brazowa1 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 tylko pies ma jeden minus-jest wielki i starszy-i tego sie boje.Bo siedzi u nas (w tym samym wieku) Max-łupiez,Boss.....a Bukiet za TM :( Quote
Betbet Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 cos na pewno sie wymysli noo...on ciut ladniejszy niz Bukiet tak...jakos...nooo Quote
brazowa1 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 jest czyściutki,przymilny,nic ino brac. Quote
brazowa1 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 malenstwo kocha bawic sie piłeczka i przytulac na moj gust zarasta-nie ma łysiny na grzbiecie,ogonek juz szarawy,nie zaogniony i na pewno mniej lysy! teraz czekamy na ladna pogode i tak go odchuchamy,ze ho-ho :multi: Quote
deedee77 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cudowny cudowny cudowny:loveu::loveu::loveu: Pięknie przynosi piłeczkę żeby mu rzucać, a kiedy skacze na mnie przednimi łapami to o dziwo nie całym ciężarem ciała tylko tak żeby nie przewrócić. Quote
ponka1 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jest przemiły, przylepa kochana, nawet kita już mu odrasta :loveu: Quote
selenicereus Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Czy był gdzieś poogłaszany? Deklaruję się z ogłoszonkami tylko pytam jaki dawać kontakt i gdzie już był ogłoszony aby nie zdublować (choć co to szkodzi...więcej oczu zobaczy) Quote
brazowa1 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 pies nie ma na razie ogloszen poza Dogo-chcialam poczekac,az zupełnie odrosnie-beda sie bac,ze zarazi...... Quote
selenicereus Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ok - to ja trwam w pogotowiu. Czekam tylko na sygnał kiedy. Na razie deklaruję zatem, że nie przed wtorkiem, bo będę przez te dni bez netu. Ale chyba do tego czasu nie odrośnie całkiem:shake: Piękny pies - oby się do niego szczęście uśmiechnęło. A przy okazji - jestem gotowa pomóc przy każdej akcji ogłoszeniowej. Wystarczy tylko sygnał. Quote
brazowa1 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 dziekuje!!!!!! pieknie to zabrzmialo i nie omieszkam.Chcialabym miec 100% pewnosci,ze pies zarasta szybko i bezpowrotnie.Mysle ze za 2 tygodnie bedzie gotow.Zamieszkal na najlepszym z mozliwych wybiegow-przylegajacym do biura,stamtad blisko do smakołykow i ludzi. Quote
selenicereus Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Jak tam Uszko? A przy okazji prosimy do koteczki http://www.dogomania.pl/forum/f486/kocia-rodzina-w-niebezpieczenstwie-gdansk-dt-na-cito-136833/ Quote
brazowa1 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 uszko bardzo dobrze.moze jutro,jezeli bedzie ciepło,zrobimy pierwsze pranie futra.Przynajmniej tam,gdzie mial nawieksze zmiany Quote
brazowa1 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 prania nie było.Za to odrobina zabawy.Uszko osobe,ktora wchodzi na jego wybieg wita z patyczkiem w pysku i podaje do reki,aby mu rzucic.Wspaniały pies.Ktos,ktora go przygarnie,zakocha sie z miejsca w tym kudłaczu. Quote
Zosia4 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Nooooooo, dopiero dojrzałam pięknisia. Brązowa - minusy jak piszesz czyli "dużość" i "nienajmłodszość" do dla mnie spełnienie podstawowych warunków żeby do niego zapałać. A jeszcze łagodna misiowatość, ha - to już sam miód. No i do tego piękny (to już warunek niekonieczny). Taki rarytasik w schronie - zgroza. Quote
brazowa1 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Zgadza sie Zosiu,pies jest wspaniały.Staruszkiem nie jest,pozyje jeszcze,byle to nie były lata spedzone w schronisku.A charakter-miodzio!Do przytulania,wyklepywania,radość na pysku,gdy poświeci mu sie chwileczke czasu,ufność w oczach i patyczek w pysku.Do zacałowania pychol. Quote
Zosia4 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 A jest jakiekolwiek zainteresowanie nim ? Wiem, że ludzie widząc takiego psa od razu przeliczają w myślach koszty jedzenia. A to wcale talk nie jest, młodzik - owszem potrzebuje zjeść ale taki w średnim wieku nie pochłania wbrew pozorom jakichś strasznych ilości. Wiem coś o tym mając trzy niemałe psy. Więcej mnie kosztują podstawowe zabiegi typu szczepienia, odpchlenia, odrobaczenia, badania itd. Boże - taki pies do wzięcia. Brązia - wiesz, że ja mając wolne miejsce w chacie już bym była w drodze po niego. Quote
brazowa1 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 wiem Zosiu :) jestes koneserka wielkopsow i niestety takich osob ciagle nam za mało. Zainteresowanie zerowe.... Quote
akucha Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Zosiu :evil_lol:, twoje gusta są niezmienne! Brązowa, to co, ogłaszamy go? Quote
selenicereus Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Czekam tylko na sygnał do startu z ogłoszeniami. A tym czasem ogłaszam taką gromadkę http://www.dogomania.pl/forum/f28/gdansk-opiekun-juz-nie-jest-w-stanie-sie-nimi-zajmowac-136957/ Quote
Recommended Posts