Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
19 godzin temu, kikou napisał:

Byłyśmy z Agulką znowu u doktora bo nierówno goi się ta jej blizna, w okolicy klatki piersiowej już nieźle przyschlo, a przy tylnej łapce jeszcze mocno spuchnięte miejsce. Okazalo się że zbiera jej się płyn, wet mówi że to z powodu gorszego krążenia bo serduszko trochę slabsze niż u młodziaków. Koniec końców ściągali jej dzisiaj plyn z tego miejsca (całą strzykawkę). Agusia byla najgrzeczniejsza jak zwykle. Do antybiotyku dostala jeszcze leki na uszczelnienie naczyń krwionośnych. Rachunek dzisiejszy odrazu wsadzili do koperty z rachunkiem za zabieg.

Czyli rozumiem ,że pofrunęło do dziewczyń?

Posted

Zakończyłam bazarek . Szukałam Basiu Twojego konta ale mi gdzieś przepadło więc proszę o podesłania namiarów na nie :)

Posted

Tak, byłyśmy znowu z Agulką, założono jej sączek bo ciągle koło nóżynki zbiera się płyn. Zrobiono jej morfologię - byla prawidłowa, żadnego stanu zapalnego czy anemii. W piątek znowu kontrola i  usunięcie sączka. 

Agulka już miała dosyć kontroli i zabiegów i postanowiła dzisiaj pokąsać panią techniczkę. Ale teraz wieczorem, po małej kolacyjce mówi, że troszkę lepiej się czuje. 😉

IMG_20211019_213154.jpg

IMG_20211019_213333.jpg

• Upvote 1
Posted
Dnia 20.10.2021 o 10:00, limonka80 napisał:

Pokąsała techniczkę - waleczna sunia :-))

Wyraźnie dała do zrozumienia, co myśli o takim spoufalaniu się.

Posted
Dnia 20.10.2021 o 12:27, limonka80 napisał:

Tak, uznała że co za dużo to niezdrowo :-))

A przecież w jej przypadku, choć nie tylko, zdrowie jest najważniejsze  🙂 

• Like 1
Posted
Dnia 19.10.2021 o 18:58, b-b napisał:

Zakończyłam bazarek . Szukałam Basiu Twojego konta ale mi gdzieś przepadło więc proszę o podesłania namiarów na nie :)

Dziękuję:)

Już wysyłam:)

• Like 1
Posted

Wygląda, że jest lepiej, wprawdzie Agulka gmerała przy nóżce i sączek sobie w końcu wyciągnęła ale płyn zdaje się już nie zbierać. Puchlinka wyraźnie zmalała.

IMG_20211022_100411.jpg

• Like 3
Posted
Dnia 22.10.2021 o 10:28, limonka80 napisał:

Obie babulinki, ale widać że Agusia dużo bardziej rześka, jak zerka - oczka bystre :-))

Sarcia nie zerka, bo ma zamknięte oczka. Pewnie śpi babulinek kochany   2073433717_serce8.gif.2bbcf9eae7db84a55d2a9553af4b6ffa.gif

• Like 1