikAga  - deklaracja stała (20.04.)serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

250 zł - DS szczeniaka Kimbo (25.04.) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

100 zł - Czetka (26.04.) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

Posted

Przelewam na konto limonki 280 zł z bazarku imiennego, limonka dołoży swoje 95 i bystra i piękna Tusia będzie miała 375 zł 🙂

Bardzo Wam dziękuję 😀🌼

Limonko, potwierdź, proszę, jak dojdzie.

Posted
Dnia 1.05.2022 o 21:17, agat21 napisał:

Przelewam na konto limonki 280 zł z bazarku imiennego, limonka dołoży swoje 95 i bystra i piękna Tusia będzie miała 375 zł 🙂

Bardzo Wam dziękuję 😀🌼

Limonko, potwierdź, proszę, jak dojdzie.

Potwierdzam - na moim koncie jest 280 zł z bazarku, dokładam moje 95 zł i moja trojga imion Bystra Piękna Tusia jest bogatsza o 375 zł 🙂

Bardzo wszystkim dziękuję 🙂 

• Like 1
Posted
Dnia 2.05.2022 o 15:04, limonka80 napisał:

Agat21 bazarek imienny  - 375 zł

stan konta na 02.05.2022r. - 575 zł

Żeby nasza księgowa taka była 😉

Posted
Dnia 2.05.2022 o 15:15, Jaaga napisał:

Żeby nasza księgowa taka była 😉

Dzięki, skarbnikowanie to dla mnie wciąż nowość, więc nadrabiam pilnością 🙂

Moja kochana babcia mówiła : ordnung muss sein, vor allem in geld 🙂