Jump to content
Dogomania

Mam na imię Fuks:) Okazało się, że jestem starszym niewidomym pieskiem, a nie suczką i teraz zaczynam nowe życie u dogomaniaczki:)

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.06.2022 o 14:32, Nesiowata napisał:

Dziś jest mija 10 m-cy od chwili przyjazdu Fuksa. Czas leci tak szybko...

Opleceni dwa serca ilustracji. Ilustracja złożonej z tło - 78059270

• 2 weeks later...
Posted

Mało mi walki o życie Aresa - wczoraj wieczorem Fuks dostał biegunki!. Tak więc dziś wyjazd do weterynarza z dwoma psami. Wieczorem dostał węgiel ale rano znów to samo. Zastrzyki, jakieś tabletki do domu i post (dla niego to chyba najgorsza kara). Jutro kolejny wyjazd do lecznicy. Na razie jest w porządku, choć z podaniem tabletek był problem. Może jutro chociaż z nim będzie spokój.

Posted
Dnia 18.07.2022 o 16:40, Nesiowata napisał:

Mało mi walki o życie Aresa - wczoraj wieczorem Fuks dostał biegunki!. Tak więc dziś wyjazd do weterynarza z dwoma psami. Wieczorem dostał węgiel ale rano znów to samo. Zastrzyki, jakieś tabletki do domu i post (dla niego to chyba najgorsza kara). Jutro kolejny wyjazd do lecznicy. Na razie jest w porządku, choć z podaniem tabletek był problem. Może jutro chociaż z nim będzie spokój.

Dużo zdrowia dla psiaków i siły dla Ciebie kochana ♥️

Posted
Dnia 18.07.2022 o 16:40, Nesiowata napisał:

Współczuję serdecznie  😞  Tak często bywa, jakby jednego nieszczęścia było mało. Zdrowia Wam wszystkim życzę.

Posted

Wreszcie wstawiam paragony Fuksa - na szczęście jest już dobrze. Przy okazji wizyty zrobiliśmy badania, ale chyba dopiero dziś wybiorę się po odbiór. Wczoraj jakoś nie chciałam ryzykować jeżdżenia.

Paragon_3.JPG

Paragon_4.JPG

Posted
Dnia 21.07.2022 o 07:02, Nesiowata napisał:

Przy okazji wizyty zrobiliśmy badania, ale chyba dopiero dziś wybiorę się po odbiór. Wczoraj jakoś nie chciałam ryzykować jeżdżenia.

I jak wyniki Fuksika ?

Posted
Dnia 21.07.2022 o 23:57, elik napisał:

I jak wyniki Fuksika ?

Zdaniem lekarza - wszystko w porządku. Ale nadal wątroba podrażniona. I skąd się to wzięło? Wieczorem wstawię wyniki.

Posted
Dnia 22.07.2022 o 05:32, Nesiowata napisał:

nadal wątroba podrażniona. I skąd się to wzięło?

A nie zjadł czegoś na spacerze?

Posted

🍀🍀💚🍀🍀 

Zagladam z mnostwem pozdrowien
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 30.08.2022 o 18:03, Nesiowata napisał:

No to mamy rok wspólnego życia z Fuksiem. I kiedy to zleciało?  

Torcik i kosteczki z tej okazji byli?