ponka1 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Pięknieje misiak, jeszcze trochę a ustawi się kolejka po niego. Do tego kto go pozna, to przepadł- prawdziwa wielka przytulanka. Quote
brazowa1 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 całusny,wspanialy,rewelacyjny-na spacer chce zabierac kija :) deedee zabiera go na wyjscia,a ja do niego wchodze,zeby go wyściskac i wyprzytulac-cudowny pies. Quote
Zosia4 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Piszcie tak dalej, żeby mnie skręciło z żałości :mad:. Ale to tak jest, że jak się bierze dużego psiego samca to o drugim można zapomnieć choćby nie wiem jak łagodny był. Ja już to niestety wiem. A Uszko jest ideałem :iloveyou: . Quote
Betbet Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 to niech sie znajdzie ktos, kto chce mieć jednego, dużego samca:loveu: Quote
Zosia4 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 I to jakiego !!!!!!!! No cudny jest, nie mogę się napatrzeć. Zasługuje na najlepsze życie. Quote
brazowa1 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Betbet napisał(a):to niech sie znajdzie ktos, kto chce mieć jednego, dużego samca:loveu: własnie on z tych zgodnych.Ani na psy sie zbytnio za kratami nie sadzi-ot zwykle oszczekiwanie,jasne,ze duzych samcow raczej sie nie łaczy,ale z sunia? nie widze przeciwwskazań:) Jest...no jest...-po prostu przyjdzcie go zobaczyc :) Quote
BasiaD Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Wracaj Niuniu na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
brazowa1 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 fotosik zezarl mi fotki jego ogonka :shake: a szkoda,bo teraz nie bedzie porownania,jak pies wyglada! a wyglada świetnie! jest wielkim grubasem i nawet na schroniskowym,kiepskim jedzeniu dostal pieknego futra! pytanie: czym go karmili wlasciciele?.......skoro przybyl do schroniska łysawy szkieletor? Quote
Zosia4 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Oj Uszko - jesteś moim marzeniem - jesteś jednym słowem psem, który nie trafił u mnie na właściwy czas, bo właściwym człowiekiem dle ciebie chyba byłabym. Brązowa - pisz o nim - już chyba jestem zazdrosna o jego nowego właściciela. Quote
brazowa1 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 wiesz,Zosiu,tez mysle,ze to bylby idealny pies dla Ciebie,a Ty dla niego:) ach,zebym tylko ja sie nim zachwycala,ale to wszystcy ludzie w schronisku sa nim zachwyceni,opiekunowie znosza mu patyczki,zeby mial co aportowac:) Quote
Zosia4 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 No to mnie chyba zazdrość zżera już na amen. Wiesz Violka - ja zawsze o takim dużym i pięknym i łagodnym i kochanym marzyłam - Misiu taki był ale za krótko. Wiesz o tym, że mam bojowca teraz i że on jest dokładnie taki jak sobie wyobrażałam psa w moim życiu (no - mógłby być ze dwa razy większy) ale w pełni zdaję sobie sprawę z tego, że on tylko względem mnie taki jest - i niech będzie tak jak najdłużej. Uszko - ale ciebie i tak uwielbiam. Ps, Brązowa - 27 czerwca będę w Gdyni ale to tylko rzut kamieniem od Sopotu, mój syn wyjeżdża na Spitsbergen na rok na wyprawę PAN - może będziesz w schronie - chciałabym Cię poznać osobiście i zobaczyć, że nie wyglądasz jak w tym Twoim nieszczęsnym avatarze, Quote
brazowa1 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Zosiu,jezli 27 czerwa to dzien weekendowy-bede na pewno i z radoscia bym Cie poznala! Quote
deedee77 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Cały spacer dziś z patyczkiem w zębach:loveu: Pobiegaliśmy sobie troszkę:lol: Quote
Zosia4 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Brązowa - ok - skontakuję się z Tobą jak będzie się zbliżał termin. A Uszko i tak uwielbiam. Quote
brazowa1 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 spotkamy sie,wezmiemy psy na dłuzszy spacer :) za chwile najświezsze fotki Uszko. Przypominam,ze gdy zakladam watek było tak : a teraz jest tak :) Quote
akucha Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ogon wyglada jakby był modelowany :lol: Lwi taki. Quote
akucha Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jezu, jaki on piękny!!! Kradnę foty, będę zmieniać w ogłoszeniach. Brązowa, tekst jaki do szefa wsyłać? Quote
brazowa1 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 jeszcze mam full fotek:) czy Ciotki widza,jaki sie potęzny zrobil? przytyl z 8 kilo,jak nic - nie karmili go czy co? :shake: Jest ogromny i wspaniały,do tego nie wykorzystuje swojej siły. tu znowu z ta wysoka pania,chyba ja musze zaczac z nim pozowac do fotek-beda miarodajne ;) a potem to sa juz same usmiechy........ Quote
Recommended Posts