Livka Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Przesłodki z niego psiaczek. Oby skradł do końca serca DT. Wierzę w to bardzo. Quote
Alaskan malamutte Posted August 4, 2021 Author Posted August 4, 2021 Edurek przespał pięknie całą noc. Nie piszczał, nie chodził. Zjadł sniadanko, pospacerował troszeczkę, zrobił co trzeba i dalej odpoczywa. Oczywiście, w łóżeczku :-)) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted August 4, 2021 Author Posted August 4, 2021 Edurek był dzisiaj na wizycie kontrolnej. Pojawił się malutki obrzęk, dostał leki przeciwzapalne i przeciw bólowe. Kołnierz niestety został zmieniony na większy.... Quote
Poker Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Edur ma piękne oczy z permanentnym makijażem. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 5, 2021 Author Posted August 5, 2021 Jak nie zdejmiesz tego klosza, to nie idę...no nie idę.... 1 Quote
Ellig Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Zapytanie z OLX cyt. Amelia Jak wygląda jego kontakt z dziećmi? Czy zdarza mu się załatwiać w domu? odpisałam, że wszystkie informacje otrzyma pani pod podanym numerem telefonu. Quote
Alaskan malamutte Posted August 6, 2021 Author Posted August 6, 2021 5 minut temu, Ellig napisał: Zapytanie z OLX cyt. Amelia Jak wygląda jego kontakt z dziećmi? Czy zdarza mu się załatwiać w domu? odpisałam, że wszystkie informacje otrzyma pani pod podanym numerem telefonu. Dziękuję. Jeśli tylko ktoś zadzwoni dam znać. Na razie cisza..... Quote
Nadziejka Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Wszelkie pozdrowienia dzielnemu jakze dzielnemu bubusiowi i kciuki lada dzien lada dzioneczek juz sciagna panciowie te lampe Quote
Alaskan malamutte Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Edurek bardzo boi się burzy...Dzisiaj w nocy, kiedy nad Zamościem grzmiało i to dosyć mocno, Edurek trząsł sie jak galareta...mie mógł znależć sobie miejsa..Klosz mu nie pomagał.... Teraz odsypa... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 10, 2021 Author Posted August 10, 2021 Na konto Edurka wpłynęło 10zł od Nesiowatej. Ślicznie dziękuję!! Quote
Alaskan malamutte Posted August 10, 2021 Author Posted August 10, 2021 Dostałam fakturę za usługę vet i kastrację Edura. Wszystko zostało uregulowane. Na konto ZEA zrobiłam zwrot w kwocie 337zł (szczegółowe rozliczenie na pierwszej stronie wątku) Quote
Alaskan malamutte Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 Miałam dzisiaj dwa telefony o Edurka. Jeden z Poznania, drugi z Krakowa. Temu domkowi z Krakowa wyslałm ankietę przedadopcyjną. Słodziak ma dzisiaj zdejmowane szwy i nareszcie będzie mógł chodzić bez lampy! 2 Quote
Livka Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 I ja zaciskam. Niech się psince poszczęści :) Quote
Alaskan malamutte Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 25 minut temu, Ellig napisał: Mocno trzymam kciuki! 23 minuty temu, Livka napisał: I ja zaciskam. Niech się psince poszczęści :) Przekazałam info DT i..... Trzymajcie kciuki za ich decyzję.... 3 1 Quote
mari23 Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Dnia 13.08.2021 o 17:54, Alaskan malamutte napisał: Przekazałam info DT i..... Trzymajcie kciuki za ich decyzję.... Kciuki za decyzję i Edurka - ślicznego psiurka ! Quote
Alaskan malamutte Posted August 16, 2021 Author Posted August 16, 2021 EDUREK TERAZ COOKIE MA DOM!!!!! Zostaje na stałe w DT!!!!!!!. Kiedy dowiedzieli się, że jest bardzo zainteresowana rodzina Edurkiem, wpadli w panikę. Nagle okazało się, że nie potrafią się z nim rozstać!! Nie wyobrażają już sobie życia bez niego!!! Szczerze powiedziawszy, na taką decyzję czekałam.... Szczęśliwy Cookie!!! 2 1 Quote
Recommended Posts