Jump to content
Dogomania

Cudna ma dom!!!! Zamieszka w Cieszynie!!!Cudna sunia odzyskuje wolność!!! Prosimy o wsparcie na utrzymanie suni w hoteliku!!!

Recommended Posts

Posted

Kochani darczyńcy na zakup kontenerków dla zwierzaków z Ukrainy!!

Rozmawiałam z Ellig i z Ewą Martą, które od pewnego czasu pomagają zwierzakom na Dworcach w Warszawie. Wiem, że kupują za własne pieniążki kontenerki, żwirek, karmę itp. Potrzeb ogrom!!

W naszym punkcie recepcyjnym w Zamościu względny spokój, bardzo mało uchodźców, sporadycznie piesek, kotek. Mam zapas kontenerków (8 sztuk)

Na koncie mam w tej chwili  575,00zł Pomyślałam, że trzeba się podzielić z dziewczynami, wesprzeć ich w zakupie kontenerków. 

Czy wyrażacie zgodę, aby pozostałą kwotę przesłać do Ellig i Ewy Marty?

• Like 2
Posted
Dnia 30.03.2022 o 08:58, Alaskan malamutte napisał:

Bardzo dziękuję!!!❤️

Przelałam kwotę 575zł na konto Ewy Marty

Bardzo Wam dziękujemy za wielką pomoc! Zakupimy za te pieniądze transporterki, kuwety, szelki i karmę dla zwierzaków. Damy znać ile na co poszło tu na wątku.

Tam na dworcu jest ciężko, ludzie boją się zaufać, mówią, że kot nie jadł 2-3 dni i na pewno nie zje. Nagle okazuje się, że podanie super smaczka na początek i potem podanie saszetki z wodą przez osobę, która nie jest tak zestresowana jak Ci ludzie powoduje, że zaczynają jeść. Czasami trzeba podać wodę strzykawką, bo kot nie pił i nie jadł 2 dni. Czasami trzeba przytulić człowieka.

Ja nadal uczę się obsługi kotów od znajomej Eluni. Radzę sobie z psami, ale koty to dla mnie niewiadoma. Przyglądam się osobie bardzo doświadczonej i mam nadzieję, że może nie tak dobrze jak ona, ale dam sobie sama radę. 

• Like 4
Posted

O Cudną zadzwonił pan z Warszawy, w wieku 68 lat. Oboje z żoną sa lekarzami, pracują i sunia zostawała by sam na ok 10 godz. Mieszkanie w bloku, z kotami.

Porozmawialam i podzìekowalam

To nie jest dom dla Cudnej. Poprzeczkę postawiłam bardzo wysoko. Będę wybrzydzać. 

Musi być to WOW!!

• Like 4
Posted
Dnia 30.03.2022 o 13:32, Alaskan malamutte napisał:

O Cudną zadzwonił pan z Warszawy, w wieku 68 lat. Oboje z żoną sa lekarzami, pracują i sunia zostawała by sam na ok 10 godz. Mieszkanie w bloku, z kotami.

To nie jest dom dla Cudnej. Poprzeczkę postawiłam bardzo wysoko. Będę wybrzydzać. 

Musi być to WOW!!

Popieram w 100%. Cudna musi mieć cudny dom 🙂

Posted
Dnia 30.03.2022 o 08:58, Alaskan malamutte napisał:

Bardzo dziękuję!!!❤️

Przelałam kwotę 575zł na konto Ewy Marty

Kasa do mnie dotarła! Bardzo serdecznie dziękujemy. Będziemy dawać znać na co poszły pieniądze 🙂

Posted
Dnia 30.03.2022 o 13:32, Alaskan malamutte napisał:

Musi być to WOW!!

I bardzo dobrze  😊

Posted
Dnia 31.03.2022 o 20:15, Alaskan malamutte napisał:

Bardzo proszę o ogłoszenie Cudnej na Opole i Katowice!!

Pliiiiis🙏

Zaraz zrobię na Katowice

• Like 1