Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 27.12.2021 o 14:06, Nadziejka napisał:

Zapraszam z calego serca na malutki kramik

Kramik dla cudnego Maro zakonczony rozliczam
  Joasiu Alaskan czy pieniazki na Twoje konto?

Posted

Dałam ich na wybieg i Suvi od razu się otworzyła, brakowało jej towarzystwa. Teraz wchodzi do drugiej budy, zeby sprawdzić, czy tam nie jest aby wygodniej. 

• Like 3
Posted
Dnia 8.01.2022 o 21:06, Tola napisał:

Ale podeszła z nimi do siatki

Podeszła i została, kiedy ja podeszłam. Nie uciekła.

Ostatnio czas spędzała w swojej budzie i mało wychodziła. Brakowało jej psich kompanów. Towarzystwo razem zamieszkało ostatnio. Maro i Andżela osobno nie chciały słyszć o budzie. Siedziały przyklejone do ogrodzenia. Teraz, kiedy są razem, to przeprosiły się z budą i idą do niej spać. Otwieram im w ciągu dnia zagrodę i wychodzą razem z Suvi. Co ciekawe, ona od razu leci do szopki szukać jajek, a "bliźniaki" nie załapały, o co chodzi.

Dziś były puszczone luzem, kiedy przyjechali  ludzie i zachowali się oboje bardzo grzecznie. 

• Like 2
Posted
Dnia 8.01.2022 o 22:05, Jaaga napisał:

Podeszła i została, kiedy ja podeszłam. Nie uciekła.

Ostatnio czas spędzała w swojej budzie i mało wychodziła. Brakowało jej psich kompanów. Towarzystwo razem zamieszkało ostatnio. Maro i Andżela osobno nie chciały słyszć o budzie. Siedziały przyklejone do ogrodzenia. Teraz, kiedy są razem, to przeprosiły się z budą i idą do niej spać. Otwieram im w ciągu dnia zagrodę i wychodzą razem z Suvi. Co ciekawe, ona od razu leci do szopki szukać jajek, a "bliźniaki" nie załapały, o co chodzi.

Dziś były puszczone luzem, kiedy przyjechali  ludzie i zachowali się oboje bardzo grzecznie. 

Bardzo cieszą te zdjęcia i dobre wieści ❤️ 

Posted
Dnia 8.01.2022 o 21:10, Aska7 napisał:

Ja też bym podeszła do kosmitów : )

I nikogo to nie dziwi 😉 Ty to jesteś Ty. Podeszłabyś do każdego, każdego przewozisz, przejeżdżasz całą Polskę wszerz i wzdłóż, żeby tylko psy dostały nowe życie.

Suvi ma to chyba po Tobie; charakterna i z własnym zdaniem, ale Maro to prawdziwy ciapciak. Czekam aż nabierze ciała i ruszamy z ogłoszeniami słodziaka.

Asiu, widziałaś mój post odnosnie karmy wysokoenergetycznej? Cos trzeba u niego podziałać, bo kupy po metronidazolu coraz lepsze, a je jak smok. Mogę sprawdzić aktualne promocje RC. Zeby szybko nadrobił, to nie wystarczy karma dla psów o normalnej wadze.

Posted
Dnia 10.01.2022 o 08:48, Aska7 napisał:

Czyli jakiej potrzebuje ?

Taką znalazłam. Czy jakąś lepszą ?

BOSCH-ENERGY-EXTRA-15KG.jpeg.jpg

Może lepiej Brit? Do Boscha nie jestem przekonana, moje po niej mają kiepskie kupy. Brit jest fajny. Kupowałam na odkarmienie RC wysokoenergetycznego i był dobry, tylko teraz nie mam go w promocji.

Posted
Dnia 10.01.2022 o 12:29, Aska7 napisał:

Brit Premium by Nature Adult Sport

Brit Fresh Dog Adult Active Duck

Brit Care Endurance Duck&Rice

???

Miałam tą  pierwszą, z serii premium. Ewentualniemogę zamówić:

Pro Energy 4800 20 kg

DODAJ DO ZAPOTRZEBOWANSpecial Price249,34 zł minus 5% rabatu.

Posted

Ja się aż tak nie znam. Spojrzałam na skład i ta zawartość popiołu mnie zawsze zastanawia 🙄.

Jest jeszcze Josera High Energy. Nie chodzi o cenę, bo one wszyskie mniej więcej w tej samej, ale o to co będzie najlepsze dla Maro.

Posted
Dnia 10.01.2022 o 13:10, Aska7 napisał:

Ja się aż tak nie znam. Spojrzałam na skład i ta zawartość popiołu mnie zawsze zastanawia 🙄.

Jest jeszcze Josera High Energy. Nie chodzi o cenę, bo one wszyskie mniej więcej w tej samej, ale o to co będzie najlepsze dla Maro.

RC mam przetestowany i Andrzej dostaje fioła jak go kupuję, bo uważa, że psom po nim d..y rozrywa, Brit sport kupowałam moim dużym psom. Josery wysokoenergetycznej nigdy nie miałam, ale z innych karm tej firmy byłam zadowolona. jesli możesz to zamów coklwiek o dużej dawce białka i tłuszczu. Są na wybiegu. 

Posted
Dnia 10.01.2022 o 17:01, Aska7 napisał:

Kupiłam Joserę. 

Dzięki Asiu. tu jedno ze zdjęć Maro, kiedy uznaje, że pora na posiłek. Mam lepsze, ale są za duże do wstawienia na dogo.

DSC07179 (1).JPG

• Like 7
Posted
Dnia 10.01.2022 o 17:08, Alaskan malamutte napisał:

Aska7, zrobię zwrot za karmę. Pusz jaka kwota

Jak dojdzie do Jagny to zrobisz. Tam będą jeszcze 4 puszki Rafi promocyjnie : )