Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted

Wizytę Muszkieter zniósł dzielnie. Nawet krew znowu oddał. Wyniki dziś jeszcze powinny być. Oby mocznik był niższy 🙏 Tak czy siak jeszcze jedną kroplówkę trzeba dać w domu. 

Posted
Dnia 28.11.2023 o 20:37, agat21 napisał:

Ufff.. Mocznik spadł znacząco, do 72. Kroplówki pomogły. Jutro zatem będzie można podać librellę i podreperować znowu trochę łapki. 🙂

Nareszcie jakaś dobra wiadomość.

Posted
Dnia 29.11.2023 o 11:41, agat21 napisał:

Co się tak patrzysz? Chciałaś moją miskę zajumać na stałe? 

IMG_20231129_113623.jpg

Pilnuj Guciu miski 🙂

Posted

Przelewam na konto Zea wszystkie deklaracje, jakie od Was otrzymałam na listopad + kwota z bazarku Nadziejki + kwota jaką otrzymałam od Mazowszanki i ze sprzedaży Jej przetworów + moją deklarację za listopad. Przelewam 706 zł.

Tolu, daj znać jaką fakturę otrzymałaś za listopad, bo dojdą jeszcze wizyty u weta i koszt leków, na razie jeszcze nie wiem ile tego finalnie będzie.

Posted

Po ostatnim zastrzyku librelli jest taka poprawa, że Guciuś lepiej chodzi, ale ze wstawaniem ma kłopot. Nie potrafi sam wstać. Gdy się przewróci trzeba mu pomóc. Czyli skuteczność leku jest trochę mniejsza. 

Posted

Dostałam od Mazowszanki słoiczki z Jej wspaniałymi przetworami. Kilkanaście udało mi się już zhandlować. Uzyskane 200 zł przeznaczam na zmniejszenie długu Guciusiowego. 

Posted

Komplet biżuetrii jaki dostałam od Mazowszanki i który był wystawiony na bazarku Elik i niestety się nie sprzedał, kupiła moja kuzynka za 150 zł. Przeznaczam tę kwotę na zmniejszenie długu Gucia.

image.jpeg.d61c63378c8ce65b69a0987a5ddb8b32.jpeg

Małgoś, bardzo bardzo jeszcze raz Ci dziękuję

image.png.e6223b42a55b151b28532e8d2e29493b.png

• Like 1
Posted
Dnia 1.12.2023 o 16:05, agat21 napisał:

Po ostatnim zastrzyku librelli jest taka poprawa, że Guciuś lepiej chodzi, ale ze wstawaniem ma kłopot. Nie potrafi sam wstać. Gdy się przewróci trzeba mu pomóc. Czyli skuteczność leku jest trochę mniejsza. 

Może i pogoda ma wpływ na trudności z wstawaniem.  Byle do wiosny  🙂 

Posted
Dnia 3.12.2023 o 22:29, Tola napisał:

Wpłata na konto Zea - 706 zł  agat21 30.11.)

Dziękuję za potwierdzenie. Ile w sumie Gucio ma kasy na koncie Zea? Czy wystarczy na opłacenie faktury?