Jump to content
Dogomania

Bo leczenie było za drogie...prawie jak lew...Wielki "Uszko" MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszcie tak dalej, żeby mnie skręciło z żałości :mad:.

Ale to tak jest, że jak się bierze dużego psiego samca to o drugim można zapomnieć choćby nie wiem jak łagodny był.

Ja już to niestety wiem.

A Uszko jest ideałem :iloveyou: .

Posted

Betbet napisał(a):
to niech sie znajdzie ktos, kto chce mieć jednego, dużego samca:loveu:

własnie on z tych zgodnych.Ani na psy sie zbytnio za kratami nie sadzi-ot zwykle oszczekiwanie,jasne,ze duzych samcow raczej sie nie łaczy,ale z sunia? nie widze przeciwwskazań:)
Jest...no jest...-po prostu przyjdzcie go zobaczyc :)

Posted

fotosik zezarl mi fotki jego ogonka :shake: a szkoda,bo teraz nie bedzie porownania,jak pies wyglada! a wyglada świetnie! jest wielkim grubasem i nawet na schroniskowym,kiepskim jedzeniu dostal pieknego futra! pytanie: czym go karmili wlasciciele?.......skoro przybyl do schroniska łysawy szkieletor?

Posted

Oj Uszko - jesteś moim marzeniem - jesteś jednym słowem psem, który nie trafił u mnie na właściwy czas, bo właściwym człowiekiem dle ciebie chyba byłabym.

Brązowa - pisz o nim - już chyba jestem zazdrosna o jego nowego właściciela.

Posted

wiesz,Zosiu,tez mysle,ze to bylby idealny pies dla Ciebie,a Ty dla niego:)

ach,zebym tylko ja sie nim zachwycala,ale to wszystcy ludzie w schronisku sa nim zachwyceni,opiekunowie znosza mu patyczki,zeby mial co aportowac:)

Posted

No to mnie chyba zazdrość zżera już na amen.

Wiesz Violka - ja zawsze o takim dużym i pięknym i łagodnym i kochanym marzyłam - Misiu taki był ale za krótko.

Wiesz o tym, że mam bojowca teraz i że on jest dokładnie taki jak sobie wyobrażałam psa w moim życiu (no - mógłby być ze dwa razy większy) ale w pełni zdaję sobie sprawę z tego, że on tylko względem mnie taki jest - i niech będzie tak jak najdłużej.

Uszko - ale ciebie i tak uwielbiam.

Ps, Brązowa - 27 czerwca będę w Gdyni ale to tylko rzut kamieniem od Sopotu, mój syn wyjeżdża na Spitsbergen na rok na wyprawę PAN - może będziesz w schronie - chciałabym Cię poznać osobiście i zobaczyć, że nie wyglądasz jak w tym Twoim nieszczęsnym avatarze,

Posted

jeszcze mam full fotek:) czy Ciotki widza,jaki sie potęzny zrobil?
przytyl z 8 kilo,jak nic - nie karmili go czy co? :shake:

Jest ogromny i wspaniały,do tego nie wykorzystuje swojej siły.

tu znowu z ta wysoka pania,chyba ja musze zaczac z nim pozowac do fotek-beda miarodajne ;)

a potem to sa juz same usmiechy........