Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gazzy napisał(a):
Co u Alberta ? Nikt nic nie pisze ... :(

gazzy, to dogo tak działa, że wbić sie na niego graniczy z cudem. Właśnie taki cud stał się teraz:cool3: od prawie 3 dni byłam odcięta , inni pewnie mają te same problemy :mad: stąd to milczenie :roll:

Posted

marysia55 napisał(a):
gazzy, to dogo tak działa, że wbić sie na niego graniczy z cudem. Właśnie taki cud stał się teraz:cool3: od prawie 3 dni byłam odcięta , inni pewnie mają te same problemy :mad: stąd to milczenie :roll:

Dokładnie, ja od dwóch dni mam problemy, dziś się udało dopiero :roll:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Dopiero dziś udało mi się napisac coś na dogo...wywalało mnie cały czas...
nie mam niestety żadnych wieści o Albercie...nie mogłam sie do niego wybrać w weekend, postaram sie w tym tygodniu pojechać.

..Bo właśnie tak jest w schronie,że nie zawsze możemy do psa dojechać. Teraz są wakacje,ale niedługo się skończą...wolontariuszki wrócą do szkół, na uczelnie, do pracy....Szukajmy mu domu.
Erni znalazł dom, mieszkał kiedys z Albertem. Cuda się zdarzają!!:p

Posted

...może Majka nam napisze jak się czuje JEJ pies Albert. W pomoc Albertowi zaangazowanych jest dużo osób, więc przez szacunek do nich należałoby coś o nim napisać..Wątek Alberta jest niezakończony szczęśliwą adopcją... a co z rozliczeniem? Majka zapomniała wspomnieć ,że Albert pierwszy miesiąc ,czy dwa dostał gratis;)

Posted

=__Lara;Dokładnie, ja od dwóch dni mam problemy, dziś się udało dopiero :roll:

Cioteczki bez paniki, Dogo :mad::mad::mad:wariuje na calej lini ...nie mozna sie dostac na watki wlaczajac PW.:mad::mad:

:loveu::loveu:Lara, napisze po przyjezdzie do Polski teraz mam zapych:angryy::angryy: z pakowaniem..oczywiscie psow..:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

=coronaaj;Ja przelalam 125zl z na Allegro na Albercika... Jak dojda dajcie znac:cool1::cool1:

:cool3::cool3:Doszlo bo cos nie moge znalesc???;)
:mad:Dogo wariuje...:mad:

Posted

co jest grane????:angryy::angryy:

postanowiliście ukarać wszystkich brakiem wieści o Albercie???

czy tak trudno napisac pare słów jak sie czuje?? łatwo było pisac na poczatku posty co chwile z prosba o pomoc szczegolnie finansowa, a teraz jak Albercik zabezpieczony finansowo to przybrac taktyke ciężko urazonej nie wiadomo czym???

nie mówiąc o roliczeniach, których BRAK!!!!!!

Posted

Co sie dzieje z Albertem ,jaki jest jego stan skoro nie moze pojsc do swojego stalego domku ?Czy Albercik czeka na adopcje ,czy jest to pies Majka50 i nie szukamy dla niego DS ?

Posted

19 lipca czyli w niedziele dostałam wiadomość :
" Z Albertem lepiej. Zrobił wielką kupę;-), nareszcie dobrą i wcale się w niej nie wytarzał.
Domaga się jedzenia, karmię go 4 razy dziennie." Z tego wynika , że jest z nim lepiej. Nareszcie.

Posted

a jakie zalecenia dot. leczenia po wizycie wetów 17 lipca?

czy Albert jest na specjalistycznej karmie?

czy jest jakiś odzew z ogłoszeń? pojawiły się osoby zainteresowane adopcją Alberta?

Posted

Znajomi mojego szefa dzwonili wczoraj w sprawie adopcji Alberta ale otrzymali dpowiedz,ze Albert jest bardzo chory ,jest diagnozowany i na dzien dzisiejszy nie do adopcji.Proszac o kontakt do weta ktory zajmuje sie obecnie Albertem otrzymali odpowiedz od Majka50 ,ze z wetem to ona bedzie rozmawiac.Zostali potraktowani jak intruzi a nie jak osoby ktore chca dac dom staremu i choremu psu.

Posted

[quote name='baldek2']Znajomi mojego szefa dzwonili wczoraj w sprawie adopcji Alberta ale otrzymali dpowiedz,ze Albert jest bardzo chory ,jest diagnozowany i na dzien dzisiejszy nie do adopcji.Proszac o kontakt do weta ktory zajmuje sie obecnie Albertem otrzymali odpowiedz od Majka50 ,ze z wetem to ona bedzie rozmawiac.Zostali potraktowani jak intruzi a nie jak osoby ktore chca dac dom staremu i choremu psu.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
proszę o wyjaśnienie tej sytuacji !!!

jaka jest obecnie prowadzona diagnostyka psa?

czy Albert nie jest przewidziany do adopcji? po co w takim razie akcja ogłoszeniowa? wystarczy dalsze zbieranie kasy na "ciężko chorego" psa?

gdzie jest aktualne rozliczenie uwzględniające allegro w wysokości ponad 850zł ?

Posted

baldek2 napisał(a):
Znajomi mojego szefa dzwonili wczoraj w sprawie adopcji Alberta ale otrzymali dpowiedz,ze Albert jest bardzo chory ,jest diagnozowany i na dzien dzisiejszy nie do adopcji.Proszac o kontakt do weta ktory zajmuje sie obecnie Albertem otrzymali odpowiedz od Majka50 ,ze z wetem to ona bedzie rozmawiac.Zostali potraktowani jak intruzi a nie jak osoby ktore chca dac dom staremu i choremu psu.

Nie tylko ci ludzie chcieli adoptować Alberta i Majka o tym wie.Rozmawiano z Majką ,odpowiedź była podobna.W każdym razie ktokolwiek zadzwoni, dowie się,że pies jest bardzo chory,czeka go wózek ....
ja domyślam się o co chodzi.... Jest takie powiedzenie : "..że jak nie wiadomo o co chodzi ,to chodzi o ......;)"

Posted

Albert czuje się już znacznie lepiej. Dostaje leki.Bardzo dużo zjada. Jak otrzymam rachunki za leczenie i karmę specjalistyczną zostanie to wklejone na wątek.
Co do rozliczenia to jak tylko otrzymam rozliczenie miesięczne za lipiec z banku zostanie wszystko uaktualnione na pierwszej stronie tak jak do tej pory.

Posted

[quote name='baldek2']Znajomi mojego szefa dzwonili wczoraj w sprawie adopcji Alberta ale otrzymali dpowiedz,ze Albert jest bardzo chory ,jest diagnozowany i na dzien dzisiejszy nie do adopcji.Proszac o kontakt do weta ktory zajmuje sie obecnie Albertem otrzymali odpowiedz od Majka50 ,ze z wetem to ona bedzie rozmawiac.Zostali potraktowani jak intruzi a nie jak osoby ktore chca dac dom staremu i choremu psu.
Majka mozesz to wyjasnic??? Co to znaczy ze Albert jest nie do adopcji?? Dlaczego odradzasz ludziom adopcje Alberta rozmawiajac z Nimi jak z intruzami???

Posted

majka50 napisał(a):
Albert czuje się już znacznie lepiej. Dostaje leki.Bardzo dużo zjada. Jak otrzymam rachunki za leczenie i karmę specjalistyczną zostanie to wklejone na wątek.
Co do rozliczenia to jak tylko otrzymam rozliczenie miesięczne za lipiec z banku zostanie wszystko uaktualnione na pierwszej stronie tak jak do tej pory.

Majka ,Ty ciągle o pieniądzach...a my chcemy też wiedzieć jak najwięcej o Albercie.Ciężko Ci to zrozumieć,ze ludzie dlatego psa wspomagali ,bo jest dla nich ważny?? Lekceważysz ich !! Rozumiem ,że czujesz się panią sytuacji .... Tak się nie postępuje ,jeśli w gre wchodzą uczucia i czyjeś pieniądze.