elik Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Rasowy miot kundelków się trafił 🙂 Wszystkie na A 🙂 Śliczna ta dzieciarnia 1 Quote
agat21 Posted October 9, 2021 Author Posted October 9, 2021 Jakie wspaniałe miny mają :D Niektóre wręcz refleksyjno - filozoficzne :D 1 Quote
Tola Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Cudne kluseczki, ja już jutro przysiądę i zrobię OLX z tymi nowymi zdjęciami. U mnie też cisza w sprawie Aury i Almy - ani jednego zapytania:( Quote
Nadziejka Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Tulinkamy calunia druzynke z mnostwem pozdrowien i Pani Marzence ogromne ogromne Dziekowanie Quote
agat21 Posted October 10, 2021 Author Posted October 10, 2021 Zaczynają wychodzić do ogródka, to może nauczą się, żeby załatwiać się poza domem? Byłoby fajnie. 1 Quote
Tola Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Olx na Kraków dla Aury i Almy https://www.olx.pl/d/oferta/dwa-cudne-szczeniaki-szukaja-nowych-domow-CID103-IDLVK7O.html Quote
Tyśka) Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 12 godzin temu, Tola napisał: Olx na Kraków dla Aury i Almy https://www.olx.pl/d/oferta/dwa-cudne-szczeniaki-szukaja-nowych-domow-CID103-IDLVK7O.html Świetnie :) Ja dorobię pozostałemu czworgu na Kraków, też z nowymi zdjęciami, ale muszę znaleźć chwilę. :) Mam też zdjęcia i filmiki samej Dianki, później wrzucę. ---- Maluchy kończą już musiki. Teraz będzie można zamówić im jakieś puszki puppy, bo ładnie zjadają i suchą, i mokrą (mamie podjadają mokry Lukullus). W przyszłym tygodniu,21.10. będą szczepione 2. dawką, będą miec też 8 tygodni, więc w kolejny weekend (23-24.10) mogłyby iść już na swoje. Oby był odzew z ogłoszeń. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Maluchy kończą już musiki. Teraz będzie można zamówić im jakieś puszki puppy, bo ładnie zjadają i suchą, i mokrą (mamie podjadają mokry Lukullus). Właśnie dostałam info od p. Marzenki, że karma dla maluszków się kończy. Pomyślałam, że zamówię Lukullus junior. Megapakiet Lukullus Junior, 24 x 400 g tanio w zooplus Jeśli są inne propozycje, proszę napisać. Telefony milczą.... Dzisiaj zrobię pojedyncze ogłoszenie Argo na Warszawę i Kraków. Sukcesywnie zrobię każdemu szczeniaczkowi osobno.... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Argo na Warszawę Argo, najpiękniejszy szczeniak na świecie do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Po pracy zrobię na Kraków i porobię kolejnym psiaczkom. 1 Quote
agat21 Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 38 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Właśnie dostałam info od p. Marzenki, że karma dla maluszków się kończy. Pomyślałam, że zamówię Lukullus junior. Megapakiet Lukullus Junior, 24 x 400 g tanio w zooplus Jeśli są inne propozycje, proszę napisać. Telefony milczą.... Dzisiaj zrobię pojedyncze ogłoszenie Argo na Warszawę i Kraków. Sukcesywnie zrobię każdemu szczeniaczkowi osobno.... Asiu, kup jaką uważasz, będzie na pewno dobra :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 6 minut temu, agat21 napisał: Asiu, kup jaką uważasz, będzie na pewno dobra :) Dobrze, to zamówię. P Marzenka napisała, że podjadają mamie lukullusa i nic im nie jest :-))) Quote
agat21 Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Dobrze, to zamówię. P Marzenka napisała, że podjadają mamie lukullusa i nic im nie jest :-))) Bo ten Lukullus naprawdę jest dobry. 1 Quote
Tyśka) Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Powiedziałabym, że jedzą po królewsku:) Pani Marzenka zaczęła im palić w kominku, aby nie było tak zimno. Dobrze mają, teraz do pełni szczęścia własnych Rodzin im brakuje. Quote
Alaskan malamutte Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 4 minuty temu, Tyśka) napisał: Powiedziałabym, że jedzą po królewsku:) Pani Marzenka zaczęła im palić w kominku, aby nie było tak zimno. Dobrze mają, teraz do pełni szczęścia własnych Rodzin im brakuje. Tysiu, jak masz jakieś aktualne zdjęcia Argo i Dropsika, to wrzuć proszę. Zrobię chłopakom ogłoszenia na Kraków. Quote
Recommended Posts