Jump to content
Dogomania

Zakończony , Dodany aloes :) Kwiatki z Lolciowej rabatki ----------- czynne do 30.09.2021

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, NikaEla napisał:

Pochwale się :) Moje działkowe plony

Może być zdjęciem przedstawiającym owoc i na świeżym powietrzu  Może być zdjęciem przedstawiającym jedzenie 

Może być zdjęciem przedstawiającym jedzenie Może być zdjęciem przedstawiającym jedzenie

Kochana, piękne zbiory! 

Cieszy gdy praca daje efekty :)) 

• Like 1
Posted
7 godzin temu, Iv_ napisał:

Kochana, piękne zbiory! 

Cieszy gdy praca daje efekty :)) 

Dziękuję. To prawda , każda sobota od ponad roku na działce przy karczowaniu, koszeniu, wyrywaniu, teraz daje efekty:) Choć jest jeszcze za dużo do zrobienia

• Like 1
Posted
2 godziny temu, NikaEla napisał:

Dziękuję. To prawda , każda sobota od ponad roku na działce przy karczowaniu, koszeniu, wyrywaniu, teraz daje efekty:) Choć jest jeszcze za dużo do zrobienia

Wiadomo, że dużo trudu i pracy trzeba przy odzyskiwaniu ziemi, ale efekty i satysfakcja są tego warte :) 

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

No właśnie, niesamowite. Gratulacje.

A gacie czekają.

Zupełnie o nich zapomniałam.

W szkołach straszliwie brakuje nauczycieli. Mam teraz ponad półtora etatu. Pracuję po 10-12 godzin. Nawet w sobotę na działce byliśmy krócej i pierwszy raz nie posiedzieliśmy nawet chwilę, bo w domu czekała szkoła. Tak jeszcze nigdy nie było

Posted
18 godzin temu, NikaEla napisał:

Podziwiam i gratuluję !!!

• Like 1
Posted

Jestem już, troszkę mi zeszło,  ale wyjazd planowany był od jakiegoś czasu, raz nawet odwołany w ostatniej chwili, dlatego nie ujawniałam celu podróży, żeby nie zapeszyć.

Byłam kochani u Naszego Kofffffanego Lolusia, wytuliłam, wygłaskałam i trzeba było wracać, mam nadzieję, że moja nieobecność na bazarku zostanie wybaczona.

Poznał mnie, mimo, że nie widzieliśmy się chyba z 6-ść lat,  bardzo go kofffffam :)))

Jakaś fotka będzie, tylko mężuś chwilowo nieobecny, a aparat w samochodzie.

Pomału ogarnę wpisy :)

• Like 4