DorkaWD Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='ariss']http://images47.fotosik.pl/174/c01762b2f9d376e6med.jpg jak minka grzecznego,niewinnego dziecka:evil_lol: Bo to jeszcze dziecko i w dodatku grzeczne i niewinne (chwilami ;)) [quote name='eria']skubane się pławią nad tą samą rzeką co my w sobotę :evil_lol: ale by było spotkanie jakbyśmy się tak przypadkowo natknęły na siebie:cool3: eria, nie przypominaj mi nawet o tym, że byłaś w sobotę, my byłyśmy w niedzielę. A no byłoby spotkanie, ale nie było :placz: Pandzia łapkami szybko przebierała i prąd jej nie straszny był ;-) Quote
mimi_91 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 wodna nimfa:loveu::loveu: http://images47.fotosik.pl/174/6a449f6b489000f1.jpg hihi pora na przytulanie:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Darianna Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 jaki słodki Pandzisz w wodzie :) i jak fajnie się na Pańcię gramoli ;) Quote
Illusion Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Super te wodne fotki :loveu:. Też bym tak ze swoim psem popływała, jakbym umiała :evil_lol:. Quote
DorkaWD Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Darianna']jaki słodki Pandzisz w wodzie :) i jak fajnie się na Pańcię gramoli ;) Taaa.... a jakie ja mam teraz plecy zdrapane :angryy: RCookie, jak będziesz się topić to Tosiek Cię uratuje :lol: mimi_91, jak sytuacja się rozwija? Niedługo chyba będziesz w odwiedziny szła do dzieciaczków... Który klusek, wiesz już? Aaaaa... skąd jesteś? Bo wypadałoby poznać nasze futra, wszak to kuzynostwo :loveu: Quote
mimi_91 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='DorkaWD'] mimi_91, jak sytuacja się rozwija? Niedługo chyba będziesz w odwiedziny szła do dzieciaczków... Który klusek, wiesz już? Aaaaa... skąd jesteś? Bo wypadałoby poznać nasze futra, wszak to kuzynostwo :loveu: Poznać się oczywiście muszą z tym, że z regularnych wspólnych spacerów to raczej nici:placz: jestem z okolic Mielca w podkarpackim, więc do Was mam trochę daleko:mad::cool1:( choć nie aż tak żeby nie dało się przyjechać:evil_lol:) Co do odwiedzin to ja bym już chciała jechać, ale ogólnie stwierdzono, że lepiej poczekać aż maluchy będą bardziej kontaktowe:lol: Co do tego który maluszek będzie mój to jeszcze nie wiadomo. Szczeniaczki są wszystkie cudowne ( tyle kolorków):loveu: brązowa suczka zostaje w hodowli i jeszcze jeden szczeniaczek idzie do właścicielki reproduktora za krycie;) i dopiero kiedy właścicielka repa się określi, którego maluszka bierze to ja się dowiem, który jest mój:multi: Muszę więc uzbroić się w cierpliwość i podziwiać maleństwa na fotach:oops::lol: Ogólnie uważam, że każdy Birduś jest wspaniały:loveu: Ile Panda miała jak ją pierwszy raz odwiedziłaś?? Quote
Ewcia38 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu:ona jeszcze słodsza się wydaje niz ostatnio:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
DorkaWD Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='mimi_91'] Muszę więc uzbroić się w cierpliwość i podziwiać maleństwa na fotach:oops::lol: Ogólnie uważam, że każdy Birduś jest wspaniały:loveu: To teraz najtrudniejsza część przed Wami - wytrzymać do odwiedzin a potem jeszcze trudniej wytrzymać do odbioru :lol: Oczywiście, że każdy pierdołek-birdołek jest wspaniały :loveu: Ale gdy już wiesz który jest Twój to ten i tylko ten jest najwspanialszy :lol: [quote name='mimi_91']Ile Panda miała jak ją pierwszy raz odwiedziłaś?? Z tego co pamiętam to miała miesiąc gdy ją odwiedziliśmy... Byliśmy u niej tylko raz (choć była tak blisko), przy niemowlaku nie miałam czasu na ciągłe odwiedziny :oops: Kasia od Skrawka chyba trzy lub nawet cztery razy była i zdawała mi relację o tym jaki z Pandziszy jest łobuz (byłam przerażona, że taki łobuz domnie trafi :roll:) Ewcia, "wydaje" to dobre słowo :diabloti: A na poważnie, to chyba obie nie byłyśmy zbyt zadowolone z tego wypadu nad rzekę... Pojechaliśmy ze znajomymi i ich psiakiem, by Pandzisz miała towarzystwo :loveu: Ale oglądanie przez cały dzień znerwicowanego DONka co minutę szarpanego kolczatką i słuchanie komend "noga", leżeć" wydawanych z wściekłością w głosie bynajmniej do przyjemności zaliczyć nie można :roll: No więc jest problem... Znajomi nam się wykruszają :evil_lol: Musimy mieć znajomych z dziećmi (by Malwa miała się z kim bawić) z psem (by Pandzia miała towarzystwo) i z podobnym światopoglądem do naszego :diabloti: Ostatnie jest najtrudniejsze :evil_lol: Quote
Darianna Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 to jaki to egzotyczny światopogląd macie? ;) Quote
DorkaWD Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 No chyba nawet nie egzotyczny a jakiś kosmiczny :diabloti: Skoro burek na kolczatce nie chodzi :oops: Quote
mimi_91 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 DorkaWD napisał(a):To teraz najtrudniejsza część przed Wami - wytrzymać do odwiedzin a potem jeszcze trudniej wytrzymać do odbioru :lol: Oczywiście, że każdy pierdołek-birdołek jest wspaniały :loveu: Ale gdy już wiesz który jest Twój to ten i tylko ten jest najwspanialszy :lol: Na pewno masz rację, ale mi na razie tylko czekanie pozostaję:oops:( mam nadzieję, że już niedługo:lol:) DorkaWD napisał(a):Z tego co pamiętam to miała miesiąc gdy ją odwiedziliśmy... Byliśmy u niej tylko raz (choć była tak blisko), przy niemowlaku nie miałam czasu na ciągłe odwiedziny :oops: Kasia od Skrawka chyba trzy lub nawet cztery razy była i zdawała mi relację o tym jaki z Pandziszy jest łobuz (byłam przerażona, że taki łobuz domnie trafi :roll:) Ja pewnie też tylko raz dam rady szczeniaczki odwiedzić:placz:( trochę daleko mam żeby ciągle jeździć:mad:) ja się będę musiała zadowolić opowieściami o maluszkach hodowcy;) mam nadzieję, że będzie ich dużo:evil_lol: DorkaWD napisał(a):No więc jest problem... Znajomi nam się wykruszają :evil_lol: Musimy mieć znajomych z dziećmi (by Malwa miała się z kim bawić) z psem (by Pandzia miała towarzystwo) i z podobnym światopoglądem do naszego :diabloti: Ostatnie jest najtrudniejsze :evil_lol: Duże macie wymagania:evil_lol: Pandzia pewni ma trochę mniejsze:evil_lol: Quote
Darianna Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sa, to byśmy się dogadali ;) tyle że my dzieci nie mamy, ale to do nadrobienia :P Quote
DorkaWD Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 mimi_91, eee tam duże :eviltong: Jak chce się mieć chwilkę spokoju to trzeba zorganizować dziecku czas - najlepiej drugie dziecko (czyjeś!). Czy Pandzia ma wymagania? Myślę, że tak :lol: Dla niej wypad z psem który zaczyna mieć problemy psychiczne to też nie przyjemność :roll: (wiem, że to nie wina tego psa) Darianna, starasz się o fasolinkę? :razz: Quote
eria Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ciężko z odpowiednim towarzystwem... Ja mam nawet sporo psich znajomych na moich polach/łąkach (zwłaszcza teraz po śmierci misia :( nie muszę unikać psich samców i grono się powiększyło) ale właściciele to generalnie emeryci :evil_lol: ludzie w moim wieku z psami nie chodzą :roll: - smutna prawda. Quote
aina155 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No wlasnie :roll: Na swojej lace mam tylko jedna dziewczyne, ktora przychodzi z psem. Dodajmy, ze to jest dziewczyna, ktora sama zarazilam pasja do psow. Poza tym sami starsi, o dziwacznych pogladach dotyczacych wychowania psiakow. Brakuje mi towarzystwa i psow chetnych do zabawy z Fionowata. Quote
Ewcia38 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='aina155']No wlasnie :roll: Na swojej lace mam tylko jedna dziewczyne, ktora przychodzi z psem. Dodajmy, ze to jest dziewczyna, ktora sama zarazilam pasja do psow. Poza tym sami starsi, o dziwacznych pogladach dotyczacych wychowania psiakow. Brakuje mi towarzystwa i psow chetnych do zabawy z Fionowata. No własnie dlatego mam dwa psy.Bez łaski o niczyje towarzystwo nie musimy się prosić:eviltong:a jak się ktoś dołączy to nie ma problemu,tylko wtedy moje futra zachowują się jak wilcze stado..jedna zagania ,druga dobija:evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 http://images47.fotosik.pl/174/c01762b2f9d376e6.jpg :loveu::loveu::loveu: http://images47.fotosik.pl/174/6a449f6b489000f1.jpg To jest świetne :multi: Quote
DorkaWD Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Pamiętacie jak kiedyś (miesiąc temu lub więcej) wykąpałam Pandziocha i na następny dzień poszłam z nią w odwiedziny do Fafika i... gadzina wlazła do starej wanny z gnojówką? Więc... wczoraj była powtórka z rozrywki :angryy: We wtorek wykąpałam i wyczesałam (nudziło mi się, bo dogo nie było :evil_lol:) i w środę poszłam w odwiedziny do Fafika i... było ciap,ciap w gnojówce Tzn nie do końca, bo jak ją przyłapałam, że wchodzi to dałam "fe" i zrobiłam fotkę :loveu: Tylko przednie łapki i brzuszek ucierpiały na ciapaniu ;) Co ładniejsze? Kwiat dzikiej róży Czy oczko Pandzi? Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Lepszego zdjęcia nigdy nie widziałam :turn-l: Quote
aina155 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ania! napisał(a):Lepszego zdjęcia nigdy nie widziałam :turn-l: Ja tez, jest cudne :evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Super fotki ..w wanience rewelka ,a to jedno zdjęcie pozwoliłam sobie zmodyfikować ,bo cudne jest:loveu::loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jak to co ładniejsze? Pewnie, że oczko :loveu: Ewa, świetne :multi: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Trzymam kciuki, żeby zabieg minął bez problemów :thumbs: Quote
Recommended Posts