Jump to content
Dogomania

Bo leczenie było za drogie...prawie jak lew...Wielki "Uszko" MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malenstwo kocha bawic sie piłeczka

i przytulac

na moj gust zarasta-nie ma łysiny na grzbiecie,ogonek juz szarawy,nie zaogniony i na pewno mniej lysy!

teraz czekamy na ladna pogode i tak go odchuchamy,ze ho-ho :multi:

Posted

Cudowny cudowny cudowny:loveu::loveu::loveu:
Pięknie przynosi piłeczkę żeby mu rzucać, a kiedy skacze na mnie przednimi łapami to o dziwo nie całym ciężarem ciała tylko tak żeby nie przewrócić.

Posted

Ok - to ja trwam w pogotowiu. Czekam tylko na sygnał kiedy. Na razie deklaruję zatem, że nie przed wtorkiem, bo będę przez te dni bez netu. Ale chyba do tego czasu nie odrośnie całkiem:shake:
Piękny pies - oby się do niego szczęście uśmiechnęło.
A przy okazji - jestem gotowa pomóc przy każdej akcji ogłoszeniowej. Wystarczy tylko sygnał.

Posted

dziekuje!!!!!! pieknie to zabrzmialo i nie omieszkam.Chcialabym miec 100% pewnosci,ze pies zarasta szybko i bezpowrotnie.Mysle ze za 2 tygodnie bedzie gotow.Zamieszkal na najlepszym z mozliwych wybiegow-przylegajacym do biura,stamtad blisko do smakołykow i ludzi.

Posted

prania nie było.Za to odrobina zabawy.Uszko osobe,ktora wchodzi na jego wybieg wita z patyczkiem w pysku i podaje do reki,aby mu rzucic.Wspaniały pies.Ktos,ktora go przygarnie,zakocha sie z miejsca w tym kudłaczu.

Posted

Nooooooo, dopiero dojrzałam pięknisia.

Brązowa - minusy jak piszesz czyli "dużość" i "nienajmłodszość" do dla mnie spełnienie podstawowych warunków żeby do niego zapałać. A jeszcze łagodna misiowatość, ha - to już sam miód. No i do tego piękny (to już warunek niekonieczny).

Taki rarytasik w schronie - zgroza.

Posted

Zgadza sie Zosiu,pies jest wspaniały.Staruszkiem nie jest,pozyje jeszcze,byle to nie były lata spedzone w schronisku.A charakter-miodzio!Do przytulania,wyklepywania,radość na pysku,gdy poświeci mu sie chwileczke czasu,ufność w oczach i patyczek w pysku.Do zacałowania pychol.

Posted

A jest jakiekolwiek zainteresowanie nim ?

Wiem, że ludzie widząc takiego psa od razu przeliczają w myślach koszty jedzenia. A to wcale talk nie jest, młodzik - owszem potrzebuje zjeść ale taki w średnim wieku nie pochłania wbrew pozorom jakichś strasznych ilości.

Wiem coś o tym mając trzy niemałe psy. Więcej mnie kosztują podstawowe zabiegi typu szczepienia, odpchlenia, odrobaczenia, badania itd.

Boże - taki pies do wzięcia. Brązia - wiesz, że ja mając wolne miejsce w chacie już bym była w drodze po niego.