Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.04.2023 o 21:33, Poker napisał:

LILU przekopała cały wątek i zanim podejmie decyzję to prosi o jeszcze parę informacji.

Jak Sabinka się odnosi do innych psów?  Czy oprócz opiekunki są inni domownicy i jak Sabinka się do nich zachowuje.

Dziękuję, widzę z tego, że jest nadzieja, nie ma - nie - na wstępie. Jutro porozumień się z DT i napiszę więcej. Dowiem się jak było po przyjeździe i jak teraz jak są nowe psiaki. Na dziś wieczór mam jeszcze zobowiązania służbowe. 

Domowników nie ma.

Posted
Dnia 26.04.2023 o 21:09, Poker napisał:

A może LILU i opiekunka Sabinki porozmawiałyby ze sobą?

Też o tym pomyślałam. To jutro się upewnię, że pani Ewa jest gotowa na to 🙂

Posted
Dnia 27.04.2023 o 09:53, Poker napisał:

Czekam na info.

Przepraszam wczoraj nie zdołałam porozumieć się z DT.

Tak jak należało przypuszczać pani Ewa chętnie opowie o Sabince. 

Widziałam, że Lilu zagląda na dogo choć się nie odzywa to może napiszę do niej PW oprócz tego że informacja będzie od Ciebie 

Posted
Dnia 29.04.2023 o 10:02, LILUtosi napisał:

Zaglądam i doczytuje jak mi się chwila znajdzie. 

Chcesz porozmawiać z opiekunką Sabinki przed podjęciem decyzji ?

Posted
Dnia 29.04.2023 o 13:18, jankamałpa napisał:

Mało teraz zaglądam na Dogo, a tu takie wiadomości. Kibicuję Sabince.

Na razie to tylko przymiarki, ale może ....

Posted

Jestem. Mam ostatnio niezły młyn dlatego uważam że nie bede miała teraz czasu na pracę z małą. Przed tym jak zadzwoniła Poker dałam zgodę na przyjęcie 14 psów z ukrainy. Psy częściowo mają już domy, u mnie mają tylko chwilową przystań. Po za tym powzięłam decyzję o dodatkowym dokształcaniu się w kierunku weterynarii i weekendy mam zajęte. Dlatego też mogłabym ja wziąć nie wcześniej niż na wakacje. 

• Like 1
Posted
Dnia 8.05.2023 o 11:54, LILUtosi napisał:

Jestem. Mam ostatnio niezły młyn dlatego uważam że nie bede miała teraz czasu na pracę z małą. Przed tym jak zadzwoniła Poker dałam zgodę na przyjęcie 14 psów z ukrainy. Psy częściowo mają już domy, u mnie mają tylko chwilową przystań. Po za tym powzięłam decyzję o dodatkowym dokształcaniu się w kierunku weterynarii i weekendy mam zajęte. Dlatego też mogłabym ja wziąć nie wcześniej niż na wakacje. 

To jest dobra wiadomość 🙂 Dzikusek Cię nie przeraził .

Na wakacje  czy to znaczy, że np. od 1 lipca

Posted

Bardzo się cieszę, że LILU się odezwała, bo nie mogłam się do niej dodzwonić.

Myślę, że nic się nie stanie jak sunia poczeka jeszcze trochę na zmianę miejscówki.

• Like 1
  • 2 weeks later...