Jump to content
Dogomania

DYLAN za TM : ( Zmiana planów. Inny Rudy, duży i baardzo chory. Pewnie tak musiało być. Proszę o pomoc, to jeszcze pożyje, może i trawę powącha i potarza się radośnie. Proszę. Ma na imię DYLAN : )

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.04.2023 o 22:52, Aska7 napisał:

Jest przeuroczy 🙂

Dokładnie 😍. To najukochańszy pies, ideał. Jutro zmienię zdjęcia w ogloszeniu. 

Posted

Zauważyłam, że niektórzy wpłacają kasę dla Dylana na konto Fundacji. Od kwietnia tez będę wpłacała swoje deklaracje dla Zewa, Dylana i Greya na konto ZEA. Dzisiaj zrobiłam pierwszy przelew, a w tytule przelewu wpisałam "Darowizna na cele statutowe 30 zł - Zew, 10 zł - Dylan, 10 zł - Grey"

Posted
Dnia 12.04.2023 o 12:24, mgog napisał:

Czy mogę prosić o konto fundacji to też tak zrobię ze stałą dla Dylana, Drugiego i Pimpka.

Konto: 97 2030 0045 1110 0000 0200 1700
BNP Paribas

Zamojska Fundacja dla Zwierząt i Środowiska

Posted

Kolejny facet na dogo, który nam młodnieje. Ilekroć patrzę na Dylana to przypominam sobie, że wet chciał go uśpić. Jaaga - wykonałaś niesamowitą pracę. 

• Like 1
Posted
Dnia 16.04.2023 o 17:51, Jaaga napisał:

Kiedy zmniejszałam zdjecia, doszłam do wniosku, że chyba mam słabość do tego psa

No nie da się ukryć 😁

Ale nie dziwię się . Jest cudny 😍😘

• Like 1
Posted
Dnia 16.04.2023 o 17:58, Jo37 napisał:

Kolejny facet na dogo, który nam młodnieje. Ilekroć patrzę na Dylana to przypominam sobie, że wet chciał go uśpić. Jaaga - wykonałaś niesamowitą pracę. 

Dziękuję  za miłe słowa. Cieszę się,  że udało się go wtedy postawić na łapy, odkarmić  i ogólnie polepszyć jego kondycję.  Biorąc pod uwagę problemy z kręgosłupem i powiększone serce,  to jest niesamowity w swojej żywotności. Jedynie na zdjęciach dziś widać,  że o ile na początku wyprawy stał na prościutkich łapach, to pod koniec tylne juz mu się uginały. Linda była zdziwiona tempem, bo ona zasuwa przez las jak ukrainski pocisk, a dziś tempo wyznaczał Dylan. Jednak szedł rowno, ani razu nie usiadł czy nie położył się, choć mu to ułatwialiśmy przystankami. Co najwyżej tylko głowę opierał i przytulał.

Jest niesamowity i zawsze robi wrażenie na ludziach. Dziś chciał koniecznie przywitać się z mijanymi ludźmi,  ale oni jakoś zachowywali dystans, bo niestety, choć to duży miś, to ma wygląd zakapiora. 

Ostatnio zadziwił pana od Balbinki, bo zapomnieliśmy go zdjąć z klatki, na której spał kiedy przyjechali i jak sie obudził i na niej stanął, to uszami sięgał pod sufit 😆 Pan był pod wrażeniem jego rozmiaru i powiedział, że na zdjęciach nie wydaje się taki duży. 

• Like 2
Posted

Rozliczenie za kwiecień: 124,46 zł zwrot za karmę. 420 zł hotelowanie będzie na fakturę na ZEA. Faktura papierowa poszła do księgowej, więc dowód zakupu z Allegro wstawiam

IMG_20230430_133108.jpg