Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 31.12.2021 o 17:59, Livka napisał:

Poproszę  2 cegiełki.

Mam nadzieję, że się nie spóźniłam ...

Oczywiście, że się nie spóźniłaś. Bardzo dziękuję za przybycie i pomoc bezdomniaczkom.

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158

• Like 1
Posted
Dnia 31.12.2021 o 17:27, bakusiowa napisał:

Kto się podejmie policzenia sprzedanych cegiełek?

Według moich wyliczeń to 123 cegiełki.

Obecnie 125 cegiełek. Kto sprawdzi czy dobrze policzyłam?

Posted
Dnia 31.12.2021 o 23:15, Radek napisał:

Teraz też mi tak wyszło. Lepiej nie będę liczył ponownie, bo znowu mi inaczej wyjdzie. 

Jednak wychodzi 124 cegiełki. Na kartce i w rozliczeniu w drugim poście. Może ktoś jeszcze przeliczy. 

Posted

Wszystkim osobom które tutaj były bardzo dziękuję za udział w bazarku. Jak zawsze można było na Was liczyć chociaż na początku miałam obawy co do rezultatów. Dzięki Wam sprzedaliśmy 124 cegiełki/ dla pewności trzeba jeszcze raz policzyć/. Dzięki cegiełkom sprzedanym na tym bazarku uda się się spłacić w lecznicy dość znaczną część długu. Jeszcze raz bardzo dziękuję wraz z Radziem dawniej szczebrzeszyniakiem który dzielnie pomagał w reklamie bazarku.

image.jpeg.46355cca4ad009b4cac851804655c617.jpeg

• Like 2
Posted

Drodzy przyjaciele szczebrzeszyniaków. Ogłaszam, że zmienia się wynik bazarku. Zaglądam dzisiaj na konto a tam niespodzianka. Na koncie wpłata od Figuni za 20 cegiełek.

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158

Figuniu, bardzo dziękuję za tak dużą pomoc.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 1.01.2022 o 00:04, bakusiowa napisał:

Wszystkim osobom które tutaj były bardzo dziękuję za udział w bazarku. Jak zawsze można było na Was liczyć chociaż na początku miałam obawy co do rezultatów. Dzięki Wam sprzedaliśmy 124 cegiełki/ dla pewności trzeba jeszcze raz policzyć/. Dzięki cegiełkom sprzedanym na tym bazarku uda się się spłacić w lecznicy dość znaczną część długu. Jeszcze raz bardzo dziękuję wraz z Radziem dawniej szczebrzeszyniakiem który dzielnie pomagał w reklamie bazarku.

image.jpeg.46355cca4ad009b4cac851804655c617.jpeg

Dołączam do podziękowań:)

Dziękuję bakusiowej za zrobienie tego bazarku:) pomoc kotkom ze Szczebrzeszyna:)

Wszystkim wpłacającym na dług bardzo serdecznie dziekuję:)

I zaglądającym nieustannie na bazarek,podrzucającym,bardzo dziekuję:)

9705e0cebbf93bb58.35033540.gif

• Upvote 1
Posted

Przepraszam za opóźnienie, nie wchodziłam na dogo i wyleciało mi zupełnie z głowy 😞 Dziś zrobiłam przelew za moją cegiełkę, za karę zapłaciłam podwójnie, czyli 20 zł.

• Like 1
Posted
Dnia 3.01.2022 o 15:17, Isiak napisał:

Przepraszam za opóźnienie, nie wchodziłam na dogo i wyleciało mi zupełnie z głowy 😞 Dziś zrobiłam przelew za moją cegiełkę, za karę zapłaciłam podwójnie, czyli 20 zł.

Skoro tak to zamieszczam dodatkową cegiełkę i bardzo dziękuję.

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0158

• Like 1